I9300 Galaxy S III
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
[Quote]Някой знае ли дали въобще има за С3 калъфи като на С5? Тип книга мисля, че бяха? Имат отгоре прозорче и долу отвор за приемане и отхвърляне на разговори. Благодаря![/Quote]
В интерес на истината има такива калъфи. За да работят, обаче, имат нужда и от специално приложение, понеже тази функция не присъства в оригиналния ROM на S3. За наше щастие има деволъпъри, които са написали такова приложение. То е безплатно и може да се изтегли от PlayStore. Разбира се, не е перфектно и са възможни крашвания, ама то напоследък е така с всичко. Освен приложението е необходим и подходящ калъф с отвори на специалните места. Такива могат да се намерят при големите Интернет магазини като Ebay и Amazon. Ето ти линкове към самото приложение и към Ebay:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hatroid.sview
http://www.ebay.com/itm/190885383724
В интерес на истината има такива калъфи. За да работят, обаче, имат нужда и от специално приложение, понеже тази функция не присъства в оригиналния ROM на S3. За наше щастие има деволъпъри, които са написали такова приложение. То е безплатно и може да се изтегли от PlayStore. Разбира се, не е перфектно и са възможни крашвания, ама то напоследък е така с всичко. Освен приложението е необходим и подходящ калъф с отвори на специалните места. Такива могат да се намерят при големите Интернет магазини като Ebay и Amazon. Ето ти линкове към самото приложение и към Ebay:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hatroid.sview
http://www.ebay.com/itm/190885383724
Много благодаря!
Коя е последната версия на андроид за този телефон към момента?:)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
4.3 NG3
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Потвърждавам
Последната официална версия е 4.3. и с нея ще си останем за съжаление.
Последната официална версия е 4.3. и с нея ще си останем за съжаление.
-
- Регистриран: 07 фев 2012, 21:51
Колеги имам проблем с виртуалната клавиатура , не мога да заредя повече от един език, някой да се е сблъсквал стова ?
-
НЕ
Аз ползвам вградената ( в смисъл не съм инсталирал някаква спец клавиатура ).
Маркирал съм и си ползвам български и английски.
Виж си настройките на клавиатурата .
Аз ползвам вградената ( в смисъл не съм инсталирал някаква спец клавиатура ).
Маркирал съм и си ползвам български и английски.
Виж си настройките на клавиатурата .
-
- Регистриран: 07 фев 2012, 21:51
Re: Re: Samsung I9300 Galaxy S III
И аз ползвам вградената но се получи този бъг.
-
Re: Re: Re: Samsung I9300 Galaxy S III
При мен като пишеш до интервала е бутона за настройка на клавиатурата . Като го цъкнеш влизаш в настройването на клавиатурата има поле език на въвеждане и там под език а който ти е настроен има бутон плюс . Цъкваш и ви какви други езици имаш.
Ако не става инсталирай си от гугъл плей стор клавиатура. Има които поддържат и български .
Ако не става инсталирай си от гугъл плей стор клавиатура. Има които поддържат и български .
-
Re: Re: Re: Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Колеги
Както спомена един колега в друга тема вече и на s3 може са си правите screenehot освен с комбинацията от бутоните Home + Power може и с с плъзгане на ръката по екрана . Трябва разбира се пърно да го активирате от настройки жестове . Аз чак едва сега заберазах защото не ползвам управление с жестове
Както спомена един колега в друга тема вече и на s3 може са си правите screenehot освен с комбинацията от бутоните Home + Power може и с с плъзгане на ръката по екрана . Трябва разбира се пърно да го активирате от настройки жестове . Аз чак едва сега заберазах защото не ползвам управление с жестове