I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
и аз се сдобих вече с телефона, от вива (телефонната палата) - беше им една единствена бройка... Не го тествах на място, но друг клиент, който го бил гледал преди мен го тествал. Както и да е, сигурна съм че всичко е ок :) А има и гаранция (yes)
И сега ще се почне едно четенееее :D
И сега ще се почне едно четенееее :D
Честита нова придобивка на всички. След 2-3 дена напишете едно ревю с лични впечатления... Тези ревюта са най-ценни за мен.
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB
Кажете някой магазин,в който го има в наличност,че нещо удрям греда навсякъде?:|
fbreader не ми намери txt файловете :|...а и искам reader с интегриран речник, който да работи off line. Moon reader, fbreader работят с colour dic , но само on line. На прредишния телефон HTC HD2 windows mobile имах mobipocket който работеше с off line речник... нещо такова търся
Тия от Виваком са пълни бунаци. Може ли да заредиш магазините с по една бройка!?? Там явно мениджърите са с купени дипломи и нямат хал хабер как се правят продажби.
Поръча ли доставка за другия ден в магазина на Дондуков и Раковска?
[Quote]А за тези 5 лева какво ти дават?[/Quote]
Дават икономия за портмонето ти! Ако искаш да го вземеш без договор (на свободна продажба) ще ти искат за апаратчето 1200 лв. С договор от 5 лв. за една година ти излиза - 930 лв. Сам си избери на коя оферта да се спреш! :D
Дават икономия за портмонето ти! Ако искаш да го вземеш без договор (на свободна продажба) ще ти искат за апаратчето 1200 лв. С договор от 5 лв. за една година ти излиза - 930 лв. Сам си избери на коя оферта да се спреш! :D
Аз не съм! Макар, че много напъваха : "...оставете си номерчето, ние щъ ви се обадим". (whistle)
Не го оставих, защото и те не знаят кога ще има нова партида. Ами ако ми звъннат след месец!? :S
Не го оставих, защото и те не знаят кога ще има нова партида. Ами ако ми звъннат след месец!? :S
Не казаха ми другата седмица.:S
Е ? Пак за едната бройка ли ще бориме!? :D Да раздават номерчета както в Централна баня на Халите преди 20 години !! (whistle)