I9190 Galaxy S4 mini
-
- Регистриран: 31 яну 2013, 15:20
Re: Samsung Galaxy S4 mini
Значи като iphone примерно, а не като лумиите които не изкарват цял ден. Може би единствено 720.
Българска черта! Умрем някой някой да дава, въобще някакво мнение на 100% с думи като предполагам, не съм сигурен. Но най-важното е че има мнение!!!
-
- Регистриран: 31 яну 2013, 15:20
Какво искаш да кажеш, умрещия?
-
- Регистриран: 18 окт 2009, 09:12
Супер апарат ,да не кажа най-добрият (yes) (yes) (yes)
Супер ? Супер надута цена. Дисплеят е много слаб. Крещяща липса на яркост !
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Първо - всички разбрахме за личния ти конфликт със самсунг.
Второ - тоя пълни темите с безполезни коментари, защо се занимаваш с него?
Второ - тоя пълни темите с безполезни коментари, защо се занимаваш с него?
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
[Quote]Първо - всички разбрахме за личния ти конфликт със самсунг.
Второ - тоя пълни темите с безполезни коментари, защо се занимаваш с него? [/Quote]
Първо - не е конфликт, а е мнение, което отразява самата истина. Този модел е с отвратителни яркост и предаване на цветовете.В пъти по-зле от S3 и S4.
Второ - не влизам често тук, нямам представа за този човек.
Трето - сайтове като Mobile - Review.com начело с Елдар Муртазин създадохо една изкривена представа за Самсунг. Този човек е Бареков на журналистиката за мобилните технологии. Смени много марки/партии.
Ето, напр., друга гледна точка.
Моите лични впечатления са същите. То не и трудно да се види. ПXОНЕАРЕНА.СОМ
Второ - тоя пълни темите с безполезни коментари, защо се занимаваш с него? [/Quote]
Първо - не е конфликт, а е мнение, което отразява самата истина. Този модел е с отвратителни яркост и предаване на цветовете.В пъти по-зле от S3 и S4.
Второ - не влизам често тук, нямам представа за този човек.
Трето - сайтове като Mobile - Review.com начело с Елдар Муртазин създадохо една изкривена представа за Самсунг. Този човек е Бареков на журналистиката за мобилните технологии. Смени много марки/партии.
Ето, напр., друга гледна точка.
Моите лични впечатления са същите. То не и трудно да се види. ПXОНЕАРЕНА.СОМ
[Quote]Супер надута цена. Дисплеят е много слаб. Крещяща липса на яркост ! [/Quote]Днес го купих, за подарък. Още не съм имал възможност да го разцъкам (правил съм го в магазин). Зависи дали ще реша да му сваля лепенките и дали ще пожертвам да сменя някоя SIM-ка с microSIM.
590 лв. не ми се вижда надута цена за модел от този клас на 4 месеца и половина. За яркостта също не съм съгласен.
590 лв. не ми се вижда надута цена за модел от този клас на 4 месеца и половина. За яркостта също не съм съгласен.
Здравейте ако може да ме посаветвате да си взимам ли протектор или няма да имам проблеми с надраскването на телефона
Зависи как ще ползваш телефона, но е препоръчително да имаш протектор, за да го запазиш за по-дълго време.