I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Аз за година поне 3 пъти си изпускам телефона:P
Затова ползвам предпазен калъф.
Затова ползвам предпазен калъф.
А на мен ми се е случвало да паднат - я паднал от джоба когато ставам от колата, например на бензиностанцията, я го бутна от шкафчето до леглото.
Докато не видях телефона на живо днес в Технополис и не го съпоставих до ONE X за мен самсунга беше по и най... HTC-то изглежда къде по-добре въпреки че е малко по-тухлесто. За възможности няма да коментирам, не съм достатъчно компетентен. :)
Като изработка ли имаш предвид?
Ами ONE X е някак си по-детайлен ... Самсунга е доста изчистен, семпъл и леко скучен за мен въпреки че доста малка част от предния панел е нещо различно от дисплей :]
-
- Регистриран: 05 яну 2010, 19:56
Разгледайте играта N.O.V.A. 3 и по точно това как върви на One X и на SGS3. Двоумих се кой от двата да взема, но вече реших- SGS3. (whistle)
P.S. прав си много по красив е HTC One X, но аз никога не съм избирал техниката по красота ;) И като тухла четворка да изглежда и да тежи самсунга, пак ще си го взема.
P.S. прав си много по красив е HTC One X, но аз никога не съм избирал техниката по красота ;) И като тухла четворка да изглежда и да тежи самсунга, пак ще си го взема.
[Quote]P.S. прав си много по красив е HTC One X, но аз никога не съм избирал техниката по красота ;) И като тухла четворка да изглежда и да тежи самсунга, пак ще си го взема. [/Quote]
Относно красотата на двата телефона,визирам С3 и 1 Х ,всеки си има мнение!За мен 1 Х е изключително грозна тухла,докато Самсунга си е красавец та дртънка,пак казвам,че това си е лично мое мнение,както и вие като кажете,че ХТС то било по красиво е ваше субективно мнение!
Относно красотата на двата телефона,визирам С3 и 1 Х ,всеки си има мнение!За мен 1 Х е изключително грозна тухла,докато Самсунга си е красавец та дртънка,пак казвам,че това си е лично мое мнение,както и вие като кажете,че ХТС то било по красиво е ваше субективно мнение!
Пич,виждам,че много харесваш Галакси-то-няма лошо;)
Ама погледна ли този[i] [B]LG Optimus 4X HD P880[/B][/i] ???
Ама погледна ли този[i] [B]LG Optimus 4X HD P880[/B][/i] ???
Ако става въпрос за дизайн и красота определоно е - "Двама се карат третия печели".
LG-то е много красиво като дизайн поне на монитор, защото на живо още не съм го виждал. :)
LG-тата винаги са били много хубави като дизайн като цяло. ;)
Но както спомена по-горе всичко е субективно и всеки си има вкус!
За някои Анистан, за други Джоли. :D
LG-то е много красиво като дизайн поне на монитор, защото на живо още не съм го виждал. :)
LG-тата винаги са били много хубави като дизайн като цяло. ;)
Но както спомена по-горе всичко е субективно и всеки си има вкус!
За някои Анистан, за други Джоли. :D
[Quote]Пич,виждам,че много харесваш Галакси-то-няма лошо;)
Ама погледна ли този[i] [B]LG Optimus 4X HD P880[/B][/i] ??? [/Quote]
Не е лошо LG-то,определено по ми харесва от НТС 1Х,но Галаксито за мен си остава с най готин дизайн!(beer)(beer)(beer)
Ама погледна ли този[i] [B]LG Optimus 4X HD P880[/B][/i] ??? [/Quote]
Не е лошо LG-то,определено по ми харесва от НТС 1Х,но Галаксито за мен си остава с най готин дизайн!(beer)(beer)(beer)