I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Е нали знаеше каде го има в бургас даже пишеше за оферти от 1100лв които можело да станат на 1050.Ма май и ти си бращолевиш само празни приказки.И нещо друго към теб:вече разбрахме,че ще си купуваш телефона като стане към 800лв,няма смисъл това нещо да го повтаряш през три поста,че ставаш банален!!!
[Quote]каде го има в бургас даже пишеше за оферти от 1100лв които можело да станат на 1050[/Quote]
Това си е така, друг е въпроса че и тогава и сега го нямат в наличност;)
Това си е така, друг е въпроса че и тогава и сега го нямат в наличност;)
този телефон подържа ли мемори карти 32 gb
Я кажете как сте настроили часа на телефона,че нещо немога да се оправя.Като му дам автоматично то ми показва съвсем друг час,а ръчно като го настроя ми избързва или изостава с минутите.На htc-то постоянно ми беше на автоматично и никога не съм имал проблеми.(whistle)
да(yes) за 32 картата
Незнам защо не ти показва вярно часовника,
при мен е на автоматично Гс1 и нямам проблем.
Незнам защо не ти показва вярно часовника,
при мен е на автоматично Гс1 и нямам проблем.
Един въпрос към всички които са си закупили телефона от Виваком, какво съдържа комплекта?:|
Апарата,зарядно,слушалки,usb кабел,и упътване.
Ами тогава защо пускаш оферти откаде може да си го купат телефона хората!То по същата логика и аз може да ти кажа иди в Мтел и си купи телефона нищо,че те още не са го пуснали.Почват да ме дразнят тея търговци.Пускат някакви оферти пък после се оказва,че го нямат в наличност.А колкото до въпроса какво съдържа телефона във комплекта:зарядно слушалки юесби и упътване!!!
Kingston Class 4 16GB Micro SDHC card
16GB Samsung i9100 Galaxy S 2 II Kingston Micro SD Memory Card
SanDisk 16GB microSDHC Memory Card
коя от тези три мемори карти е най добра
16GB Samsung i9100 Galaxy S 2 II Kingston Micro SD Memory Card
SanDisk 16GB microSDHC Memory Card
коя от тези три мемори карти е най добра
Няма карта с памет? (woo) Как така няма? Мисля че си върви с телефона или греша?