I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Чудя се дали не са те анатемосали от айфон лагера сега след като взе Галакси-то?!:D:D;)
И аз го взех днес от Мtel Experience Store :D !!!Страшно съм доволен!!Апарата е страхотен, много е бърз и дисплея му е уникален!Не зная, може би моите ръце са големи и въпреки че преминавам от телефон с 3.3 инчов на телефон с 4.8 инчов дисплей, въобще не чувствам неудобство при работа.Не виждам никакви пиксели и колкото и да е смешно телефона е по-бърз от лаптопа ми (въпреки че е нов модел на 2 месеца с Intel Core i5 процесор)- тегли приложения и файлове с по 5 mbps, при положение че лаптопа не тегли с повече от 4mbps.Няма как да кажа нещо лошо за този телефон - исках синия вариянт, но не можах да изтрая и взех белия, но не съжалявам защото е много хубав!!!Инсталирах му доста програмки от Play store и при включени 10 приложения и течащо в pop up видео телефона не дава никакви признаци за забавяне, лагване и прочее.За камерата няма какво да казвам - справя се отлично!Страшен е!!!(yes)
NickRey няма как да ти кажа тази пластмаса дали ще се обели с времето. Ще видим.
[Quote]Чудя се дали не са те анатемосали от айфон лагера сега след като взе Галакси-то?![/Quote]
Аз искам да имам телефона, който най-много ми допада в момента, без да ме интересува мнението на другите. Толкова време съм с айфон, който мнозинството от хората плюят, но съм сметнал, че е най-доброто за мен. Сега искам друго и пак не ме интересува. Ако сметна, че следващия айфон за по-добър, може да го взема.
Смятам,че е така и при наричаните "айфон фенове", дори аз последен от тях пробвам андроид. Просто сега съм преценил, че е момента и не съжалявам.
Едно от нещата които ме изумява при SGS3 е, че въпреки, че е голям, всъщност е по-лек от айфона. (yes)
[Quote]Чудя се дали не са те анатемосали от айфон лагера сега след като взе Галакси-то?![/Quote]
Аз искам да имам телефона, който най-много ми допада в момента, без да ме интересува мнението на другите. Толкова време съм с айфон, който мнозинството от хората плюят, но съм сметнал, че е най-доброто за мен. Сега искам друго и пак не ме интересува. Ако сметна, че следващия айфон за по-добър, може да го взема.
Смятам,че е така и при наричаните "айфон фенове", дори аз последен от тях пробвам андроид. Просто сега съм преценил, че е момента и не съжалявам.
Едно от нещата които ме изумява при SGS3 е, че въпреки, че е голям, всъщност е по-лек от айфона. (yes)
[Quote]Едно от нещата които ме изумява при SGS3 е, че въпреки, че е голям, всъщност е по-лек от айфона.[/Quote]
Няма какво да се чудиш-както едно време -сега също де,изпитвахме респект пред японското "чудо" така сега корейците може да се каже ,че са на ВЪРХА.Даже възнамерявам да пиша нещо за тях извън тематиката на форума,но за това утре-вдригиден в спам темата.
Няма какво да се чудиш-както едно време -сега също де,изпитвахме респект пред японското "чудо" така сега корейците може да се каже ,че са на ВЪРХА.Даже възнамерявам да пиша нещо за тях извън тематиката на форума,но за това утре-вдригиден в спам темата.
Ооо за Корея и аз знам много неща:P
Боар кое най много ти хареса в телефона?
Боар кое най много ти хареса в телефона?
[Quote]Боар кое най много ти хареса в телефона? [/Quote]
Дисплея, разбира се, заради него го взех.
В действителност и Самсунг са направили доста добра оптимизация на телефона. Много съм доволен, чудесен телефон е.
Дисплея, разбира се, заради него го взех.
В действителност и Самсунг са направили доста добра оптимизация на телефона. Много съм доволен, чудесен телефон е.
Освен дисплея, друго? Кои оптимизации ти допадат най много.
Харесва ми, че самия Андроид се движи страшно бързо, много по-добре от ICS на Note.
Иначе да ви покажа дефекта на дисплея, който имам. На практика не е особен проблем, защото се вижда много трудно и то само когато дисплея е черен и сте на много тъмно място. Снимката е правена в абсолютна тъмнина с 10 секундна експозиция, за да се видят ясно петната. Но на практика проблема не е никак голям, защото при нормално ползване е почти невъзможно да се видят. Сигурно и аз никога нямаше да ги видя, ако специално не стоях затворен в банята със загасена лампа, пуснал черен екран, опитвайки се да видя в действителност колко черно е черното на амоледа.
Иначе да ви покажа дефекта на дисплея, който имам. На практика не е особен проблем, защото се вижда много трудно и то само когато дисплея е черен и сте на много тъмно място. Снимката е правена в абсолютна тъмнина с 10 секундна експозиция, за да се видят ясно петната. Но на практика проблема не е никак голям, защото при нормално ползване е почти невъзможно да се видят. Сигурно и аз никога нямаше да ги видя, ако специално не стоях затворен в банята със загасена лампа, пуснал черен екран, опитвайки се да видя в действителност колко черно е черното на амоледа.
Не знам колко е преекспонирано това от дългата експозиция, но не изглежда добре. ОЛЕД-ът трябва да е наистина идеално черен. Не трябва да има ни най - малък нюанс.
Появи ли се в някой от магазините на операторите телефона?