I9505 Galaxy S4
Re: Samsung Galaxy S IV
Винаги OLED-ите са по-тъмни от LCD-тата, но така или иначе аз никога не си държа телефона на максимална яркост.
имам и някакъв странен проблем с real racing 3
инсталира се нормално и си сваля нужните файлове, но при пускане графиката е заменена от черен екран. продължава да работи, чува се звук и се вижда бял текст върху черното, но толкова.
звучи като несъвместимост с графичната система, но one има същата и там всичко беше ок.
инсталира се нормално и си сваля нужните файлове, но при пускане графиката е заменена от черен екран. продължава да работи, чува се звук и се вижда бял текст върху черното, но толкова.
звучи като несъвместимост с графичната система, но one има същата и там всичко беше ок.
Звучи като скапан драйвер.
Гледам и в xda си постнал проблема, но помощ никаква. Не знам тъй като ти е тест бройка дали ще можеш да му смениш кернела, но това почти винаги ти решава проблема. По принцип RR спада към графата "проблемни игри" в моя списък. И 3, както и 2ката съм ги пробвал на АOKP и не палят, слагам stock ROM и тръгват. Dorimanx 8+ e с новите Mali v2 драйвери, но при всички случаи ти трябва рут. Късмет.;)
Впрочем откъде се сдоби с тоя неверятен смарт? (whistle) Амазона го прадават, но си представям как седят нещата с наличността.
Впрочем откъде се сдоби с тоя неверятен смарт? (whistle) Амазона го прадават, но си представям как седят нещата с наличността.
chilko изключвайки пристрастията си към One, как ти се струва телефона, смяташ ли че си струва покупката? Мисля да сменям тройката с него, смяташ ли че е добър ъпгрейд?
Galaxy S4 с две симкарти ли работи, че се появиха такива снимки в нета или просто има модел и с 1 и с 2 СИМ-а?
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Този с двете сим-карти е за Китай.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Ето в Ирландия с пре ордер при О2, как стои въпроса при това с план за 6-месеца и такса 30?.
[Quote]
Samsung Galaxy S4 Pre - Order
My Choice 400 6Mth
200 mins & 200 texts
Internet Taster 200MB
Unlimited O2 Calls
Cost today?589.00Monthly charge?30.00
[/Quote]
http://www.o2online.ie/shop/view/content/pricePlan?device=GALAXYS4&tariffType=PAY_MONTHLY&journeyType=EPORTING
;)
[Quote]
Samsung Galaxy S4 Pre - Order
My Choice 400 6Mth
200 mins & 200 texts
Internet Taster 200MB
Unlimited O2 Calls
Cost today?589.00Monthly charge?30.00
[/Quote]
http://www.o2online.ie/shop/view/content/pricePlan?device=GALAXYS4&tariffType=PAY_MONTHLY&journeyType=EPORTING
;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 09 юни 2012, 10:10
Също не съм фен на някоя марка конкретно и ми предстои да избирам smartphone. Чаках дългоочаквания S IV и... се разочаровах много. Колкото и иновации да има, колкото и да превъзхожда другите марки в момента, дизайнът е потресаващо зле. Според мен е недопустимо high end устройство, които има претенцията да бъде на върха на пирамидата, включително и като цена, да има толкова слаб дизайн и изработка. По принцип не робувам на външния вид, но в този случай според мен са толкова зле, че просто биха отказали много потребители, в това число мен самия.