I9250 Galaxy Nexus
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
Re: Samsung Galaxy Nexus
Здравей,
повечето пъти е софтуерен проблем и се оправя чрез пресофтуиране.
повечето пъти е софтуерен проблем и се оправя чрез пресофтуиране.
Здравейте,
много бих искал да чуя няколко мнения, че съм пред дилема и колкото повече чета все по-труден ми става избора! И трите телефона съм ги разглеждал, спрял съм се на следните апарати в ценови диапазон 500-650 (с нов абонаментен план на Глобул 10.90) :
1. Samsung Galaxy SII 629 лв - Тук ми харесва добрата производителност и батерия, но другите са с по-добра резолюция на дисплея.
2. HTC One S - 629 лв , но тук ме притеснява от всичко, което изчетох, че в Глобул го предлагат само с по-стария процесор S3, който харчел повече ток и по-бавен!
3. Samsung Galaxy Nexus 560 лв от Виваком + такси , за 620 лв - Добър дисплей, винаги първи ще получава актуализациите първи, но чета че не бил толкова бърз колкото S2 и по-слабата камера.
Благодаря!
:)
много бих искал да чуя няколко мнения, че съм пред дилема и колкото повече чета все по-труден ми става избора! И трите телефона съм ги разглеждал, спрял съм се на следните апарати в ценови диапазон 500-650 (с нов абонаментен план на Глобул 10.90) :
1. Samsung Galaxy SII 629 лв - Тук ми харесва добрата производителност и батерия, но другите са с по-добра резолюция на дисплея.
2. HTC One S - 629 лв , но тук ме притеснява от всичко, което изчетох, че в Глобул го предлагат само с по-стария процесор S3, който харчел повече ток и по-бавен!
3. Samsung Galaxy Nexus 560 лв от Виваком + такси , за 620 лв - Добър дисплей, винаги първи ще получава актуализациите първи, но чета че не бил толкова бърз колкото S2 и по-слабата камера.
Благодаря!
:)
здравейте.и аз съм пред дилема.в виваком предлагат нексус и сони експерия го на еднаква цена.та се чудя дисплеи ли да си избера или водо и прахоустоичивост
На нексуса ми е кофти батерията, иначе е много добър телефон. Пък и е Андроид с ванилия. ;):D
-
- Регистриран: 04 окт 2011, 11:58
Купувай телефон на който можеш да смениш батерията (yes)
-
- Регистриран: 04 окт 2011, 11:58
http://www.nixanbal.com/samsung-galaxy-nexus-%D0%B5-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B0%D1%80-%D0%B2-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%85%D0%B8
Здравейте, от няколко дни имам този телефон, но така и не мога да разбера как да си инсталирам apps,themes и да си сложа нови wallpaper-и .Също и скам да попитам след като ми изпрати някой мелодия през bluetooth-а как може да си я сложа като ringtone.
Чети тук http://www.androidbg.com/forum/topic1737-rkovodstvo-za-tezi-koito-za-prv-pt-sa-sblskvat-s-android-os.html
Мерси много за отговора.Имам още един глупав въпрос.Може ли да се махне вибрирането при отключване на екрана ,когато като опция е дадено да се отключва със slide.
От скоро имам такав Самсунг искам да си пусна навигацията и ми изписжа Навигациятаа на Гоогле карти още не се предлага за това местополойение тожа можели да се оправи по някакав начин.
Като влезна в галерия и има един Албум които се казва Instant Upload ватре има едни снимки които аз сам ги снимал и немога да ги изтрия, има ли някакав начин да се изтрият.
Като влезна в галерия и има един Албум които се казва Instant Upload ватре има едни снимки които аз сам ги снимал и немога да ги изтрия, има ли някакав начин да се изтрият.