I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
[Quote]Много яка програмка е тази.Имам я на моя SGS2,свързваш се безжично с телевизора и си гледаш клипчета,снимки,върви перфектно.(yes) [/Quote]
Пробвай- iMediaShare ,която предлага уникални допълнителни екстри и опции...
Пробвай- iMediaShare ,която предлага уникални допълнителни екстри и опции...
[Quote]Идеята беше, че така учакваният Samsung S3 е някакав минимален упгрейд спрямо Samsung S2 и сее получава същата история както ipfone 4s и не си струват караниците при условие, че половината хардуер в тулефона-пентайл матрицата и графичният контралер са на 1 година и дефакто телефона не предлага някакъв революционенен хардиер както Samsung S2 когато излезе, а зя разлика от Samsung Sony предлагат нещо ново-това е
[/Quote]
Пилците се броят на есен!
:D
Какво ще работят спецовете им догодина ,ако извадят, сега ,някой шокиращ модел телефон?
Просто дават глътка въздух и на конкуренцията...:D
[/Quote]
Пилците се броят на есен!
:D
Какво ще работят спецовете им догодина ,ако извадят, сега ,някой шокиращ модел телефон?
Просто дават глътка въздух и на конкуренцията...:D
Не ме разбирайте погрешно - аз също много харесвам телефона и чакам да излезе в България за да си го купя, но е неуместно според мен да се говори, какво трябва и какво не трябва да има в този телефон.Говоря за коментарите, в които пише неща от сорта на "ами ако искаш хубави снимки, купи си професионален фотоапарат" или "като искаш бърз браузер, ползвай си лаптопа".Прави са хората да имат "извънземни"/ както някой от вас ги наричат/ очаквания!Извинявайте много, но когато аз давам [B]моите 1300 лева[/B] за телефон, който се води най-високия клас на даден производител, то държа [B]качеството да отговаря на цената!!![/B]Точно за това бях малко разочарован, когато разбрах, че телефона не е със Super Amoled Plus дисплей, а с обикновен Amoled!Въпреки това ще го купя, защото аз сега не се вглеждам толкова за да видя пикселите на моя Wave/дето е с резолюция 800х480/, а по-скоро гледам цветопредаването на Amoled-а, така че не би ми направило впечатление Pen Tile матрицата на дисплей с резолюция 1280х720 пиксела.Честно казано дизайна на SGS3 ми хареса и най-вече това, заради което ще купя него а не One X са софтуерните подобрения, които са вкарани и които липсват при останалите телефони от този ценови клас!
Колега, тези софтуерни подобрения за които говориш, ще ги има до един месец и за другите телефони, благодарение на факирите от xda!! Виж какво стана с приложението Flipboard, вече е пуснато за всички телефони, погледни новините в сайта. Така че, ако само това са ти основанията да купиш този телефон пред уникалния ONE X, помисли пак.
[Quote]дефакто телефона не предлага някакъв революционенен хардиер[/Quote]
Стига с тия революции бе хора, мобилния сектор е супер динамичен и няма от какво да се оплачем. И миналата година със SGS2 беше същото, за какво ни трябвал двуядрен ...
Сериозно, преди 3-4 години най-добрите процесори бяха едноядрени ARM11 на 400Mhz по 90nm технология, а сега се мръщим на 4 ядрени А9 на 1400Mhz по 32nm. Дисплеите също много се развиха и набързо стигнаха 720p...
Кой друг сектор се развива с подобни темпове?
Стига с тия революции бе хора, мобилния сектор е супер динамичен и няма от какво да се оплачем. И миналата година със SGS2 беше същото, за какво ни трябвал двуядрен ...
Сериозно, преди 3-4 години най-добрите процесори бяха едноядрени ARM11 на 400Mhz по 90nm технология, а сега се мръщим на 4 ядрени А9 на 1400Mhz по 32nm. Дисплеите също много се развиха и набързо стигнаха 720p...
Кой друг сектор се развива с подобни темпове?
Най-много ми харесва функцията на камерата да заснема по няколко снимки наведнъж и автоматично да избира най-добрата, която да запамети!Това дали ще го измислят за One X?А и честно казано сегашния ми телефон е със Super Amoled дисплей и хич не ми се ще да го сменя за бледите цветове на IPS LCD.За марката и не споменавам - Samsung си е Samsung - класа и качество в едно!!!
