N7000 Galaxy Note
Re: Samsung Galaxy Note
И от Q2 ще го бутнат на Q3, пълни некадърници. Направили този хубав апарат и накрая се подиграват така с ползвателите му. Докато пуснат новия софтуер ще има вече 5-та версия.
-
- Регистриран: 04 фев 2012, 15:14
проблем ли е ако нося телефона в джоба ?! може ли да му стане нещо :) ?! благодаря предварително за отговора
зависи от джоба :D - може и да му стане хубаво;)
Винаги може да стане нещо, то ако не пазиш техниката все тая каква е. Иначе да, при този модел предвид размерите му се налага повече внимание, но ако си съобразителен няма да имаш проблеми, разбира се ако успее да ти влезе в джоба Ноте-то. :D
къде в София може да се намери On The Go кабел ?
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Имам един в повече, ако искаш пиши ЛС :)
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
И аз вече съм с Ноут, искам да попитам как си го руутнахте, гледах във форума на XDA, но нещо ми се видя съмнителен метода. Ако е удобно да споделите изпробван вече метод, ще съм много благодарен.
-
Аз ти препоръчвам да почакаш. нека излезе 4.0 за да има по стабилни ромове за да има смисъл от рутването :) Освен ако не си го ползваш приложения де :)
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Това е първият андроид телефон, който има такъв добър стоков експириънс, не ми трябва къстъм ром само руут, но ще те послушам и ще почакам да излезе сандвича и тогава ще го руутна. Изключително съм доволен от плочката, батерията също се справя много добре.
-
Така е, стискам палци да няма много чакане за ICS !