N7000 Galaxy Note
Re: Samsung Galaxy Note
Вече съм доволен собственик на Galaxy Note. (beer)
Бях с HTC Desire HD и бях много доволен от апаратчето, само дето батерията му заминаваше за ден - ден и половина.
Може ли някой да ми разясни някои нещо за пощта. При HTC-то имах възможност да маркирам всички имейли като прочетени, а при Note трябва да ги цъкам един по един за да ги маркирам като прочетени или да ги изтрия. Много е досадно, защото служебната ми поща е на още два компютъра и обикновено ползвам тази на телефона, когато съм в движение.
Та, да не би да я има тази възможност и на самсунга?
Бях с HTC Desire HD и бях много доволен от апаратчето, само дето батерията му заминаваше за ден - ден и половина.
Може ли някой да ми разясни някои нещо за пощта. При HTC-то имах възможност да маркирам всички имейли като прочетени, а при Note трябва да ги цъкам един по един за да ги маркирам като прочетени или да ги изтрия. Много е досадно, защото служебната ми поща е на още два компютъра и обикновено ползвам тази на телефона, когато съм в движение.
Та, да не би да я има тази възможност и на самсунга?
някой има ли проблем със street view? след няколко движения крашва и force close... :( някакви идеи?
Искам да питам какво трябва да гледам по-специално при покупката на този телефон от оператор. Смятам да го купувам от Мтел с план, но искам да знам дали някой е кокувал от Мтел. Имат ли бял цвят и как да разбера на колко работни часа е и колко е седял по витрините?
Провери дали е отключен за всички мрежи, защото мобилтел не разкодират телефони, купени с договор.
разбрах защо - батерията трябва да е доста заредена :-))).. при samsung galaxy s2 беше друго... ама този голям екран.... :-))
[Quote]Интересува ме колко ядрено е GPU-то Mali-400MP, защото пише че поддържа от едно до четири ядра този вид графичен ускорител.[/Quote]
Четириядрен е ускорителя във Галакси Ноут!
Четириядрен е ускорителя във Галакси Ноут!
нещо знае ли се за ice cream за note?
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Ако Update-a за GSII е пуснат на 15ти, то след 15ти март очаквам да бъде пуснат и за Note.
доколкото разбрат , то е за Индия
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Angry Birds SPACE - Ексклузивно за NOTE :)