I9505 Galaxy S4
Re: Samsung Galaxy S IV
на слънце се вижда, но е по-малко ярък от sgs3
[Quote]Голяма ли е разликата с този на S3. Защото аз не съм доволен от него. Липсва му достатъчно яркост, на слънце се представя зле.[/Quote]
Като цяло разликата между двата дисплея е голяма, но конкретно на слънце не е чак толкова забележима. Щом не си доволен от s3 на слънце, няма да си впечатлен и от s4, но тогава не знам от кой телефон ще си. За мен представянето на слънци е добро, с други думи колкото и да грее дисплея се вижда и е напълно четим. От там нататък не очаквам чудеса. Ето няколко бързи снимки на слънце които щракнах като сравнение.
https://www.dropbox.com/sh/nxzrn2n9b43x5tb/twpkYaOIRd
Като цяло разликата между двата дисплея е голяма, но конкретно на слънце не е чак толкова забележима. Щом не си доволен от s3 на слънце, няма да си впечатлен и от s4, но тогава не знам от кой телефон ще си. За мен представянето на слънци е добро, с други думи колкото и да грее дисплея се вижда и е напълно четим. От там нататък не очаквам чудеса. Ето няколко бързи снимки на слънце които щракнах като сравнение.
https://www.dropbox.com/sh/nxzrn2n9b43x5tb/twpkYaOIRd
Стига сме говорили само за дисплеите скъпи съфорумци. Особено окта версията е вече леко нелепо да се сравнява не само с S3, но и с който и да е смартфон излязъл досега. За любителите на синтетиката и бенчовете 30000 точки на AnTuTu бяха недостижима граница, за което си изберете устройство под Андроид...до преди 2 дена (или 1 месец, кой както си избере). Уникален смарт, с това загряване вече се гъбаркате малко imo :D Tакива жеги настанаха още от април в БГ, че аз лично въобще не бих се учудил, че загрява повечко, та той и вътре и на климатика ви загряваше S3-то сега на въпрос го правите. Това в рамките на хумора, който неизбежно не всички са разбрали. Връщам се в началото на поста си: най-важното е наличието на 2GB RAM за всички версии на S4 и подмяната на "вечното" MALI 400! Поразгледайте малко ревюта в тубата -в 3D отношение S4 е с класа и половина над S3. Гледах чисто сравнение на двата телефона с пусната high-end 3D игра и по-точно Аsphalt 7(нещо, което се прави твърде рядко за съжаление) и на S4 вървеше осезаемо по-гладко, за което заслуга разбира се има и повечето RAM памет. Този телефон трудно ще бъде бутнат от върха поне до края на годината. :)
И аз си чакам октата, до месец два ще се появи...
Samsung’s Octa-Core not as energy efficient as we thought??
http://www.sammobile.com/2013/05/02/samsungs-octa-core-not-as-energy-efficient-as-we-thought/
http://www.sammobile.com/2013/05/02/samsungs-octa-core-not-as-energy-efficient-as-we-thought/
Все пак от линка се вижда, че фиаското не е пълно! Ако осемядреният е енергийно неефективен, то това може да се компенсира с използването му като отоплително тяло!:D
Недей така с лошо.
Защо държиш да ти обясняваме каква тояга е твоята Lumia 920, на фона на другите флагмани?
Защо държиш да ти обясняваме каква тояга е твоята Lumia 920, на фона на другите флагмани?
Да погледне коментарите под всяка една тема за WP му е достатъчно. :D
Бъди сигурен, че още в края на третото тримесечие Галакси 4 ще бъде свален от върха от Ноут 3. Говорим за хардуер и софтуер, а не за продажби, там е сигурно, че Галакси ще бъде номер 1, до 2-3 месеца, след появата на айфон 5с или 6.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Вчера сравнявах дисплеите на моят Ноут 2 и С4 един до друг в магазина, на С4-ката е по ярък и бялото е по - бяло от на Ноута 2