I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
За безжична връзка - Kies от менюто на телефона. Относно другата програма и проблема - виж настройките - опции за разработчици.
[Quote]виж настройките - опции за разработчици. [/Quote]
USB debuging ли имаш предвид? Това нали беше, когато се включва телефона с кабел към РС-то? Извинявам се за незнанието, но това до сега с кабел не съм го ползвал изобщо(blush)
п.с. Сега и друго ми направи впечатление - като влезна в Апликейшън и потърсих Киес и Поларис офис, видях че ги нямам изобщо като икони за стартиране и няма как да ги стартирам, а като влезна в Апликейшън мениджър там във Всички ги имам...започвам тотално да се обърквам:S
USB debuging ли имаш предвид? Това нали беше, когато се включва телефона с кабел към РС-то? Извинявам се за незнанието, но това до сега с кабел не съм го ползвал изобщо(blush)
п.с. Сега и друго ми направи впечатление - като влезна в Апликейшън и потърсих Киес и Поларис офис, видях че ги нямам изобщо като икони за стартиране и няма как да ги стартирам, а като влезна в Апликейшън мениджър там във Всички ги имам...започвам тотално да се обърквам:S
Охо Киро, кога скочи на Galaxy S III не съм разбрал, поздравления (yes)
За по сериозни въпроси влез в андроид форума, тук рядко се намира някой компетентен(whistle)
За по сериозни въпроси влез в андроид форума, тук рядко се намира някой компетентен(whistle)
Някой може ли да ми каже как се мести бутона Apps? Преместих го в единия ъгъл и не мога да го мръдна от там. :(
Здравейте, имам един въпрос. (blush)
В момента съм с Samsung Galaxy S, исках да си купя S2, но след като видях S3 реших, че той си заслужава повече. Гледах обаче някакви тестове при изпускане на телефона, и на S3 дисплея става на сол, а на S2 нищо му няма. Защо се получава така, заради по-големият екран или са от различни материали? Предполагам сте го обсъждали, но темата е много голяма и не успях да прочета всичко. Мерси. :)
В момента съм с Samsung Galaxy S, исках да си купя S2, но след като видях S3 реших, че той си заслужава повече. Гледах обаче някакви тестове при изпускане на телефона, и на S3 дисплея става на сол, а на S2 нищо му няма. Защо се получава така, заради по-големият екран или са от различни материали? Предполагам сте го обсъждали, но темата е много голяма и не успях да прочета всичко. Мерси. :)
-
- Регистриран: 23 дек 2011, 05:31
Еми ще си вземеш калъф .. или ще му направиш застраховка, която струва 5 лева.
Във форумите взеха да се появяват теми за пукнатини на лентите от страни на телефона ,някой колега с С3 от този форум с подобен проблем да има?
Калъфчето е ясно, аз и сега ползвам. ;)
Друго ме интересува, надявам се някой да задоволи любопитството ми. :)
Друго ме интересува, надявам се някой да задоволи любопитството ми. :)
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
Здравей,
вътре HF-то е или бяло, или синьо, черно все още няма.
вътре HF-то е или бяло, или синьо, черно все още няма.
-
- Регистриран: 21 авг 2012, 00:10
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn