I9250 Galaxy Nexus
Re: Samsung Galaxy Nexus
Това бъзик ли е?
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=2357&sub=shop
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=2357&sub=shop
-
- Регистриран: 10 май 2011, 15:03
Какво става бе как ще е 600 лв ?
Какво толкова се чудите:)
Който го иска,какво чака
Който го иска,какво чака
Според теб дали е бъзик?Аз незнам кви хора сте та се връзвате на такива оферти?!
800 долара е в Ebay отключен. :) или около 1100 лв. в USA а в БГ миля като се появи ще е доволно нагоре цената (yes) 1500 лв.
Ти хептен за балък ме взе май, знам че още не е излязъл, и едва ли ще е такава цената му(angry)
Офертата очевидно е странна, но съгласно Търговския закон е обвързваща. Т.е. този, който я прави, трябва да я изпълни при обявените условия или да възстанови вредите, които в случая ще бъдат разликата между следващата по-висока цена.
В Търговския закон е записано:
[i]Чл. 290. (Нов - ДВ, бр. 83 от 1996 г.) (1) Каталози, ценоразписи, тарифи и други подобни, както и съобщения чрез средствата за масово осведомяване или отправени по друг начин до неопределен кръг от лица се смятат за покана да се направи предложение в съответствие с тях.
(2) Ако предложението по ал. 1 не бъде прието без основателна причина, отправилият поканата отговаря за вредите, претърпени от предложителя.[/i]
За да проверя, за какво става дума, а и защото съм готов веднага да купя Samsung Galaxy Nexus 16 GB за 627 лева, направих поръчка и получих потвърждение на мейла.
[i]Поръчката Ви ще бъде обработена в понеделник.
Продукт Ед. цена ДДС Крайна цена Количество Общо
Samsung Galaxy Nexus + 16 GB + Hands free + USB кабел 627.00 лв. - 627.00 лв. 627.00 лв.
Адрес за доставка: София 1504
хххххххххххххххххххххххххх
Дата на доставка: 14 ноември 2011, понеделник
Час на доставка: 10 - 11 часа
Фактура: опростена фактура
Забележка 1:
Обща сума за плащане:
Доставка:
Обща сума за плащане c доставката: 627.00 лв.
3.00 лв.
630.00 лв. [/i]
В Търговския закон е записано:
[i]Чл. 290. (Нов - ДВ, бр. 83 от 1996 г.) (1) Каталози, ценоразписи, тарифи и други подобни, както и съобщения чрез средствата за масово осведомяване или отправени по друг начин до неопределен кръг от лица се смятат за покана да се направи предложение в съответствие с тях.
(2) Ако предложението по ал. 1 не бъде прието без основателна причина, отправилият поканата отговаря за вредите, претърпени от предложителя.[/i]
За да проверя, за какво става дума, а и защото съм готов веднага да купя Samsung Galaxy Nexus 16 GB за 627 лева, направих поръчка и получих потвърждение на мейла.
[i]Поръчката Ви ще бъде обработена в понеделник.
Продукт Ед. цена ДДС Крайна цена Количество Общо
Samsung Galaxy Nexus + 16 GB + Hands free + USB кабел 627.00 лв. - 627.00 лв. 627.00 лв.
Адрес за доставка: София 1504
хххххххххххххххххххххххххх
Дата на доставка: 14 ноември 2011, понеделник
Час на доставка: 10 - 11 часа
Фактура: опростена фактура
Забележка 1:
Обща сума за плащане:
Доставка:
Обща сума за плащане c доставката: 627.00 лв.
3.00 лв.
630.00 лв. [/i]
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
А дано да стане работата:).
Мисля, че при тази цена е доста ясно, че става въпрос за Nexus S. И по грешка(или пък нарочно) е сложено като Galaxy Nexus.
Работата май няма да стане :) Но към 11:00 махнаха офертата от страницата на телефона. Нямам мейл или обаждане за отказ от изпълнение на поръчката.. Явно е станала волна или неволна грешка..