I9505 Galaxy S4
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Re: Samsung Galaxy S IV
тези от Самсунг още нищо не споменават за андроид 4.4!!!
Не казват ъпдейта януари или март,април ще дойде последно!
Не казват ъпдейта януари или март,април ще дойде последно!
През януари ще дойде - не се тревожи толкова.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Ако можеш да ми отговориш на въпроса - защо очакваш с такова нетърпение 4.4 че вместо да се информираш непрекъснато оспамваш форума с \"кога, кога, излезе ли вече\"?
Знаеш ли изобщо какво ще получиш с ъпдейта, какви са новостите или просто те чеше крастата да си видиш номера на версията сменен и почнеш пак да се хвалиш?Май е второто защото иначе щеше да си информиран че ъпдейта е плануван за януари.
Знаеш ли изобщо какво ще получиш с ъпдейта, какви са новостите или просто те чеше крастата да си видиш номера на версията сменен и почнеш пак да се хвалиш?Май е второто защото иначе щеше да си информиран че ъпдейта е плануван за януари.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
Мерси :-)
-
Моля за нормален тон!
Бързам за Андроид 4.4 ,защото ще е по-лек и работи гладко само с 512Мб РАМ,нови уиджети,а и да се поправи един гаден проблем постоянно ме изхвърля Wi-Fi мрежата „поради бавна връзка”
почти пълен е сигнала и има само 2 тела вързани към рутера,кое е бавното на връзката-30мегабита :-)
Бързам за Андроид 4.4 ,защото ще е по-лек и работи гладко само с 512Мб РАМ,нови уиджети,а и да се поправи един гаден проблем постоянно ме изхвърля Wi-Fi мрежата „поради бавна връзка”
почти пълен е сигнала и има само 2 тела вързани към рутера,кое е бавното на връзката-30мегабита :-)
-
Имам един въпрос защото като да влеза в KNOX ми пише „вашето у-ство не е удостоверено да минава в режим KNOX??
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
512 мб!! Имаш 2 гб.Какво печелиш като половината ти е свободна и сега?Отнася се че ще е по лек за новите телефони нисък клас.За нас не важи!
Нови уиджети?Какви?И откъде знаеш самсунг какво ще решат да сложат в ъпдейта.4.3 за s3 доколкото разбрах е със старите уиджети.
Бавна връзка?Защо не си провериш рутера.Мен защо не ме изхвърля?
Колкото до кнокса - най вероятно си му активирал брояча.
Нови уиджети?Какви?И откъде знаеш самсунг какво ще решат да сложат в ъпдейта.4.3 за s3 доколкото разбрах е със старите уиджети.
Бавна връзка?Защо не си провериш рутера.Мен защо не ме изхвърля?
Колкото до кнокса - най вероятно си му активирал брояча.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Всеки нормален Андроид потребител би трябвало да чака с нетърпение 4.4. Най-накрая ще има опция DALVIK да бъде заменен с ART и вече няма да е необходима такава брутална хардуерна мощ за да работи устройството бързо и плавно. Определено най-важния ъпдейт според мен на Андроид.
[Quote]Hitreca Hitrecov:
...,а и да се поправи един гаден проблем постоянно ме изхвърля Wi-Fi мрежата „поради бавна връзка”
почти пълен е сигнала и има само 2 тела вързани към рутера,кое е бавното на връзката-30мегабита :-)[/Quote]
Влизаш в [B]Настройки[/B] > [B]Wi-Fi[/B] > левия тъч бутон > [B]Допълнителни[/B] > махаш отметката на [B]Auto-network swith[/B] (не си спомням превода на български точно как беше).
...,а и да се поправи един гаден проблем постоянно ме изхвърля Wi-Fi мрежата „поради бавна връзка”
почти пълен е сигнала и има само 2 тела вързани към рутера,кое е бавното на връзката-30мегабита :-)[/Quote]
Влизаш в [B]Настройки[/B] > [B]Wi-Fi[/B] > левия тъч бутон > [B]Допълнителни[/B] > махаш отметката на [B]Auto-network swith[/B] (не си спомням превода на български точно как беше).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм