I9300 Galaxy S III

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Re: Samsung I9300 Galaxy S III

Мнение от nikolaiii » 10 май 2012, 20:32

[Quote]Много яка програмка е тази.Имам я на моя SGS2,свързваш се безжично с телевизора и си гледаш клипчета,снимки,върви перфектно.(yes) [/Quote]

Пробвай- iMediaShare ,която предлага уникални допълнителни екстри и опции...

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Мнение от nikolaiii » 10 май 2012, 20:43

[Quote]Идеята беше, че така учакваният Samsung S3 е някакав минимален упгрейд спрямо Samsung S2 и сее получава същата история както ipfone 4s и не си струват караниците при условие, че половината хардуер в тулефона-пентайл матрицата и графичният контралер са на 1 година и дефакто телефона не предлага някакъв революционенен хардиер както Samsung S2 когато излезе, а зя разлика от Samsung Sony предлагат нещо ново-това е
[/Quote]

Пилците се броят на есен!

:D
Какво ще работят спецовете им догодина ,ако извадят, сега ,някой шокиращ модел телефон?
Просто дават глътка въздух и на конкуренцията...:D

nikitrz
Регистриран: 05 дек 2008, 17:23

Мнение от nikitrz » 10 май 2012, 20:51

Не ме разбирайте погрешно - аз също много харесвам телефона и чакам да излезе в България за да си го купя, но е неуместно според мен да се говори, какво трябва и какво не трябва да има в този телефон.Говоря за коментарите, в които пише неща от сорта на "ами ако искаш хубави снимки, купи си професионален фотоапарат" или "като искаш бърз браузер, ползвай си лаптопа".Прави са хората да имат "извънземни"/ както някой от вас ги наричат/ очаквания!Извинявайте много, но когато аз давам [B]моите 1300 лева[/B] за телефон, който се води най-високия клас на даден производител, то държа [B]качеството да отговаря на цената!!![/B]Точно за това бях малко разочарован, когато разбрах, че телефона не е със Super Amoled Plus дисплей, а с обикновен Amoled!Въпреки това ще го купя, защото аз сега не се вглеждам толкова за да видя пикселите на моя Wave/дето е с резолюция 800х480/, а по-скоро гледам цветопредаването на Amoled-а, така че не би ми направило впечатление Pen Tile матрицата на дисплей с резолюция 1280х720 пиксела.Честно казано дизайна на SGS3 ми хареса и най-вече това, заради което ще купя него а не One X са софтуерните подобрения, които са вкарани и които липсват при останалите телефони от този ценови клас!

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 10 май 2012, 21:22

Колега, тези софтуерни подобрения за които говориш, ще ги има до един месец и за другите телефони, благодарение на факирите от xda!! Виж какво стана с приложението Flipboard, вече е пуснато за всички телефони, погледни новините в сайта. Така че, ако само това са ти основанията да купиш този телефон пред уникалния ONE X, помисли пак.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 10 май 2012, 21:26

[Quote]дефакто телефона не предлага някакъв революционенен хардиер[/Quote]
Стига с тия революции бе хора, мобилния сектор е супер динамичен и няма от какво да се оплачем. И миналата година със SGS2 беше същото, за какво ни трябвал двуядрен ...
Сериозно, преди 3-4 години най-добрите процесори бяха едноядрени ARM11 на 400Mhz по 90nm технология, а сега се мръщим на 4 ядрени А9 на 1400Mhz по 32nm. Дисплеите също много се развиха и набързо стигнаха 720p...
Кой друг сектор се развива с подобни темпове?

nikitrz
Регистриран: 05 дек 2008, 17:23

Мнение от nikitrz » 10 май 2012, 22:07

Най-много ми харесва функцията на камерата да заснема по няколко снимки наведнъж и автоматично да избира най-добрата, която да запамети!Това дали ще го измислят за One X?А и честно казано сегашния ми телефон е със Super Amoled дисплей и хич не ми се ще да го сменя за бледите цветове на IPS LCD.За марката и не споменавам - Samsung си е Samsung - класа и качество в едно!!!
Аз телефоните ги ползвам най-много като мр3 плейъри и съм сменил доста включително и музикални телефони (Walkman телефон на Sony Ericsson, който имаше убийствен звук), но до сега не съм чувал по-добър звук от плейър на телефон от този на Samsung (визирам моя Wave)!Ще ми е интересно да чуя какъв звук вади плейъра на One X(през слушалки) с този прехвален Beats Audio софтуер, но като гледам какви слушалки дават в комплекта с телефона се отчайвам!Какъв е смисъла да има вградена такава технология в телефона и след като се набуташ 1100 лева за него да дадеш още 150$ за слушалки?

milen888

Мнение от milen888 » 10 май 2012, 22:15

Тук в тази тема има сравнение на камерите на двата телефона ONE X и S3: http://www.androidbg.com/forum/topic32476-samsung-galaxy-s-iii-spetsifikatsii-snimki-video-p61.html

ONE X е абсолютен победител (yes)
Камерата на ONE X не само може да снима няколко снимки последователно, но може да прави снимки по време на видеозаснемане, нещо което при никой друг не съм виждал!!!

По въпроса за слушалките: в комплекта на всеки телефон идват стокови слушалки, които не струват. Стоковите слушалки на Галакси С 2 са отвратителни и под всякаква критика.Това всеки го знае. Истинския фен на музиката си купува добри слушалки. И не, не е нужно да са безумните 150 долара. В техномаркет има невероятни слушалки на JVC, които са само 50 лв. Виж в андроид форума, в раздел общи приказки темата за слушалките, ще ги намериш.

t1ri
Регистриран: 12 фев 2011, 23:56

Мнение от t1ri » 10 май 2012, 22:16

[Quote]Идеята беше, че така учакваният Samsung S3 е някакав минимален упгрейд спрямо Samsung S2 и сее получава същата история както ipfone 4s [/Quote]
На мен идеята ми е,че говориш пълни глупости!Как може да казваш,че СГС3 е минимален ъпгрейд спрямо СГС2,като при С3 налице са ти,нов процесор,нов дисплей,нова камера,нов дизайн!Това според теб минимален ъпгрейд ли е???

t1ri
Регистриран: 12 фев 2011, 23:56

Мнение от t1ri » 10 май 2012, 22:21

[Quote]Така че, ако само това са ти основанията да купиш този телефон пред уникалния ONE X, помисли пак.[/Quote]

Кое му е уникалното на нтс 1х пред Галаксито,ако може да ми обясниш?!!!

milen888

Мнение от milen888 » 10 май 2012, 22:24

Чети темите в андроид форума, много неща са!! Камерата снима по-добре, в темата за галакси С 3, хората които са го видели на живо казват че на екрана си личат пикселите заради Пентайл матрицата и дисплея на ONE X е по-добър.

Отговори