I9195 Galaxy S4 mini Black Edition
Samsung I9195 Galaxy S4 mini Black Edition
Много добър телефон ! (yes)
Re: Samsung I9195 Galaxy S4 mini Black Edition
Много серизони проблеми с бързото разреждане на батерията (доста е писано по форумите за това). Не съм доволен от покупката - черна точка за Самсунг - май скоро няма да си купя каквото и да е от тях.
Re: Re: Samsung I9195 Galaxy S4 mini Black Edition
Всичко е до настройки. Аз днес съм ползвал към 1 ГБ нет, около 1 час екранът ми е бил активен, като са ми пуснати ФБ, Вайбър, скайп, Г+, както и сума си ти други синхронизации, и от сутринта до момента телефонът ми е на 50%. а съм дори с варианта с 2-сим карти!
Re: Re: Re: Samsung I9195 Galaxy S4 mini Black Edition
Здравей :) От три дни и аз съм горд собственик на това бижу. За това което аз ползвам телефончето ми е перфектно и съм изключително доволен. Искам да те попитам ти с коя версия на Андроид си и как се държи.При мен е 4.2.2 Дойде ми някаква актуализация, но не знам дали да актуализирам Андроид версията тъй като чета много противоречиви мнения за КитКат. Има ли как да разбера дали това ми е актуализация за преминаване към КитКат, или е някаква друга към версията 4.2.2? :(
Re: Re: Re: Re: Samsung I9195 Galaxy S4 mini Black Edition
Ъпгрейдвай - 4.4 е много по-добре от 4.2
Re: Re: Re: Re: Samsung I9195 Galaxy S4 mini Black Edition
Здравейте притежатели, надявам се доволни като мен, на този страхотен модел. Имате ли информация ще има ли Андроид 5 за нашето телефонче? Поздрави :)
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung I9195 Galaxy S4 mini Black Edition
Също така искам да попитам за споменатото по-горе бързо разреждане на батерията. При коя версия на Андроид се наблюдава, 4.2.2 или 4.4.2 или пък и при двете?
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung I9195 Galaxy S4 mini Black Edition
Вероятно няма да получите 5.0. но не съм сигурен.