I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
1 ден може да е добре само при най-интензивното възможно ползване. Примерно ако пуснеш онлайн радио и ти изкара цял ден. Иначе такъв телефон просто е безсмислен.:)
Или избираш голям дисплей или силна батерия. Поне за сега положението е такова... А съм се сблъсквал с телефони, които не стигат и ден при нормално ползване с непрекъснат нет, затова казах, че 1 ден си е добре. Сутринта го вадиш от зарядното, вечерта го пъхаш пак и готово :)
така е, малко разочароващо е :намалила съм яркостта на дисплея ( [B]така изчезва удоволствието от притежанието на този уникален дисплей[/B]), много се радвах на анимациите му, но ги махнах ([B]сега е все едно дали имам такъв прекрасен телефон или най обикновен[/B] ), много ми харесваше показването на актуалните температури на времето, но го махнах ([B]сега телефонът изглежда като един мой много стар Samsung [/B]) , старая се да не му ползвам интернета много ( [B]тогава за какво ми беше телефон с интернет ???[/B]), изключила съм автоматичната синхронизация за да не хаби батерия( [B]защо исках телефон, който да ми получава пощата на gmail в момента на получаване??? [/B]), много се замислям , дали да слушам радиото ([B]тогава защо търсех телефон с радио ???)[/B] , обичам да правя снимки и видео, но сега гледам да не правя ([B] защо тогава бях толкова щастлива с уникалните възможности на камерата на този телефон ???[/B])...... и така....телефонът е уникален,има страхотни възможности - НО СЕ СТАРАЙТЕ ДА НЕ ГИ ПОЛЗВАТЕ
Де факто проблемът явно не е само в дисплеите, ами и останалото си харчи здраво.
за една нощр когато съм спала - 20% от батерията е отишла (angry)
Продават едни малки usb джаджи за зареждане на батерията, когато човек няма ток около себе си. Ако не ти пречи да я носиш със себе си, си вземи една такава. Че е жалко да не се ползват всички функции на самсунга :)
замислила съм се за това - можеш ли да пратиш някакъв линк да видя за какво става въпрос - моя приятел може до ми го купи от Англия, ако тук няма
http://cgi.ebay.de/Li-ion-1050mAh-Akku-Ladegerat-Samsung-Galaxy-S-II-/160568174340?pt=Handy_Zubeh%C3%B6r&hash=item25629be704
Нещо такова имам в предвид, но малко по-мощно :)
Нещо такова имам в предвид, но малко по-мощно :)
благодаря :) ... или резервна батерия
Това също, предполагам има и по-силни от оригиналната :)