I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Аз от Ноут минах на Галакси С3, и двата дислея са много добри. Писалката не става на тройката обаче, камерата е върха, само не занм какво значи хдр моуд
[Quote]Още миналата година всички собственици на LG и Sony получихме възможност да си активираме по 50 ГБ в BOX безплатно.[/Quote]
Не знаех, не бях и чувал за box. Както и дa e, това е още по-добре, значи всички печелят място по облаците с новите телефони(yes)
Според мен е много удобно да си държиш файловете на облак и да имаш достъп до тях на всеки компютър или телефон. Или пък лесно да споделяш файлове с други хора. За това и се зарадвах на опцията, тъй като преди като ползвах dropbox на айфона имах само 3GB.
[Quote]само не занм какво значи хдр моуд[/Quote]
Когато на снимката имаш по-тъмни и по-светли места, се правят две или няколко снимки с различна експозиция, които в последствие се обединява със съответните алгоритми, и се виждат добре и тъмните и светлите части.
Не знаех, не бях и чувал за box. Както и дa e, това е още по-добре, значи всички печелят място по облаците с новите телефони(yes)
Според мен е много удобно да си държиш файловете на облак и да имаш достъп до тях на всеки компютър или телефон. Или пък лесно да споделяш файлове с други хора. За това и се зарадвах на опцията, тъй като преди като ползвах dropbox на айфона имах само 3GB.
[Quote]само не занм какво значи хдр моуд[/Quote]
Когато на снимката имаш по-тъмни и по-светли места, се правят две или няколко снимки с различна експозиция, които в последствие се обединява със съответните алгоритми, и се виждат добре и тъмните и светлите части.
[Quote]ако може да кажеш повече за дисплея на HTC X че много ми хареса.
По-светъл е от SUPER AMOLED HD[/Quote]
Сам потвърди, че one x е по-светъл...
По-светъл е от SUPER AMOLED HD[/Quote]
Сам потвърди, че one x е по-светъл...
Не мога да повярвам колко много се спори за един дисплей, когато всеки знае фактите- AMOLED винаги предава много насилени цветове, коит одоападт на много хора, но определно не са реалистични.
Да. Така е.
Ако на някой ДИСПЛЕЯ е водещ при избор на телефон.
ТОЙ И САМО ТОЙ може да реши по субективно мнение.
Като давате толкова зор някой друг да реши кой дисплей да си вземете. Как вярвате, че вкусовете ви ще съвпаднат.
Ако на някой ДИСПЛЕЯ е водещ при избор на телефон.
ТОЙ И САМО ТОЙ може да реши по субективно мнение.
Като давате толкова зор някой друг да реши кой дисплей да си вземете. Как вярвате, че вкусовете ви ще съвпаднат.
Това ме подсеща за една асоциация:
По комунистическо време имаше два вида телевизори; скъп и евтин.
НИКАКЪВ ИЗБОР!
Сега стотици видове.
Безкраен..много труден избор. Не можеш да си избереш.
Преди..няма какво да избираш.
Сега голям избор...не можеш си избра.
По комунистическо време имаше два вида телевизори; скъп и евтин.
НИКАКЪВ ИЗБОР!
Сега стотици видове.
Безкраен..много труден избор. Не можеш да си избереш.
Преди..няма какво да избираш.
Сега голям избор...не можеш си избра.
Аида стига ,стига, дори от тегра 3 по-добър !!!Фенове на самсунг бъдете реалистични с оценките си,моля !!!!
Тегра 3 е по-слаба от новия Екзинос, разбира се. И ще си остане най-бавният четитириядрен чип.
Ти този телефон за гледане на тестове кой е по бърз ли ще го използваш (woo) Да не говорим и че в клипа който сравнява двата телефона, видях поне два теста, в които Тегра 3 бие прехваления ти Exinos.Само погледни новината в сайта какви невероятни игри анонсираха Nvidia за своите Тегра 3 процесори (yes)
Интересно как гледах клипче, в което One X насича на NOVA 3, a SGS II не го прави.