I9505 Galaxy S4

fintaraBG
Регистриран: 09 яну 2010, 00:45

Re: Samsung Galaxy S IV

Мнение от fintaraBG » 19 мар 2013, 14:05

Е каква е тая простотия сега. За кого ще е Октата тогава??? Въобще, защо са тия разграничения - защо не са всички с Окта... ако направят тая глупост - пропускам я S4-ката.
S9+

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 19 мар 2013, 14:09

То истината е, че нямаме конкретни тестове в които да видим, каква в разликата производителността и живота на батерията, за да знаем дали да сме толкова разочаровани.

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Мнение от omax » 19 мар 2013, 14:13

Явно не са изпипа ли напълни octa-та и не им се рискува в най-важните за Самсунг пазари - Европа и USA:D

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 19 мар 2013, 14:19

Да, направо ще си е като S3S - ако няма да е по-икономичен, по-добре човек да си вземе Note 2 в момента - поне е с по-голяма батерия

fintaraBG
Регистриран: 09 яну 2010, 00:45

Мнение от fintaraBG » 19 мар 2013, 14:36

Прав си от една страна, от друга - какъв беше смисъла да го обявяват едва ли не като primary спецификация, а после да се окаже само за Азия... глупаво е. (whistle) Поживем - увидим.
S9+

stefanicio
Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
Контакти:

Мнение от stefanicio » 19 мар 2013, 14:44

ОК, явно обичаш да влизаш в разни спорове, но на мен това не ми допада. Това, че използваш двусимов \"обикновен\" телефон, не ме дразни и не те намирам за по-слабо интелигентен от мен. Не размирам защо обаче при теб това, че аз използвам смартфон, те кара да мислиш, че нямам акъл. Все пак, ще ти отговоря на въпросите които постави и се надявам да се опиташ да проумееш, че има неща, които за едни са полезни, а за други не.
Първо, за \"екстрите\" на смартфоните. Дефакто тези екстри са приложенията, които се инсталират. Хардуера е вграден в апарата (GPS, Bluetooth и др). С две думи, всеки потребител използва 100% от \"екстрите\", разбирай приложенията, които той самият е инсталирал. Ето ти пример, аз използвам социалната мрежа Facebook и имам инсталирано приложение което ме интегрира с нея. Друг човек използва Twitter и си има съответното приложение за това. Красотата на Android е в това, че ти позволява да направиш телефона си по твой образ и подобие :)
Второ за камерата. В съвременните телефони от висок клас, камерите са доста добри. Съвсем съпоставими с един фотоапарат за 150-200 лв. Освен това, не ми се налага да нося второ устройство, което на практика не се събира в джоб. Ти изказа мнение по повод професионалните фотоапарати с обективи по един лакът. За мен лично са хвърлени пари на вятъра за нещо, което няма да използвам. Освен това за да го носиш ще ти трябва туристическа раница...
И последно по повод батерията. Моят Galaxy S III ако го използвам като телефон. Браузвам сутрин и вечер по 15 минути (в леглото), говоря когато ми се налага и спирам WiFi и Mobil Data, когато съм у нас ми държи 5-6 дни. Сигурен съм, че ако го използвам като старата ми нокийка, само за говорене и от време на време да погледна колко е часа, ще ми изкара седмица.
Ако трябва прочети два или три пъти това, което съм написал и се опитай да проумееш, че хората са различни. Това, че за теб нещо ти се струва неудачно, не означава, че за друг е така. Остани си със здраве ;)

zmianatz
Регистриран: 23 окт 2009, 22:45

Мнение от zmianatz » 19 мар 2013, 15:23

А бе човека правилно и разумно ти обяснява, ама ти не вдяваш (no) (за съжаление!) Някои "екстри" са излишни, ползваш ги известно време и после не! Уж все едно си "в бъдещето", но после забравяш за тях и не са ти нужни! не е нужно толкова мн пари да се дават за такива телефони, трябва да са по-евтини, та да има смисъл от тях... (whistle)

П.П. Камерите размазват на много от "хубавите" телефони! На моя самсунг ц3520 освен, че камерата не размазва, макар и да е 1,3 mp и няма светкавица, и е устойчив на удар, драскотини и все едно е като НОВ!

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 19 мар 2013, 17:49

от екипа зад cyanogenmod не смятат да поддържат модела заради проблемите с s3, различните версии и отношението на samsung

http://www.sammobile.com/2013/03/19/cyanogenmod-will-not-support-the-galaxy-s-4/

stefanicio
Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
Контакти:

Мнение от stefanicio » 19 мар 2013, 18:26

Момиче, спри да се излагаш. Не ти стига, че си пишеш глупостите в друга тема, сега реши да спамиш и тук. Ще ти го кажа така. Това е форум за технически грамотни хора, любители на високите технологии. За пореден път ти казвам, на теб и на другият индивид, явно от твоята кръвна група: Щом си ви харесват обикновените телефони, използвайте си ги със здраве. Оставете ни нас глупаците да си хвърляме парите на вятъра за ненужни играчки. Не мога да разбера, защо някои хора, имат толкова жестока вътрешна нужда, да убедят всички останали в правотата на своите доводи.

[Quote]П.П. Камерите размазват на много от \"хубавите\" телефони! На моя самсунг ц3520 освен, че камерата не размазва, макар и да е 1,3 mp и няма светкавица, и е устойчив на удар, драскотини и все едно е като НОВ![/Quote]
Това ти писание е достойно да го разпечаташ и да го сложиш в рамка. Ако мислех, че има дори и малък шанс да осветля мрака на твоята заблуда, щях да се опитам да го направя. Уви, мисля, че е твърде късно. Остани си със здраве и за трети път ще помоля. Не коментирай неща, които не разбираш...

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 19 мар 2013, 18:35

И без това не знам кой ще е мераклия да загуби всички софтуерни добавки от Самсунг, за да си слага cyanogenmod.

Отговори