N7000 Galaxy Note
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Re: Samsung Galaxy Note
Свържи се с колегата Titan който отрича да е от Вивател :) Всичко знае той :D
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Дали бихте споделили колко време Ви издържа батерията, с голям капацитет е, но не знам този огромен дисплей дали не я изяжда бързо, и също така някой имал ли е някакви проблеми с апарата било то софтуерни или хардуерни?
Никакви софтоерни проблеми, а батерията ми издържа около два дни, два дни и нещо с не големо натоварване. Жалко че го продадох, но понякога и такива ситуации има.:)
Ако го взимаш от Вивата гледай да ти разпечатат кутията пред теб да не ти пробутат некой наакан от витрината!;)
Ако го взимаш от Вивата гледай да ти разпечатат кутията пред теб да не ти пробутат некой наакан от витрината!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Щото ми трябваха пари в този момент по апартамента да дам а бех на червено.:(Просто датите на, които вземам пари беха далеч а майстора в един момент ми поиска хилядо лева, но това е off/topic така, че нема значение!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Напълно те разбирам колега и на мен ми се е случвало и то не само веднъж да си продам телефона, заради нужда от пари, тъй като телефоните които избирам май са най-скъпите продукти, които си купувам, но какво да направя като са ми слабост (woo)
нищо ще си карам със стария сгс2 а щом приключим с ремонта и обзавеждането след 3-4 месеца си зеем тъкмо новото галакси 3:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Бабанка,направо да те съжали човек с това апаратче ... ;)
Да:D
И аз изпадам в същото положение:D
Имам пряко наблюдение върху S2 и Note.
И аз изпадам в същото положение:D
Имам пряко наблюдение върху S2 и Note.
ето ме и мен с Note :D. Не можах да издържа да чакам galaxy s3 :D