I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
И само да отбележа. Честотата на двуядрения процесор е 1.2 Ghz а не 1Ghz
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Откакто се е появил все още не му пада цената,явно търсенето е много по голямо от предлагането.:|
едно не мога да разбера - непрекъснато излизат ъпдейти за телефона, а аз не получавам нищо :( Нова съм на андроид и не разбирам от какво зависят тези ъпдейти - моя телефон ли не е наред, нещо с киеса ли не е наред...но пък киеса го разпознава..само дето ми казва че няма ъпдейти за него :D
А аз вече ъпдейт инсталираx... ( GINGERBREAD.XWKE2 ) явно е сериозен щото ми ресетна телефона абсолюно като че ли току що съм го пуснал за първи път... после 2 часа преинсталиране на игри програми и уиджети....
btw...трябва и ние да почнем да постваме screenshot-и на home screen-a си
PS. за ъпдейтите мисля че зависи от кой район е телефона, щото не всички получават един и същ ъпдейт по едно и също време..
Приятелката ми ония ден получи ъпдейт до 2.3.3 за нейния Galaxy S, а един мой приятел още ми мрънка че седи на 2.2 и Киес нищо не му дава.
btw...трябва и ние да почнем да постваме screenshot-и на home screen-a си
PS. за ъпдейтите мисля че зависи от кой район е телефона, щото не всички получават един и същ ъпдейт по едно и също време..
Приятелката ми ония ден получи ъпдейт до 2.3.3 за нейния Galaxy S, а един мой приятел още ми мрънка че седи на 2.2 и Киес нищо не му дава.
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
В центъра на Бургас телефона се продава за 1100лева, може да се намали цената до 1050лева.
много ми е интересно след като моята версия е толкова стара и минаха няколко ъпдейта дали като получа ще бъде последния най нов или ще бъде следващия след моя .дали някои знае как става това ?
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SCf0-MQswCo[/Youtube]
относно браузера - пробвах firefox- има страхотна синхронизация с този на компютъра - последната версия. Най добрия мобилен браузер (yes) за секунди показва всики bookmarks , които имам а и отворените страници, които имам на компютър Има и много добър add ons който позволява да се преобразува текста на статията която чета, увеличава шрифта и едновременно с това ми позволява да скролвам само нагоре /надолу - а не да мърдам текста като шантава и наляво и надясно:D Много удобен за управление браузер - Отваря се и виждам всичко както съм оставила на компютъра
относно ъпдейтите.. мисля че зависи от самия ъпдейт. може да е фикс, може и да е сериозен ъпдейт. мисля че единия се съдържа в другия... но може и да греша
За колко време се зарежда батерията след като се разработи:)