Какво мислите за средния клас телефони на Самсунг?
Какво мислите за средния клас телефони на Самсунг?
Здравейте
От известно време обмислям да направя промяна с операционната система и устройството, което ползвам. Какви са причините?
В момента ползвам Айфон 8. Устройството е много добро. Работи се бързо и лесно с него. ОС също. Смело мога да кажа, че iOS e най-доброто и по-добро няма да има. До тук добре.
Но аз вече искам освен да сърфирам в нета, играя игри и т.н. , също така да гледам мобилна телевизия, филми и видео, което на 4.7 инчов телефон не е много удобно. Затова съм се насочил към средния клас смартфони на Самсунг. Визирам сериите А50/А51 и нагоре.
Някой от вас ползвал ли ги е? Как работят? Какви бъгове имат?
Благодаря
От известно време обмислям да направя промяна с операционната система и устройството, което ползвам. Какви са причините?
В момента ползвам Айфон 8. Устройството е много добро. Работи се бързо и лесно с него. ОС също. Смело мога да кажа, че iOS e най-доброто и по-добро няма да има. До тук добре.
Но аз вече искам освен да сърфирам в нета, играя игри и т.н. , също така да гледам мобилна телевизия, филми и видео, което на 4.7 инчов телефон не е много удобно. Затова съм се насочил към средния клас смартфони на Самсунг. Визирам сериите А50/А51 и нагоре.
Някой от вас ползвал ли ги е? Как работят? Какви бъгове имат?
Благодаря
Re: Какво мислите за средния клас телефони на Самсунг?
Е като ios ти е най-доброто си вземи макс Айфон и ще имаш голям екран...
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Предложението със Pro Max e логично,но предполагам цената те спира? В такъв случай защо не пробваш с един iPad 7,който е е подходящ за нещата които искаш да правиш,и едновременно с това е със iOS.
Имам приятелка която ползва А71,и е много доволна! Екрана е голям,батерията е ОК,процесора също! Казва че работи без грешка,ине много доволна....
Имам приятелка която ползва А71,и е много доволна! Екрана е голям,батерията е ОК,процесора също! Казва че работи без грешка,ине много доволна....
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
Според мен са добре смартфоните от среден клас на самсунг. Не съм ползвал, но съм убеден, че се държат добре. Разбираемо е, че цената при големия айфон те спира. Но пък да минеш от айфон на средния клас.. Щом ще гледаш най-вече видео бих те посъветвал S20, S20+ за 1200лв с план все пак не е 2000лв или миналогодишния S10+
Знам, че питаш за среден клас. Ако си решил взимаш и пробваш или ходи ги разгледай на живо как е дисплея и т.н и преценяваш.
Знам, че питаш за среден клас. Ако си решил взимаш и пробваш или ходи ги разгледай на живо как е дисплея и т.н и преценяваш.
И къде е драмата- минаваш от допотопен, спънат и с уникално гнусен и мизерен дисплей телефон (не смартфон) към нормално работещ Андроид, все пак говорим за среден клас... Айфоня може би ще снима половин идея по-добре, но толкова. Имам познати които от Айфон 8 минаха на Андроид със СД 7хх + Амолед + 6гб рам и се кълнат, че никога повече няма да си купят флагман без оглед на ОС. Аз лично съм на същото мнение макар да ползвам флагман, но пък П30про за 700лв. в запечатана кутия изпускали се...
Виж аз не ползвам айфон. Но хората където го ползват веднага ще ореват света, ако примерно минат на А51. Те са мрънкалници и ще почнат това ми забива онова не знам какво си и т.н. просто защото така им отърва.
Затова написах да се премине от айфон на S20 , за да няма мрънкане после. Въпреки, че се съмнявам и най-вероятно и него ще оплюят.
Но наистина най-добре е всеки "айфонаджия" да мине първо на андроидски флагман за 1,2 години пък после ако иска да сваля ниво на долу примерно с А51.
Затова написах да се премине от айфон на S20 , за да няма мрънкане после. Въпреки, че се съмнявам и най-вероятно и него ще оплюят.
Но наистина най-добре е всеки "айфонаджия" да мине първо на андроидски флагман за 1,2 години пък после ако иска да сваля ниво на долу примерно с А51.
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
По-принцип си прав че е по-добре от айфона да мине на флагман андроид! Иначе има голяма вероятност да се разочарова! Въпреки че говорейки от личен опит,аз се разочаровах дори и когато минах на флагман андроид(визирам S20 plus).wer_aac написа: ↑03 авг 2020, 19:37Виж аз не ползвам айфон. Но хората където го ползват веднага ще ореват света, ако примерно минат на А51. Те са мрънкалници и ще почнат това ми забива онова не знам какво си и т.н. просто защото така им отърва.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
От айфон като минеш да някой от другите телефони се разочароваш не защото си мрънкалник, а защото устройството наистина е разочароващо.
Това дали е iOS или Android съвсем не е фактор за разочарование а въпрос на вкус, очаквания и нужди..
Като за пример мога да дам жена ми - тя ползваше айфон 6s и беше доволна.
Телефончето остаря и дойде време за ново, но не харесваше дизайна на новите айфони (все още хич не ги харесва), поради което и взех галакси s9 преди около 2 години.
Еми - разочарована е. Не е фен, не държи нито да е самсунг, нито ябълка, иска да и харесва на външен вид, да е бърз, лесен за употреба и безпроблемен. Всичко това го получаваше от айфона, освен, че не и харесват на външен вид.
От самсунга сега казва, че и харесва на външем вид, но всичко останало е класи под ябълката - не го казвам аз - нейни думи! Идващи от човек, който ползва телефона основно за фейсбук, вайбър, браузване и от време на време навигация и документи (pdf и word/excel).
Така че заклеймяване на база лични предпочитания и вярвание не мисля, че са възможни.
Важното е какво ти трябва и какви са ти очакванията.
В крайна сметка тя ми каза - айфонът просто работи. А клишетата съществуват с причина!
Това дали е iOS или Android съвсем не е фактор за разочарование а въпрос на вкус, очаквания и нужди..
Като за пример мога да дам жена ми - тя ползваше айфон 6s и беше доволна.
Телефончето остаря и дойде време за ново, но не харесваше дизайна на новите айфони (все още хич не ги харесва), поради което и взех галакси s9 преди около 2 години.
Еми - разочарована е. Не е фен, не държи нито да е самсунг, нито ябълка, иска да и харесва на външен вид, да е бърз, лесен за употреба и безпроблемен. Всичко това го получаваше от айфона, освен, че не и харесват на външен вид.
От самсунга сега казва, че и харесва на външем вид, но всичко останало е класи под ябълката - не го казвам аз - нейни думи! Идващи от човек, който ползва телефона основно за фейсбук, вайбър, браузване и от време на време навигация и документи (pdf и word/excel).
Така че заклеймяване на база лични предпочитания и вярвание не мисля, че са възможни.
Важното е какво ти трябва и какви са ти очакванията.
В крайна сметка тя ми каза - айфонът просто работи. А клишетата съществуват с причина!
Айфона работи , а самсунга не. Айде стига прехвалени истории.
Всичко работи доста добре при андроид. И тук сравнението е андроид vs ios , а не самсунг.
И да айфонаджиите са мрънкалници.
Всичко работи доста добре при андроид. И тук сравнението е андроид vs ios , а не самсунг.
И да айфонаджиите са мрънкалници.