I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Тези, които пишат според мен са деца или хора, които си нямат друга работа. Но да гледаш устройството ти, колко е премиум материал означава, че те не търсят функционалност а гъзария пред мацките в кафето.:) Знаеме много добре, че вече всичко се прави така, че до две години да го смениш с новото поколение. Виждаме и премиум изработените устройства, колко са премиум!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Поп,ако ти прави впечатление обявата ми е на 21,а на 24 пиша възмущението си от този апарат.Слаба батерия,пластмасов като детска играчка,дисплея през деня не се вижда,скапани къстъми в xda .Тест с играта Need for Speed most wanted-цикли-факт!!! Бавен браузър и още какво ли не! Не ме е яд,че го смених iPhone 5 за Галакси С3 защото го изпуснах и го надрах отзад,а и ми до платиха 300 лв. Не знам какво му харесахте на телефона и на операционната android???
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
Прав си, iPhone-чето и операционната му система са безкрайно по-добри от Galaxy-то и Android... В този ред на мисли... имам една готина песничка... дай да ти я метна през Bluetooth-а и да си я сложиш за рингтон :D :D :D
Еееее този блутуут! Рингтонове в нета колкото щеш,а и в телефона си има,а и ми мина времето когато си пращахме мелодийки midi.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Някой да те е карал да купуваш на сляпо?
Поредния пластмасофоб :| то това ти е проблема
Като толкова сте желязофили на всичките ще ви подаря по една калодка :D да и се радвате :P
ако знаете какво е това де ;)
Поредния пластмасофоб :| то това ти е проблема
Като толкова сте желязофили на всичките ще ви подаря по една калодка :D да и се радвате :P
ако знаете какво е това де ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
[Quote]Еееее този блутуут! Рингтонове в нета колкото щеш,а и в телефона си има,а и ми мина времето когато си пращахме мелодийки midi.[/Quote]
Блутута е най-малкия проблем, наистина той си е стара технология, но това, че Епъл на ползват новите технологии като Wi-FI Direct вече е проблем. През него не една песен, а цял албум пращам на приятели за под минута. Иначе мелодийки може да не си пращаме, но да се налага да си свързваш телефона с компютъра с инсталиран itunes, за да си сложиш една мелодия си е тъпо.
Блутута е най-малкия проблем, наистина той си е стара технология, но това, че Епъл на ползват новите технологии като Wi-FI Direct вече е проблем. През него не една песен, а цял албум пращам на приятели за под минута. Иначе мелодийки може да не си пращаме, но да се налага да си свързваш телефона с компютъра с инсталиран itunes, за да си сложиш една мелодия си е тъпо.
AVKansazov,ти май с много лишения си купил S3?!?!
Питам,защото ти винаги се съмняваш когато някой е недоволен от Galaxy!
Извинявай,но с такова впечатление оставам.Колкото и невероятно да ти се струва,и други хора могат да си го позволят.На този свят няма нещо харесвано и обичано от всички,няка как...
Питам,защото ти винаги се съмняваш когато някой е недоволен от Galaxy!
Извинявай,но с такова впечатление оставам.Колкото и невероятно да ти се струва,и други хора могат да си го позволят.На този свят няма нещо харесвано и обичано от всички,няка как...
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Мии трябваше да си продам апартамента и автомобила и сега живея под един мост ама имам S3-ииии!:P
А ти като си се набутал с още по-скъпия ноут изобщо не те мисля - сигурно си се ипотекирал и ще робуваш до живот :D горкият :(
Не се съмнявам в всички, само в тебе ;)
А ти като си се набутал с още по-скъпия ноут изобщо не те мисля - сигурно си се ипотекирал и ще робуваш до живот :D горкият :(
Не се съмнявам в всички, само в тебе ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Не знам.....ти си знаеш най-добре!
Между другото,аз два пъти те каних на бира!Успех,жив и здрав:|
Между другото,аз два пъти те каних на бира!Успех,жив и здрав:|
Да се похваля вече гледам ефирна цифрова телевизия на моя Galaxy S III.
Този модел телефон е пълен с множество функции - и се запитах - кога най накрая производителите ще започнат да слагат тв тунери в хитовите си модели. Явно трябва да се почака няколко годинки. Порових малко в интернет и видях, че се предлага един малък USB модул (DVB T - тунер), които става за самсунга. Сега от няколко дни си гледам цифрова телевизия на телефона. Единственият проблем е че българия я няма в листа на държавите в софтуерното приложение за тунера (което се сваля от маркета). Това не е особен проблем защото като се избере друга държава сканираното започва и пак се хващат програмите (аз избрах Великобритания). Само EPG справочника излиза на маймуница (този справочник показва програмата на телевизиите и кое предаване се излъчва в момента и кое следва). Писах на производителя и те казаха, че ще включат България в списъка- до края на другата седмица.
В момента в София се хващат 12 цифрови програми 2 радио програми, към края на годината- май ще бъдат 20 а в последствие ще станат около 50.
Ето линк за повече информация http://www.tivizen.com/usb-dongle.html
Този модел телефон е пълен с множество функции - и се запитах - кога най накрая производителите ще започнат да слагат тв тунери в хитовите си модели. Явно трябва да се почака няколко годинки. Порових малко в интернет и видях, че се предлага един малък USB модул (DVB T - тунер), които става за самсунга. Сега от няколко дни си гледам цифрова телевизия на телефона. Единственият проблем е че българия я няма в листа на държавите в софтуерното приложение за тунера (което се сваля от маркета). Това не е особен проблем защото като се избере друга държава сканираното започва и пак се хващат програмите (аз избрах Великобритания). Само EPG справочника излиза на маймуница (този справочник показва програмата на телевизиите и кое предаване се излъчва в момента и кое следва). Писах на производителя и те казаха, че ще включат България в списъка- до края на другата седмица.
В момента в София се хващат 12 цифрови програми 2 радио програми, към края на годината- май ще бъдат 20 а в последствие ще станат около 50.
Ето линк за повече информация http://www.tivizen.com/usb-dongle.html