N7000 Galaxy Note
-
- Регистриран: 11 сеп 2010, 10:38
Re: Samsung Galaxy Note
Mи откъде да знам?! (angry) Тези копелдаци първи излязоха с прес-съобщение, че апарата бил наличен в мрежата им, а последни го пускат в магазините си. Навсякъде отговарят едно и също - "НЕ ЗНАЕМ, НЕ ЗНАЕМ!"
Аз направих така (от Ментел няма да си го купя, освен ако не ми платят за това), отидох в централния бизнес център на Виваком на Цариградско шосе, в THE MALL. Говорих с един там от магазина и му казах, че го искам ПЪРВИ! Казах му, че ще му платя в брой! Той ми отговори:
- Ще ти го осигуря другата седмица. - Демек от утре. Ще му дам 1100 лв. в брой и ще ми го даде на мен пръв. Записа име, телефони, имейл... Ще видим дали ще си спази обещанието.
Другото е, че телефона не е само бял и черен, а има и тъмно син. Може и други цветове да изникнат.
Аз направих така (от Ментел няма да си го купя, освен ако не ми платят за това), отидох в централния бизнес център на Виваком на Цариградско шосе, в THE MALL. Говорих с един там от магазина и му казах, че го искам ПЪРВИ! Казах му, че ще му платя в брой! Той ми отговори:
- Ще ти го осигуря другата седмица. - Демек от утре. Ще му дам 1100 лв. в брой и ще ми го даде на мен пръв. Записа име, телефони, имейл... Ще видим дали ще си спази обещанието.
Другото е, че телефона не е само бял и черен, а има и тъмно син. Може и други цветове да изникнат.
-
Mи откъде да знам?! (angry) Тези копелдаци първи излязоха с прес-съобщение, че апарата бил наличен в мрежата им, а последни го пускат в магазините си. Навсякъде отговарят едно и също - "НЕ ЗНАЕМ, НЕ ЗНАЕМ!"
Моя се води син. Поне така пише на кутията. Но си е направо черен. От мтел. Има много настройки за пестене на батерията. Аз не ги ползвам. Общо взето всичко е пуснато постоянно. Без много игра изкарва за един ден на 35%. Без пипане за 10 часа пада само на 80%. Дисплея и на мен вече не ми е голям. Но телефона е огромен.
А бе много евтин в Вивател!!! Добре че няма с кого да говоря в тяхната мрежа. Така или иначе бях казал, че първия който го пусне печели.
А бе много евтин в Вивател!!! Добре че няма с кого да говоря в тяхната мрежа. Така или иначе бях казал, че първия който го пусне печели.
А пък на сайта на Германос продължава да се мъдри каталог за ноември:D
-
Амазон Испания.. Кой ще ти се оправи с този език, поне да беше англоезичен. (no)
А и освен това във Виваком го вземаш с карта с включени минути и т.н., тоест някаква услуга. Ако нямаш нужда от преподписване, просто не ползваш картата и готово. В този случай ПАК, ОТНОВО излиза по-евтино, просто си плащаш месецната сума към договора, отколкото да ти дойде от гъза на георграфията, без гаранционна карта към сервиз с чакане за доставка, с глупости, с нерви!!
Тъпо е твоето решение да си вземеш телефон от на Мачу Пикчу царевичака!
А и освен това във Виваком го вземаш с карта с включени минути и т.н., тоест някаква услуга. Ако нямаш нужда от преподписване, просто не ползваш картата и готово. В този случай ПАК, ОТНОВО излиза по-евтино, просто си плащаш месецната сума към договора, отколкото да ти дойде от гъза на георграфията, без гаранционна карта към сервиз с чакане за доставка, с глупости, с нерви!!
Тъпо е твоето решение да си вземеш телефон от на Мачу Пикчу царевичака!
Само едно не ми става ясно!Защо всички който взимате телефон със план със договор,за плана говорите така все едно тея пари ги давате на вятъра?!Нали за тези пари получавате безплатни минути,смс мобилен интернет?А вие някак го изкарвате сеедно си давате парите на вятъра!Грешно мислите хора!!!!
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Не разваляйте темата пичове. Сериозно, спрете с емалко, че ще ви изплющя :D (beer)
Колеги,
Оформи се безсмислен спор относно един актуален телефон.Всеки си купува или търси да си вземе желаната стока от място където му е най- изгодно. Дали от България или от чужбина поне според мен е важно да попаднем на здрав телефон, който да задоволява нашите изисквания. Желателно е всеки скъп телефон, да има опция за гаранционно обслужване в България, но има хора, за които това не е необходимост и могат да си го позволят.Затова е без значение дали покупката ще е от Амазон, Виваком, М-тел и т.н.
Оформи се безсмислен спор относно един актуален телефон.Всеки си купува или търси да си вземе желаната стока от място където му е най- изгодно. Дали от България или от чужбина поне според мен е важно да попаднем на здрав телефон, който да задоволява нашите изисквания. Желателно е всеки скъп телефон, да има опция за гаранционно обслужване в България, но има хора, за които това не е необходимост и могат да си го позволят.Затова е без значение дали покупката ще е от Амазон, Виваком, М-тел и т.н.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
някой ползва ли Wi-Fi Direct ?
-
Ново 20! :( Във ВИВАКОМ телефонът ще се появи чак на 15-ти-16-ти, а може и на 19-ти. :S
Информацията ми е сигурна!
А се очакваше да е от тази седмица.. :(
Информацията ми е сигурна!
А се очакваше да е от тази седмица.. :(