I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
http://www.globul.bg/bg/promotion.html?id=5143
Намерих си една бяла бройка, но пък предпочитах син и сега се чудя какво да правя :S Да го взимам ли днес или да чакам неопределен период за син... :|
Браво на Глобул, тази година най-добрите оферти са при тях (yes) И за HTC ONE X и за Galaxy S 3 извадиха най-добрите цени. Така се прави бизнес и се привличат доволни потребители!!!
Ами на мен бялото повече ми харесва, но ако се чудиш по-добре изчакай
А ти от къде я намери тази бройка?
Иначе сега звънях на Глобул и казаха, че вече може да се вземе в кеш имали го. (woo) (woo)
Но сигурно само бялото пак...
А ти от къде я намери тази бройка?
Иначе сега звънях на Глобул и казаха, че вече може да се вземе в кеш имали го. (woo) (woo)
Но сигурно само бялото пак...
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
[Quote]
Браво на Глобул, тази година най-добрите оферти са при тях [/Quote]
Браво и от мен, че мислят, и за лоялните си клиенти, както към новите!(no)
Браво на Глобул, тази година най-добрите оферти са при тях [/Quote]
Браво и от мен, че мислят, и за лоялните си клиенти, както към новите!(no)
С писане по форумите нищо няма да промениш. Както виждаш и при другите оператори е същата работа- никой не пуска оферти за лоялните си клиенти, всеки гони нови активации. Накажи ги като си пренесеш номера и спреш да им плащаш. Това е най-голямото наказание за тях!!!
Еми взех си го белия в крайна сметка , синия ми допадаше повече, но и белия не е никак лош. Иначе от Вива за 939лв. с една година договор на viva free...
Честито (yes)
Аз ще чакам да се появи син. Пък и да видим малко отзиви за дефектите, като си спомня за екрана на Galaxy S 2 какво чудо беше...
Аз ще чакам да се появи син. Пък и да видим малко отзиви за дефектите, като си спомня за екрана на Galaxy S 2 какво чудо беше...
Браво честито! (woo)
Значи вече го има и във Viva.
А Free не беше ли без срочен договор или се бъркам нещо?
Значи вече го има и във Viva.
А Free не беше ли без срочен договор или се бъркам нещо?
Вива фрии се предлага с безсрочен договор, но може да се подпише и срочен, ако искаш да вземеш телефон с този план например.