I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
сложих КЕ7.. :D
Мога да кажа 4е се усе6та разлика в battery consumption-a . За тези дето питаха по рано Swype на български се слага много лесно. почовъркайте из нета, има мн инфо :P
btw Root съ6то се прави лесно и става за 5 мин. тва го препоръ4вам на всеки, на които му се занимава с custom ROM-ове и който иска да си цъка игри за Tegra 2 :P
Мога да кажа 4е се усе6та разлика в battery consumption-a . За тези дето питаха по рано Swype на български се слага много лесно. почовъркайте из нета, има мн инфо :P
btw Root съ6то се прави лесно и става за 5 мин. тва го препоръ4вам на всеки, на които му се занимава с custom ROM-ове и който иска да си цъка игри за Tegra 2 :P
[Quote]За тези дето питаха по рано Swype на български се слага много лесно. почовъркайте из нета, има мн инфо :P[/Quote]
би ли дал повече инфо, моля. :)
По-специално ме интересува да добавя БГ език на въвеждане, пък с това може и Swype на БГ, но с някакъв елементарен начин, не смяна на цял ROM.
Сега навлизам в Android-ната сфера.
:)
би ли дал повече инфо, моля. :)
По-специално ме интересува да добавя БГ език на въвеждане, пък с това може и Swype на БГ, но с някакъв елементарен начин, не смяна на цял ROM.
Сега навлизам в Android-ната сфера.
:)
еееее аиде ;) от мен да мине.. просвещаваите се noobi-тa :D
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=906433
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=906433
честно казано. swipe е доста неудобно защото като си движиш пръста не може точно да се видят буквите под него..и не забравяйте че промяната става като задържиш пръста на settings
поръчах си настолно зарядно с още две допълнителни батерии 1800....струва общо 10паунда
Това ще да е от китайските ментета - много вероятно батерията да няма и 1500 милиампера в действителност, масово е наводнено с такива. :)
По-скоро се оглеждай ако излязат от усилените на Cameron Sino - те си работят ОК, макар и капаците да са им доста дървени и долнопробни.:)
Друг вариант е ако излязат на Mugen, те имат още по-мощни, но ги няма из Европа май и ще трябва от САЩ да се поръчва.
По-скоро се оглеждай ако излязат от усилените на Cameron Sino - те си работят ОК, макар и капаците да са им доста дървени и долнопробни.:)
Друг вариант е ако излязат на Mugen, те имат още по-мощни, но ги няма из Европа май и ще трябва от САЩ да се поръчва.
е, да ,китайски са... ама пак си е файда- колкото и да са мощни... само се надявам да не прецакат нещо телефона. Успокойте ме :D
А mugen правят телефона голяма тухла .Аз имам хубав кожен калъф и няма да мога да го ползвам с тях
А mugen правят телефона голяма тухла .Аз имам хубав кожен калъф и няма да мога да го ползвам с тях
Има и добре направени. Оригиналната, както и по - голямата част от телефона се прави в същата държава.
Така е, но специално тези са някакви но нейм измислици и най-вероятно ще държат по-малко от оригиналната:)
дори и така да е, поне са още две :D. Аз мога да си зареждам телефона всяка вечер, но когато се наложи да съм навън и искам да правя повече снимки и видео - тогава ще са ми от полза. А пък и парите не са им много. Само ме е страх да не си прецакам нещо телефона с тях..:|