I9505 Galaxy S4
Re: Samsung Galaxy S IV
[Quote]Глезотииките работят, но така и не успях да намеря датчиците за температура и налягане.Ако може някой да помогне,ще съм му благодарен...[/Quote]
За сега съм намерил да показва температура и влажност само в S Health на Comfort level
За сега съм намерил да показва температура и влажност само в S Health на Comfort level
Безаварийно ползване на телефона и на двамата, сега чакам 4.2.2 и за моят Ноут 2(yes)
Продължавам да се изумявам колко е добър дисплея, по принцип черното на amoleda e много добро, но конкретно в този случай е направо изключително. Седя в пълна тъмнина, пуснал съм черна картинка на дисплея и няма начин да разбера дали дисплея е включен или не. Просто ченото е абсолютно черно. При същите условия и картинка, дисплея на S3 направо грее.
Ех продължавай, продължавай да пишеш така и няма да дочакам бройка с Окта ами ще си го взема още тая седмица, само да докарат черни бройки.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
И аз мислех да чакам окта но май няма кой в БГ да му поддържа гаранцията. Поне официа
лно.
лно.
Голяма ли е разликата с този на S3. Защото аз не съм доволен от него. Липсва му достатъчно яркост, на слънце се представя зле.
@satman, ето виж:
[Quote]Отговор
» Виж мобилния телефон Тема: Re: Samsung Galaxy S IV [Re: fintaraBG]
Автор: board
Дата: 30.04.2013 22:17
[Quote]На слънце как е?[/Quote]
Много се представя на слънце, няма да има никакви грижи да се ползва на плажа.
[/Quote]
http://www.mobilebulgaria.com/forum/425204/5/0/0/re-samsung-galaxy-s-iv
[Quote]Отговор
» Виж мобилния телефон Тема: Re: Samsung Galaxy S IV [Re: fintaraBG]
Автор: board
Дата: 30.04.2013 22:17
[Quote]На слънце как е?[/Quote]
Много се представя на слънце, няма да има никакви грижи да се ползва на плажа.
[/Quote]
http://www.mobilebulgaria.com/forum/425204/5/0/0/re-samsung-galaxy-s-iv
Samsung GALAXY S22 Ultra
Прочетох отзиви, че много загрява и е необходимо периодично сваляне на задния капак за охлаждане ?
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
А за нокия препоръчват пъхане във фризера поради липса на друга възможност.
За предпочитане и прегрялата глава на собственика и поради опасност от изпушване и в последствие на нанасяне на физически поражения на съответния апарат :P
За предпочитане и прегрялата глава на собственика и поради опасност от изпушване и в последствие на нанасяне на физически поражения на съответния апарат :P
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
[Quote]Прочетох отзиви, че много загрява и е необходимо периодично сваляне на задния капак за охлаждане ?[/Quote]
Даже вече има няколко, които са се стопили от прегяване... Самсунг вече са започнали разработка на капак с вентилатор...
Направо изби рибата с този виц... :D
Даже вече има няколко, които са се стопили от прегяване... Самсунг вече са започнали разработка на капак с вентилатор...
Направо изби рибата с този виц... :D