Инфрачервен порт при Samsung E630???
Инфрачервен порт при Samsung E630???
Наскоро си купих samsung E630.Искам да изпозвам инфрачервения порт,но незнам как.Не е като другите портове,има нещо специфично.Моля,помогнете.
Re: Инфрачервен порт при Samsung E630???
Защо си мислиш че може да го ползваш, той е сложен там само да се каже че има, иначе няма.
аааааааааа да вярно може да синхронизар органайзера си на РС с този на Телефона, само за това, иначе по особен не означава специален и л по хубав.
Не забравяй сложен е само за УКРАСА.
аааааааааа да вярно може да синхронизар органайзера си на РС с този на Телефона, само за това, иначе по особен не означава специален и л по хубав.
Не забравяй сложен е само за УКРАСА.
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Съвместим е само със Самсунг
IR-portovete na Samsung sa slojeni samo za ukrasa,ne varshat nikakva rabota ;)
Do kolkoto znam sa savmestimi samo s drugi telefoni Samsung,ako vaobshte rabotqt.
Do kolkoto znam sa savmestimi samo s drugi telefoni Samsung,ako vaobshte rabotqt.
Така искам да кажа че порта на Е350 е активен и е като при другите марки,
- изпраща и получава данни от други телефони и компютърр при останалите могат да получават данни и единственно от SAGEMу пробвал съм връзка - E700 - E630 X600 пробвах да пратя и да получа от тези три модела но не става, но от Sagem съм пращал картинка и тъпия Е700 го получи.
- изпраща и получава данни от други телефони и компютърр при останалите могат да получават данни и единственно от SAGEMу пробвал съм връзка - E700 - E630 X600 пробвах да пратя и да получа от тези три модела но не става, но от Sagem съм пращал картинка и тъпия Е700 го получи.
-
- Регистриран: 21 окт 2005, 12:35
за Д500 не важи,свързва се безпроблемно с нокиа и моторола.
И аз си играх 2 дена с един Х200, качих на компа два различни Ирда и не става нищо. Май наистина е за украса или трябва да се намери точния драйвер за модела
ООООООО да, и Е350 но всички останали са за украса, иначе Е700 ми се свърза с порта когато го имах
-
- Регистриран: 01 ное 2005, 20:26
бачка без проблем със сони ериксон и нокиа!
ВЕРВАЙ МИ!от отя съм пращал към СЕ к500 картинки и анимации без проблем!д500 и 6260 с ирдата нямат проблеми!обаче блутута е много зле ика някви настройки някви глупости!????!!?!
ВЕРВАЙ МИ!от отя съм пращал към СЕ к500 картинки и анимации без проблем!д500 и 6260 с ирдата нямат проблеми!обаче блутута е много зле ика някви настройки някви глупости!????!!?!
И къв ти е проблема с bluetooth на d500???Пращал съм на SPV C500,nokia 6230i,sanyo s750i,nokia 6230,SE k700i.Настройките са елементарни.Проблема сигурно е в тебе,не в телефона.