I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Еми брат какво да ти кажа, аз ходих в МТЕЛ STORE и там ми записха номер и името попитхаме какъв цвят искам и тн... казаха дори, че ще ми се обадят, но аз може да си закупя телефона и от Vivacom, защото интернетът им е с 11 лева по-евтин, апък баща ми каза, че не искал да дава 16 лева за интернет и затова може и от Вивата :Д :D:D:D
Хахах Браво на Samsung 2012 пускат телефон с 1080p видео, добри са, Apple имаха телефон още 2011 с тази раделеителна способност. 100 % новия iPhone 2012 ще е с
по-добра раделителна способност на екрана, а дали ще има Siri или S-voice какво е значението като в Б-я са неприложими. Радвайте са новия кенеф който след една година неможе да му взмеш повече 400 лв. Поне тлелефоните на Apple имат стойност. Може да е един модел но качестовот е светлинни години пред тоя кенеф, OS оптимизирана за телефона, a не смотания андроид Android, който се позва от още 15 модела
по-добра раделителна способност на екрана, а дали ще има Siri или S-voice какво е значението като в Б-я са неприложими. Радвайте са новия кенеф който след една година неможе да му взмеш повече 400 лв. Поне тлелефоните на Apple имат стойност. Може да е един модел но качестовот е светлинни години пред тоя кенеф, OS оптимизирана за телефона, a не смотания андроид Android, който се позва от още 15 модела
Абе заблудени потребители на Samsung, защо сравнявате модел 2012 vs модел 2011 изчакайте новия iPhone и тогава правете сравнение олеле майко, може да пуснете сравнение ме 3gs и новото Galaxy та да се кефите повече и да се чувствате удовлетворени, че не се прецаквате като дате 1000 лв на ватъра :D:D:D:D
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
С този селски коментар си за бан!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]изчакайте новия iPhone и тогава правете сравнение[/Quote]
значи предлагаш да изчакаме още 3-4 месеца за нещо което не се знае какво е и тогава да си мерим п... ъъ телефоните де щото няма с какво друго да си играем.
Предполагам че често си играеш с... 3s айфончето за което си пестял толкова време и си и мечтаеш да имаш бленуваната четворка и след 2-3 годинки може и 5-ка.
[Quote]може да пуснете сравнение ме 3gs и новото Galaxy та да се кефите повече и да се чувствате удовлетворени, че не се прецаквате[/Quote]
що ли оставам с впечатление от този коментар че май ти се чувстваш прецакан?
значи предлагаш да изчакаме още 3-4 месеца за нещо което не се знае какво е и тогава да си мерим п... ъъ телефоните де щото няма с какво друго да си играем.
Предполагам че често си играеш с... 3s айфончето за което си пестял толкова време и си и мечтаеш да имаш бленуваната четворка и след 2-3 годинки може и 5-ка.
[Quote]може да пуснете сравнение ме 3gs и новото Galaxy та да се кефите повече и да се чувствате удовлетворени, че не се прецаквате[/Quote]
що ли оставам с впечатление от този коментар че май ти се чувстваш прецакан?
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Аз имам и 4-ка и 4s, ако нямаш нищо против и съм имал всички iPhone-и с изключение 2G и чакам iPhone 5, Samsung никога няма да си взема през живот след Самсунг Omnia, дори и пари да ми предлагат
-
[Quote]Аз имам и 4-ка и 4s[/Quote]
Мечтай си.
Мечтите са безплатни ;)
Мечтай си.
Мечтите са безплатни ;)
ти пък кво се месиш, давай ходи се мъчи да слайднеш на следващата страница или да зумнеш :D:D:D:D(woo)(woo)
Можеби за теб са мечти, но за мен не са ;)
-
Ключарчето вече не е сам в манията си има си дружинка :P и то със същия акъл.
Всъщност не :| по-детски е.
Всъщност не :| по-детски е.