I9100 Galaxy S II

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Re: Samsung Galaxy S II

Мнение от omax » 10 юни 2011, 16:51

Честито колега - безавариино и с наслада:-)
Ако е от Вива, то явно тяхната партида е "качествена".

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 10 юни 2011, 17:00

Някой може ли да сподели как се вижда дисплея на слънчева светлина и как е музикалният плеър, става ли за слушане с хубави слушалки? А също и бялото, по клипчетата гледам, че мн клони към жълтеникаво при сравненията с други телефони, как е в действителност?

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Мнение от KuKeR » 10 юни 2011, 17:00

А пък още се колебая и за HTC Sensation. Кой, бре от двата!???:S

west ham
Регистриран: 04 юни 2010, 19:15

Мнение от west ham » 10 юни 2011, 17:16

Добре се вижда на слънчева светлина.(yes)Слушалките още не съм ги ползвал,а в бялото не намирам разлика...вижда ми се нормално.:)

omax

Мнение от omax » 10 юни 2011, 17:18

Ми бялото е бяло, черното черно и т.н.
Не бих казъл че е към жълто. По скоро към сив отенък но си е бяло.

omax

Мнение от omax » 10 юни 2011, 17:25

Утре отиваш до Мтел и разцъкваш. Докато се колебаеш пътьом минаваш през Вива и разцъкваш.Прибираш се, пиеш една бира и стигаш до прозрението, ЧЕ НЕ ПРАВИШ ИЗБОРА НА ЖИВОТА СИ! Купуваш една от двете машини и живееш щасливо, че притежава много добър апарат.
Са...бялото бяло ли е, ма колко милисекунди по-бавно отваря браузера, ма какъв е химичния състав на материалите в корпуса, ма как да държа апарата, ма брандиран ли, ма не е ли....Нали като го рутнеш слагаш какъвто искаш РОМ и махаш бранда.Всичко друго е ла-ла-ла.
Хора, живейте си живота. Не мога да повярвам какви дреболии ви терзаят:D

Просто купи това което почувстваш след пряк контакт.Никой от нас не може да ти внуши чувство на удоволетвореност от даден продукт.
И двата апарата са прекрасни - факт!
Ако не - скачай на ябълка.Доказан апарат.

НЕ ВЯРВАМ ДА ИЗЖИВЕЕШ ЖИВОТА СИ С ТОЗИ АПАРАТ

Ма БГ сме такива - най ни страх да не настинем и да не се минeм:D

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Мнение от KuKeR » 10 юни 2011, 17:33

Съвета е хубав, само че има един малък проблем! Като отида в офиса апарати няма! Сиреч няма какво да разцъкам, освен с пръсти и да си ходя до следващия път! :)

edin
Регистриран: 24 авг 2005, 16:40

Мнение от edin » 10 юни 2011, 17:35

Хаха, много си прав:)

Аз например скоро ще купя Галакси 2 само поради две причини:

- ще го подаря на жена ми

- а ще и го подаря щото иска на голям дисплей да играе на пилетата. Аз пък се дразня като взима сега таба заради тъпите пилета.

Просто в случая заради диспеля на самсунга пилетата ше изглеждат супер. Та така.

west ham
Регистриран: 04 юни 2010, 19:15

Мнение от west ham » 10 юни 2011, 17:43

Само едно нещо ме е яд.На предишния desire бях минал всички нива на angry birds и angry birds rio,сега трябва отначало.:S:D

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 10 юни 2011, 17:55

Мен лично персонализацията изобщо не ме интересува, дори още съм си с тапета по подразбиране. Всичко което съм свалял от сидия е за по-голямо удобство и функционалност, но не и визуални промени. Най-много ме интересува допълнителния софтуер и интернета, както и да работи без да ми създава никакви грижи. Смятам, че при приложенията в iOS има повече хляб, както сега така и в бъдеще.
И въпреки, че съм супер доволен от iOS, идва момента с писването и ми се разнообразява. Но от друга страна съм леко обвързан с iOS, заради няколко човека с които редовно провеждам face time разговори, играя онлайн игри...
Май в крайна сметка ще изчакам до септември, да видя какво ще предложи айфон 5 и тогава ще го мисля. Защото все повече се убеждавам, че идеята за 2 хай енд устройства в джоба е безсмислена.
Като натрупаш малко повече време с галаксито, ще ми е интересно да направиш едно + и – на двете ОС-и.

Отговори