I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Много сме кората разсъждавали като теб и съм съгласен с мнението ти.
Но само като се замисля, че трябва да нося извън дома или офиса още една чантичка/раничка и то сега когато иде лято просот ми призлява.
А вкъщи и офиса просто таблет е излишън при наличие на лаптопи и т.н
П.С. Не броя колко ще изкара батерията. Просто давам инфо от преки наблюдения.
Нито живея в пещера без ел.мрежа, нито пътувам нон стоп повече от 12 часа в превозно средство без захранване.
Нима лаптопите ни изкарват повече от 10 часа при нормална експлоатация? Някой да се е оплакал от този факт? Ц....
Но само като се замисля, че трябва да нося извън дома или офиса още една чантичка/раничка и то сега когато иде лято просот ми призлява.
А вкъщи и офиса просто таблет е излишън при наличие на лаптопи и т.н
П.С. Не броя колко ще изкара батерията. Просто давам инфо от преки наблюдения.
Нито живея в пещера без ел.мрежа, нито пътувам нон стоп повече от 12 часа в превозно средство без захранване.
Нима лаптопите ни изкарват повече от 10 часа при нормална експлоатация? Някой да се е оплакал от този факт? Ц....
Много е удобно. 7 инча влизат перфектно в една от тези чантички където си носиш документите. Лично пробвано:)
Интересно Виваком искара Самсунг Г2 а Мтел искараха Сензацията (cyber)
Ама ако и едните и другите оператори ще продават по 1-2 бр. на ден то това настина ще е сензация! :D
:D:D:D
Еми то и с айфона така беше по 1 бройка докарваха.
Явно топ моделите са кът във България.:P
Да видим [B]Глобул[/B] какво ще искара, нещо много се покриха напоследък византийците;)
Еми то и с айфона така беше по 1 бройка докарваха.
Явно топ моделите са кът във България.:P
Да видим [B]Глобул[/B] какво ще искара, нещо много се покриха напоследък византийците;)
Ами то по тоя логика да вземаме по един макбук еър и да забравим за мъчението на 7 инчовия екран(whistle)
От днес и аз съм горд собственик на телефона.(woo)
Телефона е уникален!В сравнение с предишния ми htc desire браузъра направо хвърчи.Дисплея също е уникален.Сърфирането в нета е чудесно изживяване,абе всичко е на много добро ниво.(yes).При мен също го няма този проблем с дисплея.
Телефона е уникален!В сравнение с предишния ми htc desire браузъра направо хвърчи.Дисплея също е уникален.Сърфирането в нета е чудесно изживяване,абе всичко е на много добро ниво.(yes).При мен също го няма този проблем с дисплея.
Леле какво става, много хора си го купиха, само аз чакам малко да му се смъкне още цената, до около 800 лева.;)
Споко и аз още не съм! Не мога да се вредя от тези тука, дето вече са го купили ! :D