I9300 Galaxy S III

tnt_kz
Регистриран: 05 сеп 2009, 12:20

Re: Samsung I9300 Galaxy S III

Мнение от tnt_kz » 27 юни 2012, 20:10

Xvid/Divx. mkv си ги чете безпроблемно със субтитри, ако гладаш филми - става идеално
Mp3, wav - също няма дертове
Батерията при мен държи 3-4 дена(зависи как се ползва). Имам го от 20 дена

KASTOR123
Регистриран: 27 юни 2012, 14:06

Мнение от KASTOR123 » 28 юни 2012, 14:12

mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn

Agent_Jake
Регистриран: 05 яну 2010, 19:56

Мнение от Agent_Jake » 28 юни 2012, 17:07

Сигурно седи само за красота :D Не се безпокой и моя държи 1 ден, 2 максимум. И това е при нормална употреба, не говоря много и не си играя с него много. Ще кажете, че сигурно имам много background програми, но не е така. Докато спя (около 8 часа), батерията пада само с 2-3 %. (cyber)

Agent_Jake

Мнение от Agent_Jake » 28 юни 2012, 17:28

[B]@ThisIs50c[/B]

1. Зависи колко го човъркаш. При нормална употреба, максимум 2 дена (със зор дори). Отначало за 5-6 часа я топих (но постоянно го тормозех).

2. Нямал съм проблеми със wi-fi. Или по точно имам, но това е заради един китайски нечуван рутер ... Към всички други се свърза без проблеми, но към този не иска (не се безпокой тези рутери ги няма по магазините)

3. RAM-та никога не е достатъчна по принцип за всичко. Винаги трябва още, независимо дали е на телефон или на лаптоп и т.н. Но иначе за телефона е приемливо(за сега). След 1 година може и да не получим update за тогавашния Android, заради това че имаме 1 GB RAM (но не вярвам, защото много потребители биха се били възмутени). Заради тебе, стартирам всички програми едновременно (които си изброил). За антивирусна използвам Avast. И резултата е 550 MB ot 780 MB. Забелязал съм, че след рестартиране използва много по малко Ram, но със времето се увеличава незнайно защо. Ако не съм го рестартирал от 2 седмици, ще използва много повече RAM. Затова и резултата от 550 MB е неточен. При току що рестартиран телефон със сигурност ще е по малко и обратното, ще е повече ако от 2-3 седмици не си го изключвал (това са ми наблюденията)

4. Не ми се занимава да разбера. До сега не съм срещнал формат, който да не чете. Но не съм и качвал много различни формати. За това, някой друг да отговори.

5. Ако ти се занимава да го root-ваш ... Но, това е вече до предпочитания. Мене тези синхронизации със google +, gmail, facebook и т.н. ми харесват и ми е по лесно с тях.

nikitrz
Регистриран: 05 дек 2008, 17:23

Мнение от nikitrz » 28 юни 2012, 19:17

Ами и аз ползвам телефона както си описал ти, и то без да "седи за красота" и ми изкарва без проблем по 3-4 дни!!!Най-много ползвам музикалния плейър, но и другите функции на телефона не са ми чужди и въпреки това наистина издържа по 3-4 дни!!!

Agent_Jake

Мнение от Agent_Jake » 29 юни 2012, 13:34

Явно имаме различни разбирания за думите нормално използване . Музикалния плеър, не черпи толкова много батерия. Както и да е всичко е относително. С моето ползване издържа 1 ден, за другите не знам;)

analfisting
Регистриран: 29 юни 2012, 16:37

Мнение от analfisting » 29 юни 2012, 17:41

Искам да попитам кое е по-добре: Да си купя тела от оператор със сметка или от онлайн магазините в мобилебългария.ком В смисъл гаранционните сервизи на операторите по качесвено ли обслужват от онлайн магазините в мобилебългария.ком? Ако си купя галакси с3 и недай си Боже се развали сервизите на операторите по-добри ли са и по качествено ли ще остранят проблема или направо ще ми заменят апарата ако е неуправяем?

mod edit: Бан. Подобни никнеймове нямат място тук.
vladovn

Agent_Jake

Мнение от Agent_Jake » 29 юни 2012, 18:05

Аз предпочетох от оператор, защото гаранцията уж е сигурна. При условие че съм имал проблеми с тях. На времето имах една Nokia N900 и ми изгоря пиксел. Отидох при оператора, взеха ми го и точно след 1 месец( максимума в който могат да го задържат) ми го върнаха. Сменили дисплея, но пиксела пак се виждаше. Много се изнервих и тогава момчето ме посъветва да отида да пробвам в оригинален сервиз на Nokia. Признавали гаранциите там. Отидох там (за тези които са от Варна, се намира на Чаталджа) и веднага ми го взеха. Помолиха ме да изчакам секунда да го погледнат. Човека отиде в някаква стаичка и се върна след 2-3 минути, като ми обясни че това не е било от дисплея и колкото пъти да ми го сменят няма да се оправи. Каза ми какъв е проблема (не ми стана ясно) и че ще го поръчат частта и до 3-4 дена ще ми е готов. Евала им правя... На всички които имат Nokia им го препоръчвам. Друга случка, един колега от университета имаше проблем с неговата Nokia и отиде в оператора с гаранцията. Но не му го взеха защото беше очукан (знаете как реагират, като видят изтърван телефон) Споделих му за този сервиз, да се пробва с гаранцията. Отиде и му го приеха телефона, оправиха му го за много кратък период и всички е на 6+. Ако има такъв оригинален сервиз на Samsung, споделете. Доста се отплеснах от темата (whistle) Но в крайна сметка искам да кажа, че всичко е относително и до късмет. Аз лично не бих поръчал нещо онлайн, което е на стойност повече от 100 лева. Но това, пак повтарям е моето мнение (cyber)

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 29 юни 2012, 18:14

А аз не бих дал телефон на онея кокошки за които говориш. След ровенето им, апарата беше по - зле. Единствения бонус е, че имат феникс, но не разкодират с него.
За самсунг в бг официалния сервиз е кИке и омниаком.

ФенНаАйфоУн
Регистриран: 21 юни 2012, 00:47

Мнение от ФенНаАйфоУн » 29 юни 2012, 19:03

При цените,които са в момента не виждам причина да се взима от онлайн магазин.Galaxy S2 е чувствително по-евтин от онлайн магазин,но за сега SGS3 е дори по-скъп в тези магазини(1043лв).

Най-добрия телефон за момента(според мен) може да се закупи:
Във Виваком за общо 979лв може да се купи.919лв+12м по 5лв =979лв.
В Мтел за общо 1360лв може да се купи.979лв+24м по 15.90лв=1360лв (няма по-ниска такса)
В Глобул за общо 1050лв може да се купи.909лв +24м по 5.90=1050лв

Отговори