I9505 Galaxy S4

sirgeorge
Регистриран: 13 сеп 2006, 12:07

Re: Samsung Galaxy S IV

Мнение от sirgeorge » 19 мар 2013, 19:57

LG може да съди Samsung заради екстрата Smart Pause в Galaxy S IV - http://www.engadget.com/2013/03/19/lg-suspects-samsung-of-infringing-its-eye-tracking-patents-in-galaxy-s-4/

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 20 мар 2013, 00:55

Има превю на телефона в гсм арена

kiroo
Регистриран: 20 сеп 2006, 18:41

Мнение от kiroo » 20 мар 2013, 01:20

Цитата кърти :D
Хора, защо им обръщате вничание на тия двамата. Аз се отказах преди 2 страници. Безсмислено е. Само им вижте никовете. Олд Фешън от всякъде :D Дам конструкторите на Витиня и Весна Змиянец са били фактори ама през 80-те Тази възрастова група хора не подлежи на обработка за приемане на новото. Не заради друго ами невъзможността за разбиране на новите неща ги прави такива. Нека си живеят на стари лаври и спомени за доброто старо време на спокойствието , шайбовите телефони, фотоапартите Смяна 8 и телевизорите Електрон...
П.С. ще ходя навсякъде с фотоапарат...култово :D

zmianatz
Регистриран: 23 окт 2009, 22:45

Мнение от zmianatz » 20 мар 2013, 01:27

Ти пък откъде можеш и възнамеряваш да предполагаш за "възрастовата ми група", :S бе, смехурко!:) А и не си и достатъчно интелигентен, изглежда. Аз съм на 30. А ти???

П.П. Всички древни хора, и мъже и жени, са били по-мъдри от сегашните "мъжаги". Казвам ти го само като информация, дано да не я пропуснеш покрай бясното си бягане, бесния си маратон към нови и все по-нови технологии, които ти изпиват акъла; и всичко това е явно от излишна суета и перчене, КОИТО НИКОГА НЕ СА БИЛИ НА МОДА, а напротив: вечно презирани и излишни; и истинските виновници за деградацията на човека...

zmianatz

Мнение от zmianatz » 20 мар 2013, 01:33

Размазват камерите. Не фокусират добре. Стои размазано, когато има движение. Модел на lG мисля беше, но иначе ги харесвам. За снимка говоря, не за видео. Снимала съм и с 2 мп камера (Nokia 6120) и по ми е размазвало от тази 1,3 мп.

За мен един телефон трябва да отговаря реално на парите си. Моят самсунг ме удовлетворява за тези пари, Galaxy S3 (и не само той!) беше прекалено скъп за екстрите, които предлагаше - трябваше още като е излязъл да го пуснат на не повече от 600-650 лв. Ама нали не трябва да си глупак, за да го разбереш, като повечето тук. Суетата ВИНАГИ е замъглявала мозъка на хората. Всичко е търговия. А всичко в търговията, а и повечето неща в този свят са ПРЕЕКСПОНИРАНИ

zmianatz

Мнение от zmianatz » 20 мар 2013, 01:42

Формата на Галакси S3 нито е удобна, НИТО Е КРАСИВА! Просто има хубав дисплей (като качество говоря!) и някой и др функции - и това е! А ти сигурно си некое лапе, щот не ми изглеждаш много умен (а ако си голям и с този акъл - си доста зле:D ! ) Не за друго, ама щот мене ме чепкаш по този въпрос, иначе не бих си правила труда да го отбелязвам...:D

grubby
Регистриран: 21 авг 2012, 17:48

Мнение от grubby » 20 мар 2013, 02:57

По скоро, защото е в двора на комшията :D

zmianatz

Мнение от zmianatz » 20 мар 2013, 03:08

Въобще не е защото \"е в двора на комшията\", нали всеки малко от малко е ползвал Андроид и знае за какво става въпрос... Въпросът е, че са неразумно скъпи, \"иновациите\" им не заслужават чак такава цена!

grubby
Регистриран: 21 авг 2012, 17:48

Мнение от grubby » 20 мар 2013, 03:35

Добре бе приятелю, питаха те нещо и не отговори.. какво изобщо правиш в тоя форум? Това все едно аз да ида в някои форум на Ферари и да обяснявам на хората, че тъпите им коли за по 200 хиляди не струват и не предлагат никакви екстри освен, че на километража им пише 300 км/ч . Но за какво им е нали няма и без тва къде да ги вдигнат. Същата работа ще ми върши и Голф 2ка за 800 лева нали? Всички коли вършат една и съща работа, въпросът е кой каква предпочита и най-вече какви финансови възможности има.

zmianatz

Мнение от zmianatz » 20 мар 2013, 03:48

:) Е как какво прави в този форум? Това е форум за телефони, не за "скъпи телефони", нали така?(yes) А за всички.

Никой не е против скъпите телефони. Проблемът е, че те са прекалено скъпи за екстрите си. Нито имат злато по тях, нито кой знае каква иновация, та да са толкова скъпи. Това е уловка за глупаци, снобари и парвенюта. Виждам, че вече има хванати на въдицата.

Аз харесвам и се интересувам много или поне доколкото мога от новите технологии. Тъкмо се изкефя на нещо - и то - бам, егати и цената; просто е неразумно, разбирате ли. Не се покрива качеството с предлагането и цената на това качество е твърде висока от реалната. Аз отказвам да бъда глупачка и да следвам нечии алчни търговски интереси. Искам реална цена и нормално качество, вие искате някой да ви гъделичка самолюбието, че сте VIP - ами трошете си главите... Но суетата движи хората напред винаги, по всяко време. По-скоро ги връща назад (или в пропастта и бездната!); но те са прекалено глупави, за да го осъзнаят...:|

Отговори