I9250 Galaxy Nexus
Re: Samsung Galaxy Nexus
О, не. Ако не искаш iPhone, това е Телефонът. С ръка на сърцето.
Не ми трябва айфон, андроид ме кефи. Колко свободно място има за качване на файлове?
Има си БГ меню, нали?
Има си БГ меню, нали?
Нали това казвам, ако не искаш да имаш iPhone, това е телефонът, който най-много се доближава до него (за мен, това не е опит за вражда). Съответно това е най-добрият Android в момента.
Свободното място е около 13.33GB. Има българско меню, но, поне моята бройка, няма българска клавиатурна подредба.
Свободното място е около 13.33GB. Има българско меню, но, поне моята бройка, няма българска клавиатурна подредба.
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Аз мисля, че единствения му минус е липсата разширителен слот за micro sd карта, само 16/32гб, айде 32 е по добре.:|
Слагаш Bulgarian Keyboard 2 и си готов, с фонетика даже :).
Знам, знам, но клавиатурата на ICS размазва всичко, дори тази на iPhone.
Дизел а ще кажеш ли няколко думи за дисплея братле?Бях чел някъде,че след като е пентайл матрицата трябва да е над 420ppi за да се доближава до дисплея на Айфона!Вярнои ли е това?Ти нали имаш Айфон,кои е по добрия дисплей и нищо,че на нексуса е пентайл матрицата,личи ли си,че има повече пиксели?
Най - вероятно си прав. Аз СМС-и не пиша и не разбирам много кои са добрите. Клавиатурата я ползвам само да напиша нещо в интернет(адрес/пост) и някое мемо :).
Как е ICS, кърти мивки нали :) ? Аз си сложих една бета на СГС-а, и въпреки че не е оптимизирана много ме радва!
Как е ICS, кърти мивки нали :) ? Аз си сложих една бета на СГС-а, и въпреки че не е оптимизирана много ме радва!
Pentile матрицата се усеща на места, образите не са толкова кристално остри, колкото тези на iPhone 4 и 4S. По-голямо впечатление ми прави грешното цветопредаване, всичко е леко жълтозеленеещо. Изключително силно впечатление ми прави, когато гледам бяло на iPhone 4 и на Galaxy Nexus един до друг, иначе се преглъща. Иначе дисплеят е супер. ICS също, за мен това е буквално нова платформа.
Най-тъжната част, заради която няма да премина към Android, са приложенията. От последния ми опит нищо не се е подобрило, а в комбинация с изцяло новата естетика и парадигми на ICS старите приложения изглеждат ужасно. Малко са оптимизирани и за дисплея с толкова висока резолюция, Menu бутонът се визуализира много изкуствено долу вдясно. Като цяло, ако трябваше да избирам само операционна система, откъм интерфейс и скорост на работа, бих предпочел ICS пред iOS. Като говорим за екосистеми обаче, все още не мога да премина към Android.
Най-тъжната част, заради която няма да премина към Android, са приложенията. От последния ми опит нищо не се е подобрило, а в комбинация с изцяло новата естетика и парадигми на ICS старите приложения изглеждат ужасно. Малко са оптимизирани и за дисплея с толкова висока резолюция, Menu бутонът се визуализира много изкуствено долу вдясно. Като цяло, ако трябваше да избирам само операционна система, откъм интерфейс и скорост на работа, бих предпочел ICS пред iOS. Като говорим за екосистеми обаче, все още не мога да премина към Android.
Жълтозеленеещото цветопредаване на белия цвят е характерно за Амоледите.И на Галаксито е така дисплея,което според мен не е болка за умиране!Много ми е интересно обаче Самсунг с каква матеица ще пуснат дисолея на Галакси с3!Дали ще е като на Нексуса или ще е със по добрата матеица?Дизел а ще споделиш ли още неща за сандвича:примерно има ли лаг?