Аз телефоните ги ползвам най-много като мр3 плейъри и съм сменил доста включително и музикални телефони (Walkman телефон на Sony Ericsson, който имаше убийствен звук), но до сега не съм чувал по-добър звук от плейър на телефон от този на Samsung (визирам моя Wave)!Ще ми е интересно да чуя какъв звук вади плейъра на One X(през слушалки) с този прехвален Beats Audio софтуер, но като гледам какви слушалки дават в комплекта с телефона се отчайвам!Какъв е смисъла да има вградена такава технология в телефона и след като се набуташ 1100 лева за него да дадеш още 150$ за слушалки?
Аз телефоните ги ползвам най-много като мр3 плейъри и съм сменил доста включително и музикални телефони (Walkman телефон на Sony Ericsson, който имаше убийствен звук), но до сега не съм чувал по-добър звук от плейър на телефон от този на Samsung (визирам моя Wave)!Ще ми е интересно да чуя какъв звук вади плейъра на One X(през слушалки) с този прехвален Beats Audio софтуер, но като гледам какви слушалки дават в комплекта с телефона се отчайвам!Какъв е смисъла да има вградена такава технология в телефона и след като се набуташ 1100 лева за него да дадеш още 150$ за слушалки?
Тук в тази тема има сравнение на камерите на двата телефона ONE X и S3: http://www.androidbg.com/forum/topic32476-samsung-galaxy-s-iii-spetsifikatsii-snimki-video-p61.html
ONE X е абсолютен победител (yes)
Камерата на ONE X не само може да снима няколко снимки последователно, но може да прави снимки по време на видеозаснемане, нещо което при никой друг не съм виждал!!!
По въпроса за слушалките: в комплекта на всеки телефон идват стокови слушалки, които не струват. Стоковите слушалки на Галакси С 2 са отвратителни и под всякаква критика.Това всеки го знае. Истинския фен на музиката си купува добри слушалки. И не, не е нужно да са безумните 150 долара. В техномаркет има невероятни слушалки на JVC, които са само 50 лв. Виж в андроид форума, в раздел общи приказки темата за слушалките, ще ги намериш.
ONE X е абсолютен победител (yes)
Камерата на ONE X не само може да снима няколко снимки последователно, но може да прави снимки по време на видеозаснемане, нещо което при никой друг не съм виждал!!!
По въпроса за слушалките: в комплекта на всеки телефон идват стокови слушалки, които не струват. Стоковите слушалки на Галакси С 2 са отвратителни и под всякаква критика.Това всеки го знае. Истинския фен на музиката си купува добри слушалки. И не, не е нужно да са безумните 150 долара. В техномаркет има невероятни слушалки на JVC, които са само 50 лв. Виж в андроид форума, в раздел общи приказки темата за слушалките, ще ги намериш.
[Quote]Идеята беше, че така учакваният Samsung S3 е някакав минимален упгрейд спрямо Samsung S2 и сее получава същата история както ipfone 4s [/Quote]
На мен идеята ми е,че говориш пълни глупости!Как може да казваш,че СГС3 е минимален ъпгрейд спрямо СГС2,като при С3 налице са ти,нов процесор,нов дисплей,нова камера,нов дизайн!Това според теб минимален ъпгрейд ли е???
На мен идеята ми е,че говориш пълни глупости!Как може да казваш,че СГС3 е минимален ъпгрейд спрямо СГС2,като при С3 налице са ти,нов процесор,нов дисплей,нова камера,нов дизайн!Това според теб минимален ъпгрейд ли е???
[Quote]Така че, ако само това са ти основанията да купиш този телефон пред уникалния ONE X, помисли пак.[/Quote]
Кое му е уникалното на нтс 1х пред Галаксито,ако може да ми обясниш?!!!
Кое му е уникалното на нтс 1х пред Галаксито,ако може да ми обясниш?!!!
Чети темите в андроид форума, много неща са!! Камерата снима по-добре, в темата за галакси С 3, хората които са го видели на живо казват че на екрана си личат пикселите заради Пентайл матрицата и дисплея на ONE X е по-добър.