I9300 Galaxy S III

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Re: Samsung I9300 Galaxy S III

Мнение от Beчния » 10 май 2012, 01:26

Бас ловя че всички нямате търпение да имате телефона, само се правите на интересни. Аз на мoя пиксел не виждам а е класа под Г3.(woo):P

t1ri
Регистриран: 12 фев 2011, 23:56

Мнение от t1ri » 10 май 2012, 02:53

Ми сложи очилата Иване!Щом не виждаш пикселите на С2 значи ди за очен лекар!

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 10 май 2012, 10:41

Всичко е въпрос на това с какво го сравняваш и на какво си свикнал. Изрично съм подчертал, че го виждам така защото съм свикнал на 330ppi, на повечето хора матрицата няма да им направи никакво впечатление. Както на мен SGS3 и One X ми се виждат малко големички, на теб ще ти се сторят малки защото си свикнал на Note...
Но съм сигурен, че ако го взема, след една седмица вече ще съм свикнал и матрицата няма да ми прави никакво впечатление.

Deo777
Регистриран: 08 мар 2012, 21:29

Мнение от Deo777 » 10 май 2012, 13:13

Няма смисъл да се спори за пикселна гъстота при условие, че и на самсунга и на ipfona e достатъчна, а ако наистина искате релефон с по-висока пикселна гъстота си вземете Sony Xperia S- 342 ppi(просто без аналог при, и която и да е марка телефони и операциона система) и стига с безсмислените коментари-гъстотата на S3 e достатъчна, лично за мен истинският проблем е пентайл матрицата. Жестоката истина обаче е че колкото и да се подиграват Samsung на ябълката възприеха същата политика на минимални ъпгрейди, а кото знам какви бяха очакванията за този телефон- за бога даже LG имат тeлефон с 2bg Ram.Не съм някакъв хейтър и не мразя Samsung , просто очаквам много повече и не харесвам нещо заради името на производителя, а заради самият продукт. Сега например Sony направо ще отвеят конкуренцията, въпреки трудният период в които изпаднаха си взеха поука и сега с придобиването на дела на Ericsson компанията се старае да предложи най-доброто на клиентите си-пример за това е новият Xperia GX, който няма да има равен просто-по производителност същият като 4-ядрените процесори, а в някои приложения и по-добър от тях като всичко това съчетано с по-ниска консумация, а на всичкото отгоре разполага и с най-бързия графичен контролер в телефон Adreno 320, който направо отвява tegra 3 (и пак повтарям същата производителност при по-ниско потребление на електричество в комбинация с най-бъзият графичен мобилен процесор, съперничащ си с този в на PSP Vita; само за разлика този в Samsung S3 e същият както в Samsung S2-Mali-400MP-едно от нещата които правеха 2-ката адски производителна на benchmark-ове, а сега какво е това в флагманси модел графичен контролер на 1 година.Нека никой не го приема лично, но Samsung започват да възприема политиката на Apple все по осезаемо ). Не на последно място уникалната камера на този телефон-сони винаги са били известни с качеството но камерите, които слагат в телефоните си, а и при условие, че няма за момента нито един android телефон с камера по-добра то на Xperia S, а Xperia S има 12MP,a GX 13MP с доста нови технолотии и подобрения в оптиката и софтуера на камерата определено ще върхов телефон единствения, който може да си мери с него е nokia 808 PureView, но предвид факта че операционата система е Symbiam няма смисъл да се споменава-самият факт че нокия са разбрали че софтуера им има нужда от подобрения преди 10 год и не са направили нищо е достатъчно красноречив....

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Мнение от nikolaiii » 10 май 2012, 13:40

Нещо си объркал темата... Тук се коментира Samsung I9300 Galaxy S III !

Какви са тия LG и SONY ,че и Нокия в тази тема?
Харесвай си каквото искаш и [B]не натрапвай мнението си[/B] според [B]субективната си[/B] гледна точка...

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 10 май 2012, 14:02

Не знам какво ще пускат Сони. Както е тръгнало, скоро Нокиа и Сони просто ще изчезнат.

west ham
Регистриран: 04 юни 2010, 19:15

Мнение от west ham » 10 май 2012, 14:55

[Quote]Друго което ми е много инререстно е приставката AllShare cast, за безжично прехвърляне на екрана на телефона на телевизор.[/Quote]
Много яка програмка е тази.Имам я на моя SGS2,свързваш се безжично с телевизора и си гледаш клипчета,снимки,върви перфектно.(yes)

Deo777
Регистриран: 08 мар 2012, 21:29

Мнение от Deo777 » 10 май 2012, 18:29

Идеята беше, че така учакваният Samsung S3 е някакав минимален упгрейд спрямо Samsung S2 и сее получава същата история както ipfone 4s и не си струват караниците при условие, че половината хардуер в тулефона-пентайл матрицата и графичният контралер са на 1 година и дефакто телефона не предлага някакъв революционенен хардиер както Samsung S2 когато излезе, а зя разлика от Samsung Sony предлагат нещо ново-това е

Nikolay Ivanov
Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30

Мнение от Nikolay Ivanov » 10 май 2012, 19:13

Да напомня ли, че говориш за телефони които само са анонсирани и още не са обявени или излезли официално, докато Samsung Galaxy SIII е вече анонсиран официално, освен това, мисля че има доста време до края на годината и анонса на SIII едва ли ще е последният за Samsung, така че не се знае може и да извадят изпод тезгяха "самолета", за който така мечтаеш ти. Другото което ме впечатлява от коментарите на повечето потребители тук, е това че се говори за някакви извънземни характеристики на един смартфон под ягодите. Какво ще го правите този телефон - ще управлявате самолети и ракетни установки с него ли, ще проектирате молове и метро станции ли, ще правите професионални снимки за билбордове и рекламни кампании ли, и какво ли още не, което смятам, че все още е, и ще си остане работа за настолните компютри (в най-лошия случай лаптопите) или професионалните фотоапарати. Лично моето мнение е, че за един смартфон е достатъчен един двуядрен процесор с намалено енергопотребление, 720p дисплей, 8 MP камера която е предостатъчна за телефон. А който иска да прави гореспоменатите гимнастики или професионални фотоси да си избере настолен компютър, лаптоп или професионална камера от производители специализирани в производството на такива.

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Мнение от A4i » 10 май 2012, 19:59

Няма такъв филм , като достатъчно мощен процесор, графичен ускорител и т.н. Някой хора, както пише във Пътеводителя на галактическия стопаджия, "все още смятат електронните часовници за доста хитроумно изобретение". Други искат да симулират невронна мрежа. Например към момента няма достатъчно мощен супер-компютър , който да симулира синапсите на 300 неврона в мозъка на плодовата мушица. Какво ли пък остава за изкуствен интелект с около 200 милиарда неврона и 100 трильона връзки. Отворете http://www.top500.org/ и вижте как 705 024 мощни ядра от типа SPARC64 VIIIfx на 2.0GHz не са достатъчни да мислят колкото една обикновена винарка. Тка че тавана е много високо. Когато се продават 200 милиарда-ядрени смартфони отново може да обсъждаме достатъчността им за симулиране на AI , семантика на човешка реч и т.н.

Отговори