I9505 Galaxy S4

angel74
Регистриран: 02 дек 2008, 11:57

Re: Samsung Galaxy S IV

Мнение от angel74 » 06 май 2013, 10:20

Флаш за всеки самсунг(андроид) http://www.careace.net/2013/04/24/update-manually-install-flash-for-any-samsung-android-device/

vladus
Регистриран: 04 сеп 2007, 16:27

Мнение от vladus » 06 май 2013, 18:34

[quote]Samsung са премахнали поддържката на флаш в основния браузър на S4 (Гугъл нямат нищо общото с това, защото примерно при One - стоковия браузър има пълна Flash поддръжка).[/quote]
Да, а пък Аdobe спряха поддръжката на Андроид платформата доста отдавна, не знам как има хора, които се учудват. :) Puffin подкарва флаш, но е много бъгав и нестабилен. До скоро и Firеfox, но спрях да го използвам от известно време и нямам инфо дали все още поддържа.
Относно линка горе, както и циркулиращата версия 11.x на Adobe Flash под формата на apk: не си мислете, че като го инсталирате моментално всеки един браузър ще започне да плейва флаш.:P
Евентуално ще работят тези, които го поддържат по default.

kiroo
Регистриран: 20 сеп 2006, 18:41

Мнение от kiroo » 06 май 2013, 19:56

Току, що ми ***...ъъъ...разбихте чувствата:S Сега разбирам, че са махнали флаша тия тъпаци...Миналата седмица си продадох 3-та, за да взимам тоя...доста често ми се налага да гледам мачове по телефона...и сега с тия браузери, къде за първи път ги чувам - пуфин и боат ще мога ли да гледам мачове? Някой опитвал ли е да пусне стрийм вече?
Ама верно ми...развалихте настроението от празниците :D

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 07 май 2013, 08:05

Здравейте колеги, случи ми се нещо току що и искам да ви питам за съвет. Сега излязох от вкъщи и бях взел С2-та понеже я ползвам, като плеър за музика и, както си вървях ме спря едно момче. Попита ме първо от къде може да си вземе С2, защото щял да му върши идеална работа а никъде не можел да намери вече и ми каза, че си е взел преди 4-ри дни С4-та, но нещо с което работи, като приложение го нямало за нея. И ме попита дали не искам да ги разменим, но нещо ми се струва, че има измама, как може да иска да ги разменим след, като С4-та е в пъти по-добра от тая С2-ка. А и толкова мизерийки ми направи, че последния път си мислех, че вече е издъхнала.:D
Да рискувам ли с това момче за неговата С4-ка черна е, но със Снапдрагона, което дефакто няма значение? Как мислите? Каза че е чисто нова, с кутията и найлоните, но интересното е, че не иска доплащане.
Samsung GALAXY S22 Ultra

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 07 май 2013, 08:48

Нещо ми изглежда че искат да ти приложат нещо като румънския номер(с уж златните пръстени) май.Или е краден.
Много е съмнителна работата.Внимавай!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Ванката

Мнение от Ванката » 07 май 2013, 08:52

И аз това си помислих първо, но ще искам да вида гаранционната карта дали е на негово име или на някой от неговото семейство по фамилия. Друго ме притеснява, дали нещо не е дефектен и да иска да го пробута или е реплика, има такива реплики вече, че няма разпознаване от оригинала. Какво да гледам, като се срещнем?
Samsung GALAXY S22 Ultra

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 07 май 2013, 09:04

Не знам.
Ама всичко е много съмнително - какво е това приложение което работело на s2 пък не работело на s4, замяната без доплащане е един вид сливи за смет с извинение другото сам го каза.Сега всичко работи с андроид така че може да ти пробутат каквото и да е в подобен корпус но едва ли ще успеят да вкарат оригинален 4.2.Разгледай хубаво пак ревюто на телефона тук да можеш да хванеш ако има разлики.Съмнява ме че или е менте или е краден.Пак ти казвам внимавай, ако почне да шикалкави като му искаш тези неща, един тупаник и го разкарвай ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

vladus
Регистриран: 04 сеп 2007, 16:27

Мнение от vladus » 07 май 2013, 11:20

Поискай да се срещнете някъде, където да разгледаш и поразцъкаш неговата S4ка под предтекст, че просто искаш да го разгледаш.;)
За нула време проверяваш в About Device дали процесора, рамта, рома отговарят на реалните параметри или е китайска реплика. Наясно си със смартфоните и вярвам, че ще се справиш. :) Да съмнително е, но има такива хора - просто не са много на ти и не осъзнават хардуерните предимства на един телефон пред друг. Може би ще извадиш голям късмет колега. ^^ Стискам палци.
Няма начин да не я разпознаеш, ако е реплика. Погледни камерата, тя е също много издайна за автентичността на телефона. Отвън може да е същата на вид, но това няма значение, отвори я от менюто и провери максималната резолюция, истинската е 4128x3096. Настоявай мястото, където ще се срещнете да има wifi, свали му от маркета набързо Antutu или Quadrant и му пусни един бенчмарк. Забаламосвай го нещо през това време, обяснявай му нещо за твоята S2ка... Аntutu трябва да ти изкара резултат около 24000 за Snapdragon 600, a Quadrant около 12700. За всеки случай може да викнеш няколко твои приятели да са наблизо и да ви държат под око, знам ли всичко се случва вече може да не му са чисти намеренията на тоя тип. Ти си як, още петима френдове такива като теб да се разкарват разсеяно около вас на дистанция, която да не буди съмнения и да си по-спокоен.:D
Малко артист трябва да си за цялата работа, но това е. Късмет, Ванка.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 07 май 2013, 11:49

[Quote]Току, що ми ***...ъъъ...разбихте чувствата:S Сега разбирам, че са махнали флаша тия тъпаци...Миналата седмица си продадох 3-та, за да взимам тоя...доста често ми се налага да гледам мачове по телефона...и сега с тия браузери, къде за първи път ги чувам - пуфин и боат ще мога ли да гледам мачове? Някой опитвал ли е да пусне стрийм вече?[/Quote]
За сага само с firefox ми се получава гледането на стриймове, без насичане и крашване.
Явно за сега браузъра е слабото място на S4. Чат пат си лагва, понякога има проблем с размера на буквите, не поддържането на flash също е кофти... А на S3 браузъра беше най-доброто нещо, работеше по-добре от всички други и си поддържаше всичко. Дано при следващ ъпдейт пооправят нещата.

Иначе се оказа, че телефона ми няма NFC антена. Тръгнах да изплащам един клип на Note 2, допирам устройствата и нищо, проверявам настройките - всичко включено, отварям капака и изненада, на задния панел я няма NFC антената, а само празното място за нея. Другите с хора с четворки, ще можете ли да проверите дали при вас има NFC антена?
То лесно ще сменя капака, но странно защо е така.

Ванката

Мнение от Ванката » 07 май 2013, 12:14

Благодаря за изчерпателния отговор, също ще направя проверка и на имея, в гаранционната карта вписват и имея така, че и това ще погледна.;)
Относно за викането на хора, ще е просто смешно да го направя, защото е на един шамар живот, пълен е, и да хукне да бяга лесно ще го настигна и побия.:)
Всичко, ще стане ясно вдругиден, тогава почивам и сме се разбрали, а и той ми е в квартала.
За репликите преди време видях в едно момче реплика на айфон 4С, толкова съвършенно копие ама едно към едно, всичко беше екстра докато не цъфна андроид 4.0:D:D
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори