I9300 Galaxy S III

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Re: Samsung I9300 Galaxy S III

Мнение от keyone » 04 юни 2012, 20:01

Не ми се вярва. В предните тестове (от миналата година) 4С винаги губеше, не виждам причина да лъжат. Не забравяй, че S3 има гигантски дисплей и по-голямата площ предполага по-лесно счупване на дисплея. Но се радвам, че запази добрия тон и не се прояви като тотален глупак. :)

E34v8
Регистриран: 02 окт 2009, 11:58

Мнение от E34v8 » 04 юни 2012, 20:02

[Quote][Quote]Не знам колко е преекспонирано това от дългата експозиция, но не изглежда добре. ОЛЕД-ът трябва да е наистина идеално черен. Не трябва да има ни най - малък нюанс. [/Quote]
Съвсем леко свети дисплея, трябва очите ти да свикнат с тъмното и тогава почваш да го виждаш. И петното се вижда чак тогава и то седи по-тъмно от дисплея. На снимката доста се постарах за да се види. А иначе на практика трябва да видиш нещо което е по-тъмно, от черното на амоледа.
За това още се чудя дали изобщо да се занимавам да го сменям. Оказа се че и на Nota на колегата има подобни петна, но са само малки точици и не могат да се видят. Иначе преди малко показвах проблема не другия ми колега, който е с OneX, и той изобщо не можа да види петното.[/Quote]

Не се ли зачудиха що постоянно ги привикваш на тъмно :D:D

Шегата на страна, сега влязох в банята на тъмно и отначало не видях абсолютно нищо - все едно ми е изключен екранът. Като постоях няколко минути обаче, взирайки се в "изключения" екран, за пръв път видях как ОЛЕД свети на черно (woo). Наистина както казваш трябваше доста да ми привикнат очите. Не съм се сетил да пробвам още като го купих дали е имало и после да са изчезнали.

Един въпрос само, ти как се сети и успя да го видиш това? На мен ми отне няколко минути докато видя, че не е идеално черен в тези условия, а ако не ми беше казал никога нямаше да разбера. То трябва да е идеално тъмно и да се взираш поне две минути преди да почнеш да виждаш друго освен черно.

[B]keyone[/B], фактите са си факти - С1 и С2 бяха направо железни, С3 не толкова. Въпреки, че винаги има доза късмет. Явно е трудно с тези големи екрани (4.7" , 4.8" ) , а и това Горила стъкло 2, дето било с 20% по - тънко, ама по - здраво...
Както и да е, за хора като мен дето не ползват калъфи това е минус.

П.С. Не е нужно да се заяждаш, нали.

keyone

Мнение от keyone » 04 юни 2012, 20:03

Абе, хора, дайте го малко по-сериозно- такива проблеми са напълно нормални при тази матрица. Вижте след месец. Няма да ги има.

E34v8
Регистриран: 02 окт 2009, 11:58

Мнение от E34v8 » 04 юни 2012, 20:09

То това, което е постнал Board изглежда като проблем (поне от снимката ми стори много зле) , но всъщност няма начин да се види нещо друго освен черно, ако не си в банята, без грам светлина, взирайки се няколко минути (всъщност, след няколко опита вече очите ми привикват по - бързо). При такава постановка LCD екраните ще светят като 100 ватови крушки :) .

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 04 юни 2012, 20:16

Видях го защото исках да видя, колко черно е прословутото черно на AMOLED-а. А и моите очи свикват за 15-сек и почвам да го виждам.

Иначе да ви кажа, че Самсунг са големи цигани. Оказа се, че стандартните MHL - HDMI адаптери не били съвместим с SGS3, а само новия техен (no)
Като добавим и липсата на Mass Storage режим, просто яко се дразня на възможностите за свързване на телефона с други устройства....

А като видях и как се троши телефона, лошо ми стана. Основно защото си е голям и не стои толкова сигурно в ръката...

NickRey
Регистриран: 15 апр 2012, 16:16

Мнение от NickRey » 04 юни 2012, 20:31

А това с адаптерите е много гадно, но го има и при други телефони...

този преходник е много готин http://www.youtube.com/watch?v=_SOcHFC3MnI&feature=related
дано има от къде да се купи...

Може ли да пробваш дали работи и с други слушалки 3.5 mm или като се развалят трябва пак да си вземаш такива, които сигурно ще са 100 лева..., защо при някои телефони и това го има...

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 04 юни 2012, 21:03

Абе ключе, не виждаш ли че само отзад го удрят айфона и затова искара здраво стъкло отпред:D

keyone

Мнение от keyone » 04 юни 2012, 21:07

Е, разбира се, че това е проблемът, С3 е божествен телефон. Звучи ли ти познато?

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 04 юни 2012, 21:23

Ама защо го приемате като състезание, много важно дали на едното клипче ще се счупи единия пръв, а на другото другия. Лошото е, че накрая и двата са на салата (angry). Просто са си чупливи, за което само може да съжаляваме, независимо кой от двата ползваме.

keyone

Мнение от keyone » 04 юни 2012, 21:25

Добре, наистина ли си изпукате телефоните? Сериозно? Аз, който водя доста напрегнато ежеднвие, до сега не съм изпускал нито един от последните си 3 модела.

Отговори