I9505 Galaxy S4

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Samsung Galaxy S IV

Мнение от board » 06 юни 2013, 17:03

S4 ли е лопата, та той е толкова по-компактен и лек от кютука 920. Явно си го виждал само на картинка, по друг начин не мога да си обясня приказките ти.
Разкажи ни за голямото постижение на Нокия да сложи с половин инч по-малък дисплей, но правейки телефона по-широк, както и слагането на значително по-малко батерия, но постигайки далеч по-голяма дебелина и тегло на устройството :D

Айде стига с офтопика, чета че в последния ъпдейт вече има вградена опция за местене на приложения в SD картата, което решава проблема с вградената памет (yes)

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Мнение от centur » 06 юни 2013, 17:26

[Quote]board:
чета че в последния ъпдейт вече има вградена опция за местене на приложения в SD картата, което решава проблема с вградената памет (yes)[/Quote]

Пълен списък на промените:

As you may know, the 16GB variant of the Galaxy S4 comes only with 9.15GB of user accessible memory in which the user installs all his/her apps. [B]The new update addresses this issue by giving the user the functionality to move apps to SD card and increasing the available storage to 9.23GB.[/B] This should solve customers’ complain about low user accessible storage. This is one of the enhancements in the update, rest of them are listed below.

[B]Improvements and fixes in the new Software Update:[/B]
-New Camera firmware
-Smearing issue has been fixed (Purple effect while scrolling)
-Smart Pause Toggle
-Move Apps to SD Card
-HDR Video (Can record HDR video)
-Semi-transparent status bar
-New Icons in Settings
-Secure boot status (About Phone)
-Increase legibility (Display) (New feature)
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 06 юни 2013, 19:11

(woo) леле тия от Samsung направо са пренаписали софтуера за телефона , ето това се казва добра подръжка.(whistle)

kiko7772
Регистриран: 31 юли 2011, 22:39

Мнение от kiko7772 » 07 юни 2013, 11:08

Най- накрая се сетиха да върнат тази опция, която я имаше в СГС 2. Това с 16 те гига от които използваеми 8 гига беше мега гаф. Трябваше паметта да е поне 32 гига за начало, но и така се решава проблема с малкото памет.
Така ще се сетят да върнат и ФМ радиото. Някой може да каже, че радиото е ненужно или, че може да се слуша онлайн радио ( което ще изяде трафика на бърза скорост), но мисля, че не е приемливо да бъде махната такава значима според мен екстра във флагмански модел, като от друга страна почти всеки телефон за 100 лева я има.

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 07 юни 2013, 17:01

може и радиото да върнаткойто го ползва де:);)

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Мнение от centur » 07 юни 2013, 17:55

И да искат да го върнат няма как, защото го няма хардуерно в телефона. Евентуално в S5 догодина, ама и за тогава имам съмнения.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

kiko7772
Регистриран: 31 юли 2011, 22:39

Мнение от kiko7772 » 07 юни 2013, 18:33

[Quote]може и радиото да върнат който го ползва де:);)[/Quote]

Имах предвид да върнат ФМ радиото в Галакси С5. Именно затова още се въздържам от покупка на ГС 4 и мисля да дочакам петицата. Дотогава и тройката е добре.
Ако не бяха махнали радиото, дизайна беше по-квадратен, паметта започваше от 32 гига и процесора беше осемядрения Ексинос- сигурно щях да съм един от първите купувачи на ГС 4 в България и нищо нямаше да ме спре да го имам, но сега ще ме загубят като клиент за тази година.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 08 юни 2013, 01:29

Ако не се бях зачел в темата нямаше да зная, че липсва FM, що за глупост е това? Наблъскан с всичко възможно, а няма радио... Нокиа бяха се издънили по същия начин с една от лумиите. Тези хора за какво дават заплати на хората си не знам...

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 08 юни 2013, 10:08

Всички ревете за това радио а дефакто, който питам някой не го ползва.:D Какъв мазохист трябва да си за да слушаш радио, с тия простотии, къде ги пускат?:D
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 08 юни 2013, 10:22

Ванка, не си ме виждал да рева до сега. Щом отбелязвам липсата на радио значи го ползвам, въпреки наличието на 2500 песни в телефона ми. Когато съм в София радио Нова (предимно), ми цепи слушалките... Аз съм меломан и нещата свързани с аудио и добър звук в телефона имат значение за мен. По твоята логика дай сега и ТВ и нет да не ползваме, щото видиш ли е пълно с простотия по кабелите ;) Всеки сам избира какво да слуша и гледа, ако е прост ще слуша и гледа простотии, ако е умен, няма да го прави. С други думи няма да си купя телефон, в който няма радио. :) Поздрави.

Отговори