I9190 Galaxy S4 mini
-
- Регистриран: 08 окт 2010, 17:14
Re: Samsung Galaxy S4 mini
Пичове може ли някой да ми даде малко ъкъл....:) колебая се между 2 телефона Samsung S4 mini и HTC One mini... и 2та са с г/д еднакви параметри НТС-то е лееко по скъпо....ама...нз... кое бихте ме посъветвали? Мерси предварително:)
П.С. По принцип нз защо но не сам фен на самсунг...не че съм имал...ама..нз някак си НТС по ме кефи но по магазините все ми препоръчват самсунгите:|
П.С. По принцип нз защо но не сам фен на самсунг...не че съм имал...ама..нз някак си НТС по ме кефи но по магазините все ми препоръчват самсунгите:|
Аз съм със Самсунг S4 мини вече половин година и от лични впечатления мога да ти кажа, че е чудесен във всяко едно отношение - звук, бързина, дисплей, батерия, тънък и лек и каквото се сетиш още...
Здравей,
Аз не съм имал нито Самсунг, нито HTC one. Последният телефон беше Нокиа 5800. От седмица съм със Samsung S4 mini и до момента споделям мнението на titan_t. Най-общо казано ти е кеф да гледаш, говориш и работиш с телефона. Връзката при разговор е отлична и се чува много добре и от двете страни.
Дисплеят, дори и да е намален на половина с цел пестене на батерия, е достатъчно ярък, за да се вижда и навън.
В редки моменти може да се усети незначително забавяне, ако са отворени много приложения, но е за части от секундата, за да дразни или реално да направи впечатление. 1.5 гб рам + двуядрен процесор са напълно достатъчни за всичко - HD филми, игри, приложения.
Батерията успява да издържи два дни при малко над средно ползване на интернет (включен през по-голяма част от деня) + разговори от около 40 мин. на ден, което си е постижение за смартфон.
Една дребна подробност, която може би я има на всички телефони Самсунг, но за мен е ново, е, че можеш с гласови команди да снимаш с камерата, което си е fun&useful :)
Определено телефонът е страхотен вариант!
Аз не съм имал нито Самсунг, нито HTC one. Последният телефон беше Нокиа 5800. От седмица съм със Samsung S4 mini и до момента споделям мнението на titan_t. Най-общо казано ти е кеф да гледаш, говориш и работиш с телефона. Връзката при разговор е отлична и се чува много добре и от двете страни.
Дисплеят, дори и да е намален на половина с цел пестене на батерия, е достатъчно ярък, за да се вижда и навън.
В редки моменти може да се усети незначително забавяне, ако са отворени много приложения, но е за части от секундата, за да дразни или реално да направи впечатление. 1.5 гб рам + двуядрен процесор са напълно достатъчни за всичко - HD филми, игри, приложения.
Батерията успява да издържи два дни при малко над средно ползване на интернет (включен през по-голяма част от деня) + разговори от около 40 мин. на ден, което си е постижение за смартфон.
Една дребна подробност, която може би я има на всички телефони Самсунг, но за мен е ново, е, че можеш с гласови команди да снимаш с камерата, което си е fun&useful :)
Определено телефонът е страхотен вариант!
Двусимовия Samsung Galaxy S 4 mini също ли е толкова добър или телефоните с две сим карти създават малко повече проблеми ?
Знаете ли коя е последната актуална версия на Андроид за телефона? При мен е 4.2.2
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Няма по-нова версия за този модел.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Питам- Sony Xperia Z1 Compact не е ли по-хубав?
\"По-хубав\" е. Обаче и цената му е по-хубава. В този ценови клас има и друг избор, напр. LG G2.
Samsung Galaxy S4 mini - проблем с батерията
Ако си купувате батерия, огледайте си телефона. Може да се окаже, че ще трябва да я \"обработите\", за да може да си влезе на мястото... Чудя се обаче кой е виновен? Явно не съм аз, защото няма как да знам за тази работа по лесния начин. Защо им е на нашите търговци да внасят китайска версия на модел, който си има европейска? И защо им е на Samsung да правят профила на батерията и слота различен?!
http://www.tvc-mall.com/detailsimg/Battery-Replacement-for-Samsung-Galaxy-S4-S-IV-mini-i9190-i9192-i9195-2500mAh-BATY-I9190-01/
http://www.tvc-mall.com/detailsimg/Battery-Replacement-for-Samsung-Galaxy-S4-S-IV-mini-i9190-i9192-i9195-2500mAh-BATY-I9190-01/
Последната е 4.3, но скоро ще излезе 4.4.2 (Kit KAT)