I9200 Galaxy Mega 6.3
Re: Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200
6.3 инча дисплей lol :D
Абе готин е, ама много слаби характеристики, като на моя Note. Ще се чака Note III, ясно е (whistle)
Характеристиките не са никак слаби и ноут 1 не може да стъпи на малкия му пръст.
Същият процесор се използва при нексус 10 таблета, с разликата че там е 10 инча с 2560 резолюция, а тук е 6.3 с 1280 резолюция. Направо ще лети.
Същият процесор се използва при нексус 10 таблета, с разликата че там е 10 инча с 2560 резолюция, а тук е 6.3 с 1280 резолюция. Направо ще лети.
Да бяха поне сложили по-добър дисплей, а с това TFT...
Екрана е направен умишлено само HD(720p),въпреки наличието на full HD.Специалистите сочат,че по-голямата резолюция би ни накарало да се взираме в текстовете и таблиците.Докато големият екран и по-ниска резолюция осигурява комфорта при работата.
Това че дисплеят е TFT не е от значение ! Голяма част от представящите го в Русия се объркаха, че е Amoled ! Причината за това са ярките цветове и невероятното черно ! Пикселите не се виждат от гъстотата им ! Технологията е нова със скрити добавки от Самсунг ! Апарата е за предпочитане ако сте фен на големите размери, дори пред S4 i HTC One ! Невероятно удобен за хора като мен с по-голямя ръка ! Аз съм с Note и следващата покупка е ясна !
Глупости, това е с двуядрен Ексинъс 5250, къде ще го сравняваш с Ноут 1 или пък 2? С много по-голяма производителност и енерго-икономичност спрямо дори четериядренния Ексинъс в моя Ноут 2.
Искам да попитам, къде може да се поръча от магазин в бг?
Искам да попитам, къде може да се поръча от магазин в бг?
Samsung GALAXY S22 Ultra
има го в Германос
-
- Регистриран: 30 дек 2013, 22:39
има ли ъбдейт за този модел до 4,3 или повече