I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Зарежда батерия през Wi-Fi
Б@@х тии, толкова разбирачи и никой не знае записва ли стерео тая пластмаса...
За какво ми е тоя сбирщок, ако ми прави моно 2012???
За какво ми е тоя сбирщок, ако ми прави моно 2012???
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Галакси Ноут записва стерео, няма начин и това животно да не записва.
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Тук пък аз няма да си замълча - ти видя ли телефона на живо? Ти пипна ли телефона с твоите ръце? Кой ти каза че капакът е от пластмаса? Аман от многознаещи и недоволстващи - станете консултанти на Самсунг и им давайте идеи които да осъществяват. Телефон се представя все пак не самолет. Не ми е ясно къф ти е проблема, ако капакът ти е от пластмаса, която със сигурност ще остане по-запазена при падане, отколкото прехваления ЛайФон със неговото "подсилено" пази боже стъкълце.
[Quote]A glossy plastic coats both the front face and flat battery cover[/Quote] Ето от къде.
Спомням си времената, когато тук пишеха хора, които наистина се интересуваха от телефони и имаше какво да научи човек. Сега всичко е общи приказки, обиди и избиване на комплекси.
Спомням си времената, когато тук пишеха хора, които наистина се интересуваха от телефони и имаше какво да научи човек. Сега всичко е общи приказки, обиди и избиване на комплекси.
-
- Регистриран: 02 мар 2011, 05:37
Точно така приятелю :) МНОГО ПРАВИЛНИ ДУМИ СИ НАПИСАЛ ! Но не се ядосвай за такива работи , защото сега ще има ДОСТА хора които ще го плюят . Такива коментари че бил пластмаса и т.н. прави се , че не ги забелязваш :) GALAXY S III е НАЙ-ДОБРИЯ ТЕЛЕФОН !
[Quote] но предвид минималните разлики в хардиерно отношение и факта, 4е не ме интересува, че самсунга ще има малко по-високи резултати на benchmark-oве HTC-то е моя избор .[/Quote]
Повярвай ми никак не са малки разликите във бенчарковете във полза на Галаксито!Примерно във теста за браузване Галакси С3 прави 160 и няколко хиляди докато НТС 1х се задоволява със около 98 хиляди!Той дори Галакси С2 го бие!За Антуту,квадрант и още други тестове няма смисъл да говориме защото и там е победата за Галаксито!Теб като не те интересуват тези неща мен ме интересуват!И не ми пука,че ще си купуваш "тайванската сапунерка",твоя работа си е!Има снимки на Галаксито и НТС 1х един до друг,е тайванския боклук наистина прилича на Сапунерка,докато Самсунга излъчва неповторима класа!
Повярвай ми никак не са малки разликите във бенчарковете във полза на Галаксито!Примерно във теста за браузване Галакси С3 прави 160 и няколко хиляди докато НТС 1х се задоволява със около 98 хиляди!Той дори Галакси С2 го бие!За Антуту,квадрант и още други тестове няма смисъл да говориме защото и там е победата за Галаксито!Теб като не те интересуват тези неща мен ме интересуват!И не ми пука,че ще си купуваш "тайванската сапунерка",твоя работа си е!Има снимки на Галаксито и НТС 1х един до друг,е тайванския боклук наистина прилича на Сапунерка,докато Самсунга излъчва неповторима класа!
-
- Регистриран: 02 мар 2011, 05:37
Хора не се карайте , не се обиждайте , всеки си има вкус и всеки си има глава на раменете за да прецени какъв телефон да си закупи . Някой харесва HTC , друг APPLE , трети SONY ..... ДРУГ SAMSUNG . Коментирайте телефона , но ще бъде прекрасно ако не се пише ГРЕШНА информация за него . Ако някой има СЕРИОЗНИ въпроси относно Samsung Galaxy S III може да се обърне към мен , можете да пишете на скайп или имейл . Няколко дни след 29-ти Май , Galaxy S III ще бъде в наличност при мен , относно цената - да се надяваме да не бъде ПРЕКАЛЕНО висока , за да бъде достъпен за повече хора , има доста време до 29 Май :) Всичко най-хубаво ви желая .
Email: samsung_phones @ abv.bg
Email: samsung_phones @ abv.bg
-
- Регистриран: 07 апр 2011, 02:03
t1r1tora,въпреки добавеното "tora" ,си същият идиот. единственото което можеш е да псуваш и храниш всеки който би предпочел НТС или Айфоун,защото не уважаваш никого с различен от твоят вкус.няма един НТС форум в който да не сереш навсякъде с прости обиди и псувни,проповядвайки твоят перфектен галакси.батка,не си глупав,и си имаш твое мнение което защитаваш,но си много смотан,и плюеш тонове лайна като заговориш.между другото,глупаво е да сравняваш толкова два телефона по някакви глупави бенчове,които не са оптимизирани както трябва,и всъщност любимата ти защита е "галакси с прави толкова точки на този бенч".някой каза (може и да си ти),че ONE X има проблеми при дисплея,ONE S всяка бройка имала дефект при тялото,ем аз успях да си поиграя и с двата и нямах такива проблеми (woo) .както и да е,извинявам се на другите във форума,иSmart Samsung Phones,много добре си го каза (yes).айде хора,живот и здраве (+ пари),да успеем да намажем с някой ONE X или S3 (beer).мен лично ми харесва ONE X (whistle)
-
- Регистриран: 27 сеп 2007, 00:01
абе разбирач тоя телефон ще го зема през 1 минутa да правя тест ли? какво ги интересува хората колко точки повече правил sgs3 ? като прави повече точки от one x да не е 100 кила ?!