I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
[Quote]Този телефон не трябва да струва повече от 500лв!Голям е като едновремешните мобифони,ако ги помните Бенефони,Драгони и т.н. и не е удобен за носене![/Quote]
Aбе Наско,ти изби рибата с тия "аргументи" :D
Ти не знаеш ли ,че с тоя телефон можеш да се скриеш зад него ,когато е необходимо...
А и който си го купува е огромен,заклет, фитнес маниак и изобщо не го е еня каква му е големината и теглото... :D
И на мен ми се иска да е 50 -60 лева ,ама тия корейци не ме питат !(whistle)
Сега и за Бай Тошо ,ако кажеш нещо с носталгия,на всички ще им стане ясно ,какво означават цифрите в ника ти..:D
Aбе Наско,ти изби рибата с тия "аргументи" :D
Ти не знаеш ли ,че с тоя телефон можеш да се скриеш зад него ,когато е необходимо...
А и който си го купува е огромен,заклет, фитнес маниак и изобщо не го е еня каква му е големината и теглото... :D
И на мен ми се иска да е 50 -60 лева ,ама тия корейци не ме питат !(whistle)
Сега и за Бай Тошо ,ако кажеш нещо с носталгия,на всички ще им стане ясно ,какво означават цифрите в ника ти..:D
Напълно съм съгласен с тев Наско, и аз мисля че не бива да струва повече от 500лева. Тия корейци са си загубили умът, толкова скъпо да го продават.(yes)
[Quote]Напълно съм съгласен с тев Наско, и аз мисля че не бива да струва повече от 500лева. Тия корейци са си загубили умът, толкова скъпо да го продават.[/Quote]
Иване защо така мислиш,че само Галаксито не трабва да е повече от 500 лв?Като нямаш повече пари за телефон ще си купиш такъв до колко пари имаш!И аз искам да е 100 долара ама нема бате!Догодина по това време може да го намериш за 500 лв!
Иване защо така мислиш,че само Галаксито не трабва да е повече от 500 лв?Като нямаш повече пари за телефон ще си купиш такъв до колко пари имаш!И аз искам да е 100 долара ама нема бате!Догодина по това време може да го намериш за 500 лв!
-
- Регистриран: 30 юли 2011, 17:56
Николай ако намекваш,че съм стар,мога да ги кажа че съм обиколил почти целия свят и в нормалните държави телефоните се подаряват от мобилните оператори!За бай Тошо не ми е мъчно,ами за вас които не цените явно парите!Производствената цена на този модел едва ли е повече от 200$,не е практичен за ежедневна употреба,с две думи не си заслужава парите,ако си ги изкарал със здраво бачкане!
Жорка базикам се бре :P
За това което каза колегата е прав че мобилните оператори по белия свят ги предлагат без пари НО с дву годишен договор от приблизително 100 лева на месец (whistle)
За това което каза колегата е прав че мобилните оператори по белия свят ги предлагат без пари НО с дву годишен договор от приблизително 100 лева на месец (whistle)
[Quote]За това което каза колегата е прав че мобилните оператори по белия свят ги предлагат без пари НО с дву годишен договор от приблизително 100 лева на месец (whistle)[/Quote]
А заплатите им колко са?
А заплатите им колко са?
средната заплата е около 2000 лева а нашата 500 лева или 4 пъти по високи от тук....(whistle)
Цената към момента на галаксито е :
В глобул - 909,80 лв. апарата, при най-ниска такса от 5,90 лв, което е 70,80 за година, така цената става общо [B]979,80 лв. [/B]
Преди 20.06. 2012 - цената беше 860 лв. хитри са копелетата- само как са се изравнили с цената на Вивател, но с 10 ст. по-малко :(
Във Вивател - 919,90 лв. апарата, при най-ниска такса от 5,00 лв, което е 60,00 за година, така цената става общо [B]979,90 лв. [/B]
Тъкмо щях да го купувам от Глобул, но с това увеличение от 50 лева, много ме подразниха и напук може би ще го купя от Вивател.
В глобул - 909,80 лв. апарата, при най-ниска такса от 5,90 лв, което е 70,80 за година, така цената става общо [B]979,80 лв. [/B]
Преди 20.06. 2012 - цената беше 860 лв. хитри са копелетата- само как са се изравнили с цената на Вивател, но с 10 ст. по-малко :(
Във Вивател - 919,90 лв. апарата, при най-ниска такса от 5,00 лв, което е 60,00 за година, така цената става общо [B]979,90 лв. [/B]
Тъкмо щях да го купувам от Глобул, но с това увеличение от 50 лева, много ме подразниха и напук може би ще го купя от Вивател.
[Quote]Тема: Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Автор: kiko7772
Публикувано: 25.06.2012 13:55
В глобул - 909,80 лв. апарата, при най-ниска такса от 5,90 лв, което е 70,80 за година, така цената става общо [B]979,80 лв. [/B][/Quote]
Цената от 909лв. в космо е при две годишен договор. Стр. 8 http://globul.bg/images/price_list_bg.pdf
със план за [B]5,00[/B]лв. за 24м. http://globul.bg/bg/postpaid.05.html?posm=5&p=1
Автор: kiko7772
Публикувано: 25.06.2012 13:55
В глобул - 909,80 лв. апарата, при най-ниска такса от 5,90 лв, което е 70,80 за година, така цената става общо [B]979,80 лв. [/B][/Quote]
Цената от 909лв. в космо е при две годишен договор. Стр. 8 http://globul.bg/images/price_list_bg.pdf
със план за [B]5,00[/B]лв. за 24м. http://globul.bg/bg/postpaid.05.html?posm=5&p=1
Щом е с 24м договор,значи в Глобул излиза 1050лв,а във Виваком 980лв ?