N7000 Galaxy Note
-
- Регистриран: 12 дек 2011, 16:32
Re: Samsung Galaxy Note
От седмица издирвам телефончето. В Public има бял и много ми хареса. В Ментел обаче имат само син. Отидох да си го взема. Дадоха ми един, отворен и веднага ми махна лепенката служителката. Свали батерията при пуснат телефон. Исках неразпечатан, викам то на лепенката пише да не се взема ако кутията е отворена. Онази ме гледа умно. Вика ще поръчам и до 2 дни ще дойде. Вече 4 дни го няма и не знаят кога. В Техномаркет нямало, в Public само 4 в страната. И там тестов ми дават. Ще чакам, защото и цената може да мръдне още малко надолу.
Пичове да ви попитам ама съвсем сериозно понеже съм на 16 години :Д и сигурно ще си купувам тоя телефон през март месец знаете ли как стой въпроса с изплащане,но без карта за 24 месеца ? Смисъл без обвързване с договор ами само да купя телефона на изплащане примерно ?!
П.С. ще съм много благодарен,ако има някой по-добре запознат как стоят нещата :D:):P:P:)(yes)
П.С. ще съм много благодарен,ако има някой по-добре запознат как стоят нещата :D:):P:P:)(yes)
Те ако още се помотаят(като че ли ни го подаряват) ще си го държат после за лек.
От ноември се говори за него по магазини и през съобщения .
Вече е средата на декември.
Ако до нова година не го пуснат на желаещите, ще си го удрят в главите.
От ноември се говори за него по магазини и през съобщения .
Вече е средата на декември.
Ако до нова година не го пуснат на желаещите, ще си го удрят в главите.
-
- Регистриран: 12 дек 2011, 16:32
Да все едно искам подарък, а не че ще го лизинговам за 24 месеца. Дори да имаш 1200 лв няма смисъл да ги затваряш в тел. Изплащането в операторите излиза най-добре. Например по 42.90 лв тел и още 9.90 за нет излиза 1267 лв общо. Но имаш 24 мес неограничен нет. Ако го платиш кеш излиза 1000 лв, или оскъпяването на тел е 30 лв само за 2г. Е сега друг е въпроса, че след 2-3 мес ще сложат 2 GHz и 4 ядрен процесор на Note, но смятам че и с този можеш да го ползваш 4-5 години и да си все още "модерен". Сега съм с HTC HD. Верно е модел 2008, обаче си има всичко необходимо и 3.8 инча екран. Филми, музика, всичко си има. Евала защото в кутията даваха безплатно протектор и готин калъф тип чорап. Мек и с него тел е винаги защитен. Докато Самсунга трябва да издирваш протектор за мин 8 лв! и то неоригинален. Оригиналните по 15 долара. Отделно за калъфче искат 30-70 лв! За толкова пари хубав куфар или чанта ще си вземеш. Да не говорим за комплектоването, нито диск има, нищо. В HTC имаше дори лепенка. Но екрана като качество на Самсунга е наистина отличен.Готин на пипане. Писалката е доста сериозна, за мен това си е мини таблет. Малко е смешно с този телефон да говориш, но с тези ниски нива на SAR си заслужава. Слушалките също изглеждат супер обикновенни. Белият самсунг е много красив и модерен, особено задния капак. На синия готиното е, че екрана изглежда още по-голям. За носенето си е проблем. В панталони не нося тел. Или в сако или яке. Сакото определено ще види зор джоба да влезе апарата, с калъф съвсем. Малко якета има с хубави джобове за нещо толкава голямо. Лятото си е вече сериозно изпитание. В къси панталони не става, направо ще падат. Трябва чантичка, дори ако е с калъф. Въпреки тези въпроси, от 10 дни съм влюбен в телефончето и сигурно съм изгледал 100 видеота с него. В магазина гледам Самсунг галакси 2, интересен, но нищо особено. Гледаш Iphone 4 S и дори не ми е интересно да го пусна, въпреки че екраните са им много ясни и хубави. Отиваш при Note и направо се ухилваш от допира си с него.
Защо са тези реклами като не можеш да отидеш и нормално да си го вземеш. Колкото и търсене да има, за мен това е намеса от българска страна. За тъпите им смс игри те засипват с информация, но кога ще можеш да си дадеш парите не знаят. Че дори се е сърдят, че звъня през ден. Въпроса е да имаш търпение, след 1 месец цената ще е с още 100 лв надолу.
Защо са тези реклами като не можеш да отидеш и нормално да си го вземеш. Колкото и търсене да има, за мен това е намеса от българска страна. За тъпите им смс игри те засипват с информация, но кога ще можеш да си дадеш парите не знаят. Че дори се е сърдят, че звъня през ден. Въпроса е да имаш търпение, след 1 месец цената ще е с още 100 лв надолу.
-
- Регистриран: 26 юли 2010, 15:03
От днес до 12ти януари в Технополис можете да го закупите за 1099 :) Хубавото е, че можете да го вземете и на изплащане без лихва като схемата е само 1 мисля че и тя е 6х183,17 :) От снимката която гледам е БЯЛ но най-добре отидете на място да видите в какъв цвят се предлага.Надявам се да съм ви бил полезен :)
http://www.technopolis.bg/b2c/details//572861/P11010701~2/Таблет-SAMSUNG-N700-GALAXY-NOTE-16GB-3G
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Хахаха "таблет" :) тези дори незнаят какво продават, отделно седи въпроса, че персонала не знае кое какво е :)
Е, Мтел са класифицирали Sagemcom Spiga като таблет, така че никой не е съвършен ;)
Dell Streak 5 на повечето места го водят таблет, а може да се ползва и като смартфон. Въпрос на вкус. Аз примерно SGN (ако въобще го взема) ще го ползвам именно като таблет - за моментите, когато iPad-a ми идва голям.
@pepsi50 - освен всичко друго, не съм сигурен дали на 16г. можеш да подписваш договор за лизинг.
Dell Streak 5 на повечето места го водят таблет, а може да се ползва и като смартфон. Въпрос на вкус. Аз примерно SGN (ако въобще го взема) ще го ползвам именно като таблет - за моментите, когато iPad-a ми идва голям.
@pepsi50 - освен всичко друго, не съм сигурен дали на 16г. можеш да подписваш договор за лизинг.
Абе таблет/телефон - няма значения. Важното е, че си разговарям спокойно с него;)
В Технополис, Ноут се предлага само в бял цвят и го има в свободна продажба. Който плачеше, че иска да го вземе, но го няма, приготвя - 1128 лв. и си взема телефончето с един стилен калъф на Самсунг.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black