I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Много зависи как си пазиш телефона!Моята лайсна на Галакси С1 си е в перфектно състояние нищо,че телефона ми е вече на година и 7 месеца!
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
Можете да се обадите на кол центровете на Самсунг, но не знам дали биха Ви гарантирали правилното функциониране, тъй като БСП плейъра не е приложение разработено от тях.
По принцип си пазя телефоните, както казах не ползвам калъфи и протектори. Айфон четворката ми е в почти перфектно състояние, но при SGS3 просто не виждам такъв вариант. Много зависи от материалите. А след като толкова време се очакваше керамика, след това не могат да си направят синия панел, просто ми се струва, че са решили какъв ще е панела в последния момент и не са подбирали много.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
В Глобул вече го имат и в синия вариант.
За кой град и магазин става въпрос?
При Виваком вече има налични сини в складовете , от другата седмица тръгват по магазините:P
Много ми е интересно да видя синия как са го направили синия вариант, дали хубаво синьо, като оригинала или сиво синьо:|
Много ми е интересно да видя синия как са го направили синия вариант, дали хубаво синьо, като оригинала или сиво синьо:|
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
-
- Регистриран: 05 яну 2010, 19:56
При мене няма признаци за проблеми на външния вид. Но все пак ми е от (не помня мина ли седмица, не мина ли) малко време. Иначе днеска ходих до техномаркет (за flip cover) и бях много разочарован. Първо имат само синия вариант (3 дори), а от белия нито един... При условие, че сините сега се пускат в продажба е пълна смехория... Гледам на клипове в нета, че материала бил като на оригиналния заден капак. Да ама не... Нищо общо са материалите. Сложих си все пак синия вариант да видя дали си заслужава. Според мене не, все пак е 49 лева. Нито ти е удобно да го държиш, нито да разговаряш с него. Да изглежда много яко и е стилно, но не е практично. Поредната изгъзица, ако носиш телефона си на ревю !
P.S. и други неща искам да кажа, но ще е по късно, че ме чакат за LOL :D
P.S. и други неща искам да кажа, но ще е по късно, че ме чакат за LOL :D
xop_trop лайсната на Galaxy s 1 не е ли метална или бъркам?Ако е метална е ясно защо за година и 7 месеца не се е захабила.SGS 3 е с пластмасова такава и при мен също вече си личи захабяване, а няма още месец от както съм купил телефона.А аз наистина мога да кажа, че си пазя телефоните, защото винаги са в калъфка!Даже стария Samsung Wave като го продавах, момчето на което го дадох, се очуди че е като нов, защото няма нито една драскотина по него.Разликата между него и SGS 3 обаче е, че Wave е почти изцяло метален и има много малко пластмаса по корпуса си, а и явно самата пластмаса е по-здрава, защото грам не се е надраскала!
-
- Регистриран: 05 яну 2010, 19:56
Е не е ли метална лайсната ? Защото на мене, на такава ми мяза. Чуках си я до сега и не мога да разбера от какво е направена :|