I9505 Galaxy S4
Re: Samsung Galaxy S IV
S4 ли е лопата, та той е толкова по-компактен и лек от кютука 920. Явно си го виждал само на картинка, по друг начин не мога да си обясня приказките ти.
Разкажи ни за голямото постижение на Нокия да сложи с половин инч по-малък дисплей, но правейки телефона по-широк, както и слагането на значително по-малко батерия, но постигайки далеч по-голяма дебелина и тегло на устройството :D
Айде стига с офтопика, чета че в последния ъпдейт вече има вградена опция за местене на приложения в SD картата, което решава проблема с вградената памет (yes)
Разкажи ни за голямото постижение на Нокия да сложи с половин инч по-малък дисплей, но правейки телефона по-широк, както и слагането на значително по-малко батерия, но постигайки далеч по-голяма дебелина и тегло на устройството :D
Айде стига с офтопика, чета че в последния ъпдейт вече има вградена опция за местене на приложения в SD картата, което решава проблема с вградената памет (yes)
[Quote]board:
чета че в последния ъпдейт вече има вградена опция за местене на приложения в SD картата, което решава проблема с вградената памет (yes)[/Quote]
Пълен списък на промените:
As you may know, the 16GB variant of the Galaxy S4 comes only with 9.15GB of user accessible memory in which the user installs all his/her apps. [B]The new update addresses this issue by giving the user the functionality to move apps to SD card and increasing the available storage to 9.23GB.[/B] This should solve customers’ complain about low user accessible storage. This is one of the enhancements in the update, rest of them are listed below.
[B]Improvements and fixes in the new Software Update:[/B]
-New Camera firmware
-Smearing issue has been fixed (Purple effect while scrolling)
-Smart Pause Toggle
-Move Apps to SD Card
-HDR Video (Can record HDR video)
-Semi-transparent status bar
-New Icons in Settings
-Secure boot status (About Phone)
-Increase legibility (Display) (New feature)
чета че в последния ъпдейт вече има вградена опция за местене на приложения в SD картата, което решава проблема с вградената памет (yes)[/Quote]
Пълен списък на промените:
As you may know, the 16GB variant of the Galaxy S4 comes only with 9.15GB of user accessible memory in which the user installs all his/her apps. [B]The new update addresses this issue by giving the user the functionality to move apps to SD card and increasing the available storage to 9.23GB.[/B] This should solve customers’ complain about low user accessible storage. This is one of the enhancements in the update, rest of them are listed below.
[B]Improvements and fixes in the new Software Update:[/B]
-New Camera firmware
-Smearing issue has been fixed (Purple effect while scrolling)
-Smart Pause Toggle
-Move Apps to SD Card
-HDR Video (Can record HDR video)
-Semi-transparent status bar
-New Icons in Settings
-Secure boot status (About Phone)
-Increase legibility (Display) (New feature)
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
(woo) леле тия от Samsung направо са пренаписали софтуера за телефона , ето това се казва добра подръжка.(whistle)
Най- накрая се сетиха да върнат тази опция, която я имаше в СГС 2. Това с 16 те гига от които използваеми 8 гига беше мега гаф. Трябваше паметта да е поне 32 гига за начало, но и така се решава проблема с малкото памет.
Така ще се сетят да върнат и ФМ радиото. Някой може да каже, че радиото е ненужно или, че може да се слуша онлайн радио ( което ще изяде трафика на бърза скорост), но мисля, че не е приемливо да бъде махната такава значима според мен екстра във флагмански модел, като от друга страна почти всеки телефон за 100 лева я има.
Така ще се сетят да върнат и ФМ радиото. Някой може да каже, че радиото е ненужно или, че може да се слуша онлайн радио ( което ще изяде трафика на бърза скорост), но мисля, че не е приемливо да бъде махната такава значима според мен екстра във флагмански модел, като от друга страна почти всеки телефон за 100 лева я има.
може и радиото да върнаткойто го ползва де:);)
И да искат да го върнат няма как, защото го няма хардуерно в телефона. Евентуално в S5 догодина, ама и за тогава имам съмнения.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
[Quote]може и радиото да върнат който го ползва де:);)[/Quote]
Имах предвид да върнат ФМ радиото в Галакси С5. Именно затова още се въздържам от покупка на ГС 4 и мисля да дочакам петицата. Дотогава и тройката е добре.
Ако не бяха махнали радиото, дизайна беше по-квадратен, паметта започваше от 32 гига и процесора беше осемядрения Ексинос- сигурно щях да съм един от първите купувачи на ГС 4 в България и нищо нямаше да ме спре да го имам, но сега ще ме загубят като клиент за тази година.
Имах предвид да върнат ФМ радиото в Галакси С5. Именно затова още се въздържам от покупка на ГС 4 и мисля да дочакам петицата. Дотогава и тройката е добре.
Ако не бяха махнали радиото, дизайна беше по-квадратен, паметта започваше от 32 гига и процесора беше осемядрения Ексинос- сигурно щях да съм един от първите купувачи на ГС 4 в България и нищо нямаше да ме спре да го имам, но сега ще ме загубят като клиент за тази година.
Ако не се бях зачел в темата нямаше да зная, че липсва FM, що за глупост е това? Наблъскан с всичко възможно, а няма радио... Нокиа бяха се издънили по същия начин с една от лумиите. Тези хора за какво дават заплати на хората си не знам...
Всички ревете за това радио а дефакто, който питам някой не го ползва.:D Какъв мазохист трябва да си за да слушаш радио, с тия простотии, къде ги пускат?:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ванка, не си ме виждал да рева до сега. Щом отбелязвам липсата на радио значи го ползвам, въпреки наличието на 2500 песни в телефона ми. Когато съм в София радио Нова (предимно), ми цепи слушалките... Аз съм меломан и нещата свързани с аудио и добър звук в телефона имат значение за мен. По твоята логика дай сега и ТВ и нет да не ползваме, щото видиш ли е пълно с простотия по кабелите ;) Всеки сам избира какво да слуша и гледа, ако е прост ще слуша и гледа простотии, ако е умен, няма да го прави. С други думи няма да си купя телефон, в който няма радио. :) Поздрави.