I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Такъв живот на батерията доста обезсмисля цялата идея. Но като гледам при големите телефони е така, на колегата ми DHD-то много често стои закачено на зарядно. А и пауър мениджмънта при Андроида май не е сред най-добрите.
В един момент те кара да се зачудиш, характеристики като двуядрен процесор на 1,2Ghz , колко положителни и колко отрицателни аспекти имат.
В един момент те кара да се зачудиш, характеристики като двуядрен процесор на 1,2Ghz , колко положителни и колко отрицателни аспекти имат.
Samsung Galaxy S II
Някой има ли представа колко струва батерията на това бижу? С една допълнителна такава ще може човек да си ползва възможностите на тел. без ограничения.
Самата мисъл да нося още една батерия за да може телефонът да ми издържи докато се прибера в къщи ме отвращава.....
Съгласен съм с теб, но пред опцията да слагам телефона на зарядно през 5 часа бих предпочел допълнителна батерия.
Просто си купи един 5 или 7 инчов таблет и си реши проблема. Предполагам, че последното за което избираш този апарат е ало-ало функцията.
Да и това е вариант. В интерес на истината все още мисля. :)
и аз - но за сега не виждам хубав таблет - от категорията на телефона ;)
В последно време се чудя след като не могат да докарат приличен живот на батерията, защо правят телефоните по 8-9мм дебели, да сложат още няколко милиметра заети само от батерия и да решат проблема.
Има има....
http://www.mobilebulgaria.com/news/18228/motorola-xoom-%D0%B5-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%82-%D1%81-android-30-honeycomb
http://www.mobilebulgaria.com/news/18228/motorola-xoom-%D0%B5-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%82-%D1%81-android-30-honeycomb
И аз съм мислил за таблет, още повече, че са по-евтини и от телефоните вече :)
Но мн място взима, не е навсякъде с мен... Отделно, че хоникомба все още не е на 100% оптимиран, айпада е по-евтин от андроидите, но там си ограничен от липсата на памет.. Таблетът е допълнение към домашния компютър и телефона, но в никакъв случай не ги замества.
Но мн място взима, не е навсякъде с мен... Отделно, че хоникомба все още не е на 100% оптимиран, айпада е по-евтин от андроидите, но там си ограничен от липсата на памет.. Таблетът е допълнение към домашния компютър и телефона, но в никакъв случай не ги замества.