I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
[Quote]Не може да свикнаш да виждаш нещо което не виждаш[/Quote]
Ти сигурно и на 360x640 не виждаш пиксели, нали? ;)
Както и да е, май няма смисъл да човъркаме повече по темата, кой каквото иска да вижда или не вижда. Аз докато си нося айфона в другия джоб и като погледна колко по-дълбок е детайла, няма как да съм на друго мнение. Друг е въпроса колко ми бледнее вече дисплея на айфона.
Ти сигурно и на 360x640 не виждаш пиксели, нали? ;)
Както и да е, май няма смисъл да човъркаме повече по темата, кой каквото иска да вижда или не вижда. Аз докато си нося айфона в другия джоб и като погледна колко по-дълбок е детайла, няма как да съм на друго мнение. Друг е въпроса колко ми бледнее вече дисплея на айфона.
[Quote]Друг е въпроса колко ми бледнее вече дисплея на айфона.[/Quote]
А, видя ли! :D
А, видя ли! :D
-
- Регистриран: 05 яну 2010, 19:56
Хайде моля ти се, накарай ни да видим нещо, което не виждаме ... Май ни даваш наклон на ... Човека може и на 360х640 да не вижда пиксели, проблем ? Или ти знаеш какво хората виждат. Не съм се сещал. Моля те кажи ми, какво трябва да виждам и какво не, ще ти повярвам и магически ще започна да гледам света през твоите очи. Хората имат очи, като се съмняват в нещо отиват и сравняват на място. На тебе като ти харесва повече Iphone-на, чакай 5-цата. На мене никога не са ми харесвали тези телефони и не са ме впечатлявали с нещо. Но ето изказвам собственото си мнение, не ти го налагам ! (cyber)
[B]Board[/B] е прав, при [B]много внимателно заглеждане отблизо[/B] се виждат пикселчета едва едва. Не заради гъстотата, а заради pentile подредбата. При [B]нормална употреба[/B] не се виждат.
Стига сте спорили за глупости, без това не е толкова важно. Тъй или иначе телефонът е повече от страхотен.
Стига сте спорили за глупости, без това не е толкова важно. Тъй или иначе телефонът е повече от страхотен.
[Quote]Хайде моля ти се, накарай ни да видим нещо, което не виждаме ... Май ни даваш наклон на ... Човека може и на 360х640 да не вижда пиксели, проблем ? Или ти знаеш какво хората виждат. Не съм се сещал. Моля те кажи ми, какво трябва да виждам и какво не, ще ти повярвам и магически ще започна да гледам света през твоите очи. Хората имат очи, като се съмняват в нещо отиват и сравняват на място. На тебе като ти харесва повече Iphone-на, чакай 5-цата. На мене никога не са ми харесвали тези телефони и не са ме впечатлявали с нещо. Но ето изказвам собственото си мнение, не ти го налагам ![/Quote]
Аз не се опитвам да ви накарам нищо, просто споделям собствената си гледна точка. Написаното от теб важи и в обратна посока. Проблема е, че когато някой си позволи да каже, че вижда матрицата, моментално го нападате и вкарвате в графата хейтър, "разбирач" или едва ли не умствено болен на който му се привиждат неща.
Аз за себе си съм си преценил, огледал съм внимателно телефона, сравнил съм го с други устройства и след като прецених, че е най-доброто на пазара, си го взех. След трите седмици ползване, продължавам да смятам, че е най-доброто в момента, но това не значи постоянно да го хваля за всичко.
Според мен продължаването на темата в тази насока е безсмислено, има толкова по-интересни неща които да коментираме, но ако държите...
Аз не се опитвам да ви накарам нищо, просто споделям собствената си гледна точка. Написаното от теб важи и в обратна посока. Проблема е, че когато някой си позволи да каже, че вижда матрицата, моментално го нападате и вкарвате в графата хейтър, "разбирач" или едва ли не умствено болен на който му се привиждат неща.
Аз за себе си съм си преценил, огледал съм внимателно телефона, сравнил съм го с други устройства и след като прецених, че е най-доброто на пазара, си го взех. След трите седмици ползване, продължавам да смятам, че е най-доброто в момента, но това не значи постоянно да го хваля за всичко.
Според мен продължаването на темата в тази насока е безсмислено, има толкова по-интересни неща които да коментираме, но ако държите...
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]Аз за себе си съм си преценил, огледал съм внимателно телефона, сравнил съм го с други устройства и след като прецених, че е най-доброто на пазара, си го взех. След трите седмици ползване, продължавам да смятам, че е най-доброто в момента[/Quote]
Значи казваш,че в момента е най-доброто на пазара.. а за HTC One X какво ти е мнението? Смисъл с кое според теб Галаксито е по-добър от него и обратното.
Значи казваш,че в момента е най-доброто на пазара.. а за HTC One X какво ти е мнението? Смисъл с кое според теб Галаксито е по-добър от него и обратното.
-
[Quote]Значи казваш,че в момента е най-доброто на пазара.. [/Quote]
Най доброто на пазара според мене е Asus Padfone. Защото можеш да имаш телефон,таблет и лаптоп в едно. Наистина уникално измислено. Това което ме спря мене е цената. Също това, че имам лаптоп, а таблет не ползвам (прекалено са ми големи).
Най доброто на пазара според мене е Asus Padfone. Защото можеш да имаш телефон,таблет и лаптоп в едно. Наистина уникално измислено. Това което ме спря мене е цената. Също това, че имам лаптоп, а таблет не ползвам (прекалено са ми големи).
-
[Quote]Проблема е, че когато някой си позволи да каже, че вижда матрицата, моментално го нападате и вкарвате в графата хейтър, "разбирач" или едва ли не умствено болен на който му се привиждат неща.[/Quote]
Еми има институции, които се оправят с хора на които им се привиждат неща :D Ревотрилче мога да ти дам ако искаш, след 2-3 хапа нищо няма да виждаш (бъзикам се :P) Не просто, както на тебе ти е чудно как примерно аз не я виждам, така и на мене ми е чудно ти как я виждаш. Явно в крайна сметка както казах по долу, трябва на място дадения човек да си прецени.
Еми има институции, които се оправят с хора на които им се привиждат неща :D Ревотрилче мога да ти дам ако искаш, след 2-3 хапа нищо няма да виждаш (бъзикам се :P) Не просто, както на тебе ти е чудно как примерно аз не я виждам, така и на мене ми е чудно ти как я виждаш. Явно в крайна сметка както казах по долу, трябва на място дадения човек да си прецени.
ДОБРЕ!!!!!
Типично по нашенски: НИКОЙ НЕ ОТСТЪПВА:D
МОЛЯ!!!!
Вече да се пише по същество в темата.
За вече писани неща ще цензурирам:P:D:D:D
Типично по нашенски: НИКОЙ НЕ ОТСТЪПВА:D
МОЛЯ!!!!
Вече да се пише по същество в темата.
За вече писани неща ще цензурирам:P:D:D:D
Както казах!