I9300 Galaxy S III
-
- Регистриран: 22 окт 2012, 02:45
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Интернета на телефона не си заслужава да се ползва на лаптоп, защото тези 500мб ще заминат много бързо, понеже не-мобилните версии на сайтовете са доста по-големи.
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
500 мегабайта може да са достатъчни,...ако интернета се ползва за справки в търсачки, четене на новини, поща и пр. Също препоръчително е да се ползва браузер, като Опера, който има възможност за намаляване трафика в пъти и десетки пъти. А като ти свършат бързите мегабайти, ако ограничението след това е 128К, то пак е достатъчно за барузване, даже слушане на поточно радио...Операторите пък предлагат възможност да си добавиш трафик в случаите, когато ти трябва повече...така че може да се заяви и по-малък пакет...
С тази дискусия,обаче не сме в темата, ти напомням....
С тази дискусия,обаче не сме в темата, ти напомням....
Браво,относно вариант за по мощна оригинална батерия на модела.Излезе батерия с капацитет 3000 mAh за Samsung Galaxy S3.На пазара вече се продава допълнителна, оригинална, батерия за Samsung Galaxy S3 с капацитет 3000 mAh (стандартната е 2100 mAh). Тя струва около 40 британски лири, което се равнява на около 96 лева. Към този момент няма данни продукта да е наличен на българския пазар, но вече може да се намери и закупи по Интернет. http://android4e.com/%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%B5-%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D1%81-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%82-3000-mah-%D0%B7%D0%B0-samsung-galaxy-s3/
От днес съм горд притежател на модела,но имам спънка в началото.Не мога да си синхронизирам основно контактите и съобщенията,бележки и др.неща от стария ми телефон Нокиа 6233.Пробвах и от другия си телефон Нокиа 6700 но и там не се позволява синхронизиране или прехварляне поне на контактите през блутута.Намират се телефоните,но като трагна да прехварлям и на Нокията изписва,че не се потдържа от другата система.Моля за съвет или мнение как може да стане това,че без контакти съм загубен,а те не са 10,че да ги препиша а близо 1000.:|
Синхронизация на стария телефон с компютър и после компютъра с Галаксито. Аз поне така направих...При мен беше Уиндоус Мобайл и Активсинк.
Преди време си взех AllShare Cast приставка и сега да ви споделя малко впечатления. Ако случайно някой не знае за какво служи, това е безжична връзка между телефона и телевизора, като всичко което виждате на дисплея се прехвърля на телевизора. На практика е същото като да го свържеш с MHL/HDMI кабел, но без кабела.
Определено удобството да нямаш кабел между теб и телевизора е огромно. Започнах доста по-често да си пускам филми от телефона от колко от компютъра. Супер удобно е да показваш снимки на приятели или да гледате клипове от youtube. Като хубаво е, че самата кутийка е много компактна, по-малка от кутия цигари и тежаща 50гр, а за връзка с телефона не се изисква wi-fi мрежа, така че лесно можеш да я сложиш в джоба и за 30 секунди да я закачиш на всеки телевизор.
И сега малко негативни неща, при пускане на 3D игри с добра графика, се получава осезаемо пикселизиране на картината при по-динамичните сцени, вероятно за да не се допуска забавяне на образа, като наистина забавянето е под 100 милисекунди. При пускане на видео през първите 2-3 секунди винаги се забелязва насичане докато буфера се напълни, но след това няма грижа. Има си някои бъгове и понякога връзката не се получава, като след рестарт на телефона или кутийката, нещата се оправят.
Иначе батерията на телфона изкарва средно около 4 часа, но варира в зависимост какво правиш.
Друго предимство пред MHL кабела е, че USB порта ти остава свободен и можеш да закачиш флашка, джойстик, клавиатура, мишка, ако ти трябват за нещо.
Като цяло съм доста доволен, но си има трески за дялане и все пак като за първи опит е добре.
Определено удобството да нямаш кабел между теб и телевизора е огромно. Започнах доста по-често да си пускам филми от телефона от колко от компютъра. Супер удобно е да показваш снимки на приятели или да гледате клипове от youtube. Като хубаво е, че самата кутийка е много компактна, по-малка от кутия цигари и тежаща 50гр, а за връзка с телефона не се изисква wi-fi мрежа, така че лесно можеш да я сложиш в джоба и за 30 секунди да я закачиш на всеки телевизор.
И сега малко негативни неща, при пускане на 3D игри с добра графика, се получава осезаемо пикселизиране на картината при по-динамичните сцени, вероятно за да не се допуска забавяне на образа, като наистина забавянето е под 100 милисекунди. При пускане на видео през първите 2-3 секунди винаги се забелязва насичане докато буфера се напълни, но след това няма грижа. Има си някои бъгове и понякога връзката не се получава, като след рестарт на телефона или кутийката, нещата се оправят.
Иначе батерията на телфона изкарва средно около 4 часа, но варира в зависимост какво правиш.
Друго предимство пред MHL кабела е, че USB порта ти остава свободен и можеш да закачиш флашка, джойстик, клавиатура, мишка, ако ти трябват за нещо.
Като цяло съм доста доволен, но си има трески за дялане и все пак като за първи опит е добре.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Тази приставка AllShare Cast, ще стане ли да свържа Nexus 7 с ТВ-то? Защото на Nexus-а няма изход за MHL/HDMI...
Нямам представа, по принцип новите Nexus-и имат поддръжка на Miracast стандарта за безжичен срийминг. Самата кутийка на Samsung AllShare Cast е базирана на същия Miracast стандарт. Но дали това означава, че Nexus устройствата ще работят с машинката на Самсунг, нямам представа и по-скоро ме съмнява. Но провери в google, имаше и някакъв netgear, който със сигурност беше miracast съвместим... но ще спра до тук да не те объркам повече, че говоря наизуст.
Ъпдейтнах до 4.1.2. На Виваком съм. Аз ли не съм го забелязал това гласово диктуване или е нещо ново ?
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Какво да си забелязал - има го и в по-старата версия.
На клавиатурата задържаш бутона в ляво от интервала, избираш микрофончето и диктуваш смс-а.
На клавиатурата задържаш бутона в ляво от интервала, избираш микрофончето и диктуваш смс-а.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport