I9250 Galaxy Nexus
Re: Samsung Galaxy Nexus
Аз не бих се замислил между двата. Galaxy Nexus идва с Ice Cream Sandwich, има по-добър дисплей, няма бутони, предлага чист Android и ти осигурява много повече бъдещи ъпдейти.
@вечния, ако не беше Pentile, нямаше да има равен.
@вечния, ако не беше Pentile, нямаше да има равен.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Защо търсите под вола теле?
Няма угодия за вас!!!
Няма угодия за вас!!!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
[Quote]Едва ли си толкова на зор за нов телефон :)[/Quote]
В действителност съм си много доволен от четворката, но по друга причина се вкарвам в дилеми за нов телефон. След около месец и половина ми изтича договора и понеже ползвам повечко интернет, подписвам на най-високите договори, съответно пък не ми се иска да им давам толкова пари без да получа някое телефонче на добра цена. И от там желанието ми сега да взимам нов телефон. Чаках новия айфон, но нещо не съм сигурен, колко ще ме накефи прехода 4 -> 4S. Чаках Nexus-а, който принципно ми харесва, но и за него нещо не съм напълно сигурен. Като вариант започнах да обмислям и SGS2, който поне вече е утвърден и наличен при всички оператори. И четвъртия ми вариант е просто да си преподпиша без да взимам телефон, което не ми се иска много. За сега клоня към Nexus-a, ако ми е вярна информацията, че Мтел ще го пуснат ноември. Но ще видим, стига съм ви занимавал с лични драми.
В действителност съм си много доволен от четворката, но по друга причина се вкарвам в дилеми за нов телефон. След около месец и половина ми изтича договора и понеже ползвам повечко интернет, подписвам на най-високите договори, съответно пък не ми се иска да им давам толкова пари без да получа някое телефонче на добра цена. И от там желанието ми сега да взимам нов телефон. Чаках новия айфон, но нещо не съм сигурен, колко ще ме накефи прехода 4 -> 4S. Чаках Nexus-а, който принципно ми харесва, но и за него нещо не съм напълно сигурен. Като вариант започнах да обмислям и SGS2, който поне вече е утвърден и наличен при всички оператори. И четвъртия ми вариант е просто да си преподпиша без да взимам телефон, което не ми се иска много. За сега клоня към Nexus-a, ако ми е вярна информацията, че Мтел ще го пуснат ноември. Но ще видим, стига съм ви занимавал с лични драми.
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Толкова ще забележите Pentile -то... На такава резолюция ментайт пентайл няма да прави впечатление... А и ако искате добър дисплей на телефон :D Sharp. Едва ли има по-добри дисплейи. А не само при телефоните и при телевизорите. А доколкото до нексуса- рейзъра е 1000 пъти по хубав
Моя проблем е, че съм без телефон, но искам да си взема нещо наистина яко от новата серия на самсунг устройствата. Също, като теб съм на Глобул искам от там да си взема знаете ли, кога ще дойдат новите смартове и при този оператор?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Който почака малко, ще си вземе Нексуса. Предполагам другия месец, ще го има и при трите оператора. Дисплея на Нексуса е най добрия, остави стария SGSII. Ско ще е Самсунг, то по добре вземи SGSIII.
Дали пък не е грешно да говориш за SGSII като за телефон от 2001-ва... :| Както и да е - ако някой няма нито Galaxy Nexus, нито SGSII, то е ясно че по-добре да вземе по-новия.
S9+
Качеството на дисплея на Нексуса е в пъти по добър. Прочети малко за характеристиките.
Да, отлично знам характеристиките, и пак не мисля че заради екрана (който наистина е добър) е редно да говориш така, сякаш SGSII е от 2001... кааакто и да е.
S9+
То да беше само дисплея хубав, но и А4 операционна система, не ми се мисли, какви приложения ще има за него.
Samsung GALAXY S22 Ultra