I9505 Galaxy S4
Re: Samsung Galaxy S IV
Oк, дано да изкараш късмет. ;)
Това да викнеш няколко приятели го написах за всеки случай, може да е намислило нещо това момче. Не е казано да вървят с теб, просто да са някъде наоколо. Иначе ти представяш ли си да е истински S4! S2 разменен за S4. Това се казва сделка. :D
А, забравих да кажа - отвори и задния капак и погледни всичко батерии, слотове да е 1:1 с оригинала. Наистина са много добри репликите, но винаги имат издайнически разлики. Най-добре ще е да намериш някой познат с S4 за да го поогледаш стабилно и отблизо. Така като видиш и най-малката разлика при другият ще се усетиш веднага. Възможно е да е оригинален, но пък някакъв дефект да има. Тук е по-трудно, изпробвай колкото е възможно повече неща и опции.
Това да викнеш няколко приятели го написах за всеки случай, може да е намислило нещо това момче. Не е казано да вървят с теб, просто да са някъде наоколо. Иначе ти представяш ли си да е истински S4! S2 разменен за S4. Това се казва сделка. :D
А, забравих да кажа - отвори и задния капак и погледни всичко батерии, слотове да е 1:1 с оригинала. Наистина са много добри репликите, но винаги имат издайнически разлики. Най-добре ще е да намериш някой познат с S4 за да го поогледаш стабилно и отблизо. Така като видиш и най-малката разлика при другият ще се усетиш веднага. Възможно е да е оригинален, но пък някакъв дефект да има. Тук е по-трудно, изпробвай колкото е възможно повече неща и опции.
В момента съм с Samsung Flip Cover и не мога да потвърдя или отрека за NFC. Довечера ще проверя гърба на оригиналния капак, който е вкъщи. Но батерията ми е брандирана с надпис
\"Near Field Communication\". Предполагам, че е вграден там или бъркам?
\"Near Field Communication\". Предполагам, че е вграден там или бъркам?
в батерията е, няма допълнителна антена. това им е практика от известно време.
Сега четох в андроид форума, че някои бройки имат така наречения трептящ дисплей, но не разбрах, какъв е тоя тест на екрана с, който можеш да разбереш дали има проблем? Някакъв беше писал, че теста му е показал 60hz, това добре ли е, или зле?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Мерси, прав си и на моята батерия пише NFC, вероятно е там. Подведох се защото на панела има точно място като за антена, а отдолу на телефона две пинчета за свързване. Остана въпроса защо не ми се получаваше връзката, ще трябва да го тествам пак, за да видя каква е работата.
EDIT: Работи си NFC-то просото трябва да се съобрази, че е в батерията и се намира в долната част на телефон. Съжалявам, че ви занимавах (blush)
EDIT: Работи си NFC-то просото трябва да се съобрази, че е в батерията и се намира в долната част на телефон. Съжалявам, че ви занимавах (blush)
Сега като каза се сетих какво съм изпуснал да напиша - екрана на тестовия екземпляр също трептеше. Забелязваше се особено в браузъра и така и не успях да разбера дали е проблем на конкретната бройка или масов симптом.
Няма нужда от тест, защото се вижда с просто око като преминаващи вълни.
Няма нужда от тест, защото се вижда с просто око като преминаващи вълни.
Изрязаното място е над слотовете за карти. Пиновете вероятно са за панела за безжично зареждане.
Хмм днес ми го предложиха в Глобул за 900 лв и 9.90 на месец като нов абонат. Смятам,че вече си струва :):D
Добре че беше s3-то на един приятел, че се бяхме събрали да гледаме Григор Димитров и Джокович, за да може да сриймне мача на пълен екран на телевизора. Че щеше да е резил да гледме този уникален мач на разпънатата картина от s4-то ми.(blush)
Не искам да звуча песимистично, но се чувствам отчаян вече...защо няма емотикон, дето си блъска главата в стената :D Защо си продадох 3-та, защо капарирах това...нещо без флаш...защо...защо...(емотикон който се блъска в стената) :D