I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Ах таратора манов се ядоса:)
по темата изгледах малко ревюта на one x анимацийте на галакси3 вървят по мазно и плавно и някакси корпуса и направата не ми допадат. Глаксито е по красиво направен и по барнат.;)
по темата изгледах малко ревюта на one x анимацийте на галакси3 вървят по мазно и плавно и някакси корпуса и направата не ми допадат. Глаксито е по красиво направен и по барнат.;)
[quote] В техномаркет има невероятни слушалки на JVC, които са само 50 лв. [/quote]
За бога , не си купувайте тези БОКЛУЦИ (ако milen888 има предвид JVC HAFX1X Xtreme Xplosives). Такива дървета не бях срещал скоро. Взех си ги и съм изключително разочарован от тях. Очаквах да се разработят след 100 часа употреба , но неби. Звука никакъв го няма. Буквално не чувам голямата част от неща, които присъстват в музиката. Много е вероярно стандартните слушалки на Галаксито да са по добри от JVC HAFX1X Xtreme Xplosives.
За бога , не си купувайте тези БОКЛУЦИ (ако milen888 има предвид JVC HAFX1X Xtreme Xplosives). Такива дървета не бях срещал скоро. Взех си ги и съм изключително разочарован от тях. Очаквах да се разработят след 100 часа употреба , но неби. Звука никакъв го няма. Буквално не чувам голямата част от неща, които присъстват в музиката. Много е вероярно стандартните слушалки на Галаксито да са по добри от JVC HAFX1X Xtreme Xplosives.
Благодаря за инфото колега!Честно казано все още се колебая и ще трябва да видя и двата телефона един до друг за да преценя!Не ми се ще да говоря предварително, за нещо което не съм видял с очите си и не съм пипнал с ръцете си ;)
До сега и аз гледах ревюта на One X и като цяло телефона ми харесва почти колкото SGS 3 - поликарбонатът от който е направен телефона изглежда много добре.Лошо впечатление ми направи обаче липсата на слот за карта памет и това, че задния капак не се маха, от което следва, че батерията не се заменя!
До сега и аз гледах ревюта на One X и като цяло телефона ми харесва почти колкото SGS 3 - поликарбонатът от който е направен телефона изглежда много добре.Лошо впечатление ми направи обаче липсата на слот за карта памет и това, че задния капак не се маха, от което следва, че батерията не се заменя!
Мои приятели пък са много доволни от тези слушалки: http://www.technopolis.bg/b2c/details/320164/P11070201/Stereo-slushalka-JVC-HA-FX1X
Не знам дали са същите, за които говориш, но ако е така, явно всичко е индивидуално.
Не знам дали са същите, за които говориш, но ако е така, явно всичко е индивидуално.
Нещо Нотето прави по яки снимки от галакси3 или така ми се струва?
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SzyqxVvomNc[/Youtube]
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SzyqxVvomNc[/Youtube]
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Аман от тия виждащи се пиксели, явно всички гледате с лупите, как аз на 5.3 инчов дисплей не виждам пиксели и съм с пентайл матрица - не знам, явно съм сляп. Да не говорим че се опитвате да ми сравнявате LCD дисплей със Super Amoled и смеете да твърдите че първият е по-добър, това е просто някакъв абсурд - аз по-добър дисплей от AMOLED не съм виждал.
[B]Демо на някои от жестовете в Samsung Galaxy S III[/B]
Надъхвайте се фенове!!!
[Youtube]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M6idNXrjfAo[/Youtube]
Надъхвайте се фенове!!!
[Youtube]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M6idNXrjfAo[/Youtube]
Ами когато дисплеят показва бяло наистина ще има какво да я хаби :). Иначе един път започнеш ли да ползваш OLED екран - няма да ти се ще да ползваш друг тип. Поне с мен стана така.
Наистина не съм го виждал още тоя на СГС3 и нямам обективно изградено мнение, но навсякъде пишат, че е по - добър от на СГС2 във всяко отношение. Дори и при текст.
Наистина не съм го виждал още тоя на СГС3 и нямам обективно изградено мнение, но навсякъде пишат, че е по - добър от на СГС2 във всяко отношение. Дори и при текст.
При всяко положение е най-добрият AMOLED дисплей който съм виждал. Харесва ми повече от Note, заради малко по-ситния пиксел, а и защото бялото на Note леко ми синее. Не съм видял истинската красота на дисплея, защото го тествах в един хубав слънчев ден, съответно нивата на черното не си личаха много, а и като цяло дисплея не се отличава с много висока яркост. В други условия може би и впечатленията ми щяха да са други.
[Quote]опитвате да ми сравнявате LCD дисплей със Super Amoled[/Quote]
IPS LCD-тата са доста добри дисплеи и има база за сравнение.
[Quote]опитвате да ми сравнявате LCD дисплей със Super Amoled[/Quote]
IPS LCD-тата са доста добри дисплеи и има база за сравнение.
Ако имаш възможност следващия път смъкни QuickPic (галерия, безплатна от маркета), понеже сток галерията при 4.0 нещо причинява на изображенията и се виждат ужасно. Не знам дали Самсунг са я бутнали, но тази QuickPic не ги компресира (освен това е и 100 пъти по - удобна, плавна и бърза) и има опция force decode true colour . Идеята да се видят възможностите на дисплея.
На пряка силна слънчева светлина май не са много добри OLED-те. Поне моя не се вижда добре като го блесне силно слънце, не знам как точно е при LCD-тата.
На пряка силна слънчева светлина май не са много добри OLED-те. Поне моя не се вижда добре като го блесне силно слънце, не знам как точно е при LCD-тата